107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    C:\Users\All users\Test Drive Unlimited (rejtett fájlok engedélyezése kell)
  • USAMEN POWER
    Windows 7 -ben hol van a CdKey.txt, és az Addon.txt ?

Kisvuk a FAQ -val mi van ?
  • adamfesto
    THX!

De jó, ár nem is érdekel...
  • Toyo
    C:\Program Files (x86)\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details

innen töröld ki azt a 3 fájlt. A poló nagyon jó, "S"-es méretben +1 fő :-D
  • adamfesto
    A leveleket ki lehet szedni, meg még valamit...honnan?
    Bírja a grafikát a gép csak felb...nak ezek a béna sirályok.
  • adamfesto
    Testarossa
  • csabbe94
    Szevasztok!
    Kéne egy Krúz nem?
    Legalábbis én fél8körül benne lennék egybe!!!
    De valami kezdőhelyet, ha nem is kezdő de vmi déli helyet válasszatok mert még nem vagyok elterjeszkedve az új profillal! :-)
    Egyáltalán lesz a Krúz, vagy szoktatok még csinálni??? :D:D
    Na majd írjatok! Üdv újra!!! xD:D
  • adamfesto
    Valahogy meg kellett rajzolnom. :)
    Ha kell valakinek, és összejön egy bizonyos mennyiség akkor megcsinálják nekem.
  • Misi08
    Nagyon szép az a ferrari:) Mien típus ez?:O
    Héé! Srácok mit kell változtatni a tdupe-ben a felni és a gumi méret változásért? Nem megy ám nekem:S
  • Misi08
    Nagyon ott van a szeren a ferkád:D Ez milyen típusú?
    Héé! Srácok de a tdupe-ben mit kell állítani a gumi és a felni méret változásáért? Mert elég bonyolult ez nekem :D
  • wandrew26
    Köszi, kipróbáltam, bár msot jól elbarkácsoltam a TR-t
  • carloelsa
    Photoshopos
  • adamfesto
    Ez milyen? :)
  • Stockbauer33 #96128
    Lazlo Gogolak.Tehát vagy újrarakod a játékot vagy a mentésedből visszamásolod az Euro/Bnk/DataBase-be a sima DB.bnk-t.Ebbe van a fizika.A 2.5 TDUPE-be van a drag azt átirod 0,213 ra és a szélárnyékkal elérhető legnagyobb sebességet tudod elérni pikpak.Minden autonál ezaz adat müködik max a nyulaknál ami levan szabályozva 250nél az megy 280at és akadozik ahogy leszabályoz :D.Mást nemenged mert kibasz1ből. Fékeknél Carbon-ceramic Gumi Bridgestone Potenza És még a handlingnél 100ra hogy babán lehessen irányitani.Ennyi
  • USAMEN POWER
    Autóim nagy részét feldobálom a Tradere, 5000 -ért. Időnként nem árt filterezni ott !

#96126: Test Drive Unlimited Performance Editor (TDUPE)
  • wandrew26
    Én őt hozom, ha nem kezdtek túl korán :)

Meg lenne mindjárt egy kérdésem is. Tudtok vmi progit ajánlani amivel a felni méretet és gumi magasságot tudpom állítani, mert már szép felni van rajta, csak kicsit ballonos a gumma :)

• csabbe94
    Üdv mindenkinek!
    Régebben [HUN]devilzero voltam, de mivel hanyagoltam a TDU-t meg új gépem lett, így elvészett a mentés így új reggel próbálok visszatérni csabbe94 néven. Aki találkozik velem nyugodtan felvehet a friendlist-re. Szoktatok még egyáltalán Krúzolni? Úgylátom még megvannak a régi emberek! :-)
  • Toyo
    Szevasz Kisvuk, nem gond.. én is most tettem fel újra, igaz nekem a mentésem megvolt. De most original minden, nem modolok rajta semmit. A friendlistem egyébként sem jó.. nem mutat soha egy ismerőst sem, pedig 100 fölött van az emberkék száma. Nem emlékszem már melyik az az oldal ahol törölni lehetne belőle.. gamespy vagy hol lehet megnézni, nem tudja valaki?
  • Falkon
    Lehet én is jönnék, ha nem baj!
    Evvel:
  • vajo

Ma is hozok pár képet, ha nem gond. :)

• SeanJRRussel
    Én is benne lennék este fele,mondgyál katot vagy autót és időpontot.
  • Stockbauer33 #96120
    Én is köszönöm neked az 1üt töltött órákat .Remélem a 2be viszont látlak.De ha nagyon unatkoznál így 7végenként azért felnézhetnél néhanéha.Látod a Hangya is előkerült .A Marci is kilőve mert Mixel.Mindenjót Tomi
  • Maxx
    Art de régen gurultunk, jó lenne csapatni, ha van kedved, csak odalett a mentésem ugyhogy a helyet meg kell beszélnünk, a friend listám üres :D
  • wandrew26
    Hy, az időponttól függően lehet én is ellátogatok :)
  • USAMEN POWER
    De a 2 -t ne felejtsd el majd megvenni !
  • jaddz8
    Üdv! Szeretném megköszönni mindazoknak, akikkel együtt játszottam, jó volt, örülök, hogy megismertelek titeket, köszönöm. Mivel nem tervezem tovább követni a fórum eseményeit sem, egy rövid "miért?": meguntam.
    Egy összeállítás a TDU-s képeimből, egy hétig elérhető lesz ITT.
    További jó játékot, sziasztok!
  • USAMEN POWER
    Én állt. S7 -el vagyok. Ha kell lassan, ha kell gyorsan, ha kell akár hátul megyek. A tegnapi viszont nagyon összevissza volt, mindenki mindenfele, és ha már szervezett cruise, nem árt leadert is kinevezni.
  • Toyo
    Hali, jó régen voltam már fent én is, el is ballagtam gyorsan egy kereskedésbe és elhoztam hétvégre a kicsikét.. este ha leszek, gurulok én is.

• vajo
    De akkor már ne ilyen legyen hogy a fele jön lassú kocsival a többi meg ilyen vadászgépekkel...
  • carloelsa
    Este lenne jó nekem, amúgy benne vagyok =)
  • vajo
    Délután egy ilyenbe én is benne lennék.
  • adamfesto
    Ma jössz egyet? Olyan félgázon a hegyekben mászkálós krúzra gondoltam. Régebben csináltuk, hogy szép helyekre felautóztunk (nem külső szigetkörön) és fényképeztkedtünk.
  • Maxx
    valaki van még a szigeten?
  • USAMEN POWER
    Én nem is padlóztam !
  • carloelsa
    Hát 20 perc várás, aztán kresz, padló, kresz, padló...
  • Entex
    Ez csodálatos "cruise" volt mind, a 6,5 perc. Most sem csalódtam bennetek, pozitívan..
  • vajo
    Majd holnap kreálunk valami jó kis partyt :D
  • LeWyTy
    Nekem már nem jó ... el kell mennem.
  • vajo
    Nem tudok rátok kapcsolódni... :S
  • Entex
    Hát ez nem nagyon jön össze így, Lexus szalonhoz menjünk akkor..