107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    :) Nekem már tavalyról minden megvan, ami a működéshez kell, de azért thx.
  • USAMEN POWER
    Használni nem tudja a verdákat, viszont látni látja. Esetleges használat se jár lefagyással, hanem kidob a szerver. Én arra gondolok, hogy nem a megapackos magic mapot tette fel, ha meg egyiket se, és egyáltalán nem is modolt, akkor meg passz.
  • RYO21

Amúgy tipp: érdemes leszedni az auto setup programot a winter modhoz!
  • USAMEN POWER
    Kiráz a hideg a videótól, és nekem egy dolgot juttatott az eszembe. Hogy a qrwa anyját megint eltelt egy év... :D Megkönnyezem a videót, a winter mod szerintem nagy sláger lesz a TDU fanok körében, én is tervezek pár Crazy Winter Cruiset, és elsősorban Sean támogatására számítok.
  • Hoffi
    ne telepítéssel tedd be az autókat hanem a patchs mappába benne vannak a fájlok ugy rakd be manuálissan. nekem is ezvolt a problémám.
  • RYO21
    Grat Opelosnak, nagyon jó lett a mod!

• RYO21
    Igen. Mondom, pár autó működik pl lp640sv, de van ami nem.
  • Laaccoo
    Djey's "Magic Map" fent van?
  • RYO21
    Fent van. Az nélkül nem is engedne fel a szerverre.
  • Robi546
    és a 1.66a patch fent van ??? Mert az is lehet hogy azért nem megy mert nincs fent ez a patch! Próbáld meg hogy felteszed a patchot és úgy!
  • RYO21
    Letöltöttem pár kocsi modot, és amikor felteszem őket akkor az intro után becrashel a game. Pedig fentvan a magic map, és Tool831-el teszem fel őket. Van egy pár kocsi amit rendesen feltesz, de pl az Evo X és az Impreza így sz@rik.
  • Dj Tommy
    Meg kell venned a megapackot is, nincs más lehetőség, onlineban nem is tudnád használni a nem eredeti megapackod.
  • Robi546
    Anélkül nem! :S de azt meg nem akarom leszedni mert kellenek nekem azok az autók főleg a Lexus,Cadillac meg a Ruf és akkor mit csináljak?? Valami megoldás?? előre is thx!
  • Dj Tommy
    Megapack nélkül is ezt csinálja?
  • Robi546
    Hello!

Lenne egy problémám na akkor írom:

Valaki tudna segíteni a Test Drive Unlimited 1-ben ?? Arra kellene segítség hogy amikor elindítom a játékot és aztán kb 1 perc múlva ki lép a játékból és azt írja ki hogy Test Drive Unlimited Működése leállt! Mi lehet a gond ??? PLS Segítsetek előre is thx! A Gépigény megvan, megapack fent van és a játék az eredeti de a megapackot úgy töltöttem le! Na PLS Segítsetek! Előre is thx!
  • Dj Tommy
    Én kipróbálnám.
  • RYO21
    Mit szólnátok egy ilyen körülmények közötti krúzhoz?
    + a fog and night mod

• Metwork
    Mondtam, nem tudom mikor jutok postára vagy tudom valakivel levitetni.

De továbbra is fenn tartom, hogy átutalod a pénz, GLS-el feladom és másnapra ott van nálad.
  • HUN BECSEHELY
    Ahogy érzed.Amugy elküldtem a számla számom,a Hardveren,ha ugy döntesz hogy kell mégis.Dobozt meg szerezni ott is lehet,csak olvasgatni kell kicsit,vagy kérni.
  • 0Diaz0
    hát azzal a "Mat" gyerekkel azt beszéltem hogy ő tőle veszem meg akkor,tegnap jött volna a haverja,de nemjött mégsem.. és őse tudja hogy mikor tudja lehozni.. jólenne meg minden még mindig.. csak kéne a doboza is meg minden hozzá..
  • HUN BECSEHELY
    Kell még a Kulcs?
  • 0Diaz0
    nekemis routerem van és no problem.. csak vicces mert ha multizok,akkor nem laggolok.. viszont ha csinálnám végre a milliós versenyt,akkor olyan k*rva brutál laggom lessz hogy csoda..
  • ffxi
    Hy all!

Van 1 Logitech Dual joy-om. Hogy tudom rábírni a játékra?
  • marcihusi
    Sikerült megoldani szerencsére! Egy gyors reinstall, és már minden jó!
    A hiba az én készülékemben volt, bár nem jöttem rá mi.
  • USAMEN POWER
    Szeva marci ! :D

Háth passzolok, elég szar mostanában a szerver, de ha van routered akkor az is kétséges hogy nem -e az a gond. Ha szarakodás van, nálam mindig gond rájönni arra hogy most melyik is a rossz.
  • 0Diaz0
    Engem nem dobálgat ki... egyszer keresett játék közben új szervert.. de többet nemcsinált ilyet..
  • marcihusi
    Másnál is szarakodik a game, mert engem 10 perc után kivág ha online vagyok?! Offline nincs gondja!
  • 0Diaz0
    Sry hogy leléptem olyan hamar.. de egyszerüen vkitől olyan brutál laggom volt hogy csak na.. tehát így nem igazán szerettem volna játszani.. bocs.. bepótoljuk
  • gagyenkov
    Oksa! de ne az északi vill toronyhoz menj mert ott mindig sokan vannak és nem lehet rád találni! inkább a D-NY-i hoz!
  • 0Diaz0
    Na kicsit el netezgetve,de most indulok. Szürke SLR Mclaren Mercivel,és a champion előtt vagyok.
  • gagyenkov
    Mivel vagy? s mi a szinted?
  • 0Diaz0
    Nah én elindulok felfele.. fentleszek a kilátónál.. ( vagy megpróbálom az egy órás versenyt )
  • 0Diaz0
    Találkozzunk az északi kilátónál! Én odamegyek Alfával leszek!
  • gagyenkov
    Fenn vagyunk egy páran!! Gyertek versenyezni! Davetime, Koaloka, Mastamike! Meg én! Most ledobott de megyek vissza!Északi online versenyek valamelyik ott a reptérnél!
  • Leo 1991
    csak hol lesz a tali??
  • 0Diaz0
    Hát idáig úgyvan hogy jön gagyenkov,én ( STAGAMER ) , jönnél te, talán jön TommyX.. nemtudom.. de nemlenne rossz.. mert én Tommyval elvoltam tegnap
  • 0Diaz0
    én saleen-el próbáltam.. de az análhalál a kanyarokban... meg minden.. tehát olyan szinten alacsony hogy 1p-et szenvedtem egy checkpointnál mer beakadtam a járdába.. nameg ugye 350nél lefékezni is sz*r , jah. egyenes után bal kanyarnál belecsúsztam 2x is a virágba szóval onnan nemtudtam kijönni..
    habár elsőnek pörgetem ki normálisan.. szóval éjszakára megvan a program :D megjegyzem 2 nap alatt vagyok 22%-nál.. ami nekem legalábbis kevés..
  • Leo 1991
    én megyek 9től ha van +1 fő
  • USAMEN POWER
    Én elsőre megcsináltam egy McLaren F1 -el, szivatás van de nem megcsinálhatatlan event.
  • 0Diaz0
    szóval akkor én ráérek és gurulhatunk felőlem.