Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roberto
rohattul utálok ülni bennexD

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
jaja nekünk van egy 600 lóerõs audi 200 rs charched tudbo apám 10 éve fejlesztgeti 1es fél gázon 2 kerék olyan hangja van mint egy gsx-r 600nakxD

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

HUNMemphis
Jah jah!!!
Hungaroringen EVO gyórsulásin volt is egy ENZO.
Az ellenfele meg egy Corvette volt.
Jó nyert az ENZO de pölö a Subaru Impreza WRX mittomén mi 130méteren lehagyta volna.
Spanom meg mondta hogy egy haverjának van egy AUDI A4-e még 98 ból és annak olyan turbo van a mociháztetõ alatt hogy odabasz.
Megverte a Porschét is.
AUDI Combik nagyon húznak rettenetesen erõsnek meglehet építeni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
hát igen, nekem is egy ilyyen játék az álmom :) Amiben nincs két egyforma kocsi, mindenki magának csinálja meg a beállításait, és az optikai tuningot is. Gondoljátok el mekkora lenne már kis wolskvagen golf oda áll az enzo mellé, 3.2.1 bamm golf kilõ mint az õrült az enzo meg nyeli a port :D

HUNMemphis
Elszorúlt a szívem és jeges fájdalom kúszik végig az ereimben.
"A jövõ kilátástalansága csak a reményt erõsítí"(Memphis)
Lejött a DIRT megnézem lehet dobok pár képet ha megengedik nekem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hát igen szép álom de én már azt csodálom hogy kimerték adni pc-re a gameet.
X-boxosoknak adnak uj kocsikat nekünk nem.
Szerintem ez egy kicsit igazságtalanság velünk szemben.
Én ki nem adtam volna egy játékot ha elöre nem terveztem volna meg egy két autot amit majd kiadok a játékhoz.

HUNMemphis
100%-an egyetértek veled!
Felõlem adják oda az Activisionnak vagy az EAnek leszarom hogyha tuningos lesz.
Én még mindig egy olyan játékra várok amiben a kocsi belsõterét szerkesztheted netán a hangját a különbözõ kipufogó tuningokkal.
Ne legyen NFS maradjon TDU + egy kis életszag pölö saját garázsodba TE bütykölöd a mocit,de nem úgy hogy huzogatod a csuszkát áááhhh dehogy fogod a villáskilcsot és te szórakozól vele.
Na ezzel az ötlettel szerintem sokaknak kedveznének.
Korok szerinti kocsik 1960-2008-ig rengeteg EUs USAs JAPós stb.
Opel Calibrát néztem ma kint az Ecseri piac mellet.Gyönyörû ezüstszínû tökéletes állapotú volt.
Az ilyeneket is belehetne rakni TDU2be aztán ha van dodód akkor megbütykölöd 120LE-320LEre. Beállítanád a túrbónyomást mikor kapcsoljon be szóval akkor úgy nézne ki mint egy igazi Favorit kocsi.
Nem az lenne hogy okés akkor hozom a V8-ast meg a Enzot nem nem nem Fogod a Calibrát és odaállsz egy Merci mellé hogy na ezt nézd koma 4.3 és százon repülök.
EZ CSAK AZ ÉN ÁLMOM ÉS VÉLEMÉNYEM SAJNOS EZ NEM HISZEM HOGY FOG TELJESÛLNI PEDIG KÉRTEM MÁR A TÉLAPÓT ÉS JÉZUSKÁT IS (NEM IS LÉTEZNEK) HOGY TALÁLJA MÁR KI VALAMEIK FEJLESZTÕ CSAPAT AZ ÁLMOMAT.
5 perc és rakom föl a Colni DIRTÖT.
SORRY AZ OFFÉRT DE EZT MEGKELLET OSZTANOM VELETEK.
ON.

Énis így tervezem ha nem adnak ki carpackat már töltöm is le a netröl a TDU 2-õt<#mf1><#boxer><#violent><#falbav><#mf1>

AntiHero
Szintén így tervezem....

Bár a Witcherér fáj a szívem de akkor is KAPJA BE AZ ATARI!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Pacal, Imrus, én ott leszek, ATI nagy valószinüséggel, szintén.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Pedig ez siralmas. Tervezem a Witcher, és a TDU2 megvételét is, de mindkettõ atari, sajnos. Úgy õszintén, ha egy pecs kiadása 5 hónapba került, ha a BEIGÉRT car packok nem jönnek, mégis, hogyan várják el hogy megvegyük BÁRMELYIK terméket, amin atari logó van?
Lehet, tényleg úgy gondolják, ingyenélõk vagyunk, pedig nekem nagyon úgy tünik, õk azok...
Hamar észre kellene térniük, különben tényleg csõdbe mennek.
Én most eldöntöttem. Witcher-warez. TDU2-warez. Esetleg, ha addig kijön LEGALÁBB 2 pc-s carpack, megveszem a TDU2-t. Nem vagyok hajlandó ezeket az embereket támogatni anyagilag. Remélem, hamar csõdbe mennek.

Dante.

gabi89
Továbbra is ATARI fuck nem igaz,hogy ennyire leszarják a PC-seket.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

vmivel elethubben viselkedik az auto..
kisebb kanyar sebesseg, hoszabb fekut ,kb ennyi:)
ezt ugy ertek el ,hogy kisseb gravitacio van hc modban, ezert vannak oan kepek pl ahol az autok motorok repkednek:)
Cápafogxy
Valaki írja le pls mire jó a hardcore mode!

HUNMemphis
A kurva életebe ez gebasz.
Pedig m,iet lehetne versenyezni a DTM-es Mercivel meg az Audival.
Áhhh magasívrõl leszarnak minket mert úgy gondolják hogy ingyenélõk vagyunk.=S

Hát ezt nemhiszem el.
Még egy carpack a boxosoknak?
És a mienk?
<#violent><#boxer><#falbav><#wilting>

pasz, de fura lesz DTM-s Audival száguldozni hávájon :O

nah meg JAZZ is hávájra zuhant :D

Yoda001
free free... és nekünk mikor adnak valamit?

http://9gag.com/gag/5135249

jön az új csomag dobozra <#idiota>

Cadillac Sixteen
Dino 246 GTS
Audi A4 Touring Car
Triumph Daytona 995i
Pontiac Solstice
ez pedig free
NISSAN 350Z Roadster (2004)

Pacal17
csak a péntek okés nekem sztem

Imrusssss
Én ott leszek ha nem akkor sajnálom , de remélem be lehet pótolni
Jahh gyerekek mentem piálni meg nõzni!!!!
aki érdekel szóljon hogy milyen csajjal "dumiztam" XD
Pá Pá All XD

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Dante73
Nagyon sajnálom, hogy elmaradt a verseny, remélem bepótoljuk! Bocsi, hogy a krúzolásban nem tartottam veletek, de van 1-2 játék, aminek a végére akarok járni, és elég kevés idõm van mostanában...
Más. Kedden, pénteken, és vasárnap klubtali, 18:00-kor a klub elött. Kedden, vasárnap krúz, pénteken verseny! Aki egyiken sem jelenik meg, TÖRLÖM!
Lehet jelentkezni tagnak is, jelentkezni priviben, nálam, vagy ATI0021-nél. Kicsit jó volna feldobni a klubéletet!
Esetleges újak kedvéért, itt a klub helye; messzirõl és közelrõl is.

Dante.

HUNMemphis
Nem lesz se verseny se klubtali.
Barátaimmal megyünk együtt moziba megnézünk valami izés filmet.
Sorry.Holnap.

AntiHero
Sajnos én most nem érek rá...:( Jobb lett volna este:(

HUNMemphis
5 óra mi már a klubod elött vagyunk.

Dante73
Most akkor hány óra, és ki lessz ott?

HUNMemphis
Dante:Láttam és sorry ha ha értem én.Szóval a tali az Dante clubhausánál legyen ugyanis valami parti utat kéne találnom.
DA:okés hallgatok rád, ugyan is én ritkán vezetem azt kis szörnyeteget.
Na most elmegyek szerezni pár dodot mert 350kilom van csak.
Küldök képet is hogy a pályáról.
Tehát akkor a Kocsi:Caterham CSR (nyeremény helyett legyenek pontok?)1.5 milla dodo és a terep: Beach Race.
A pontozással és a nyereménnyel kapcsolatban döntsetek ti.

Hol lessz a tali?
Klubb elött?
1-óra és mehetünk.

Dante73
Nekem a 6 óra volna jó, de ha minden kötél szakad, ottvagyok 5 kor.
Memphis, azért raktam mögé szmájlit, mert nem komoly, különben is, a pályán dõl el a verseny... Ahoz, mit szólsz, hogy ne legyen kötelezõ a DA off? Egyrészt, ugye ellenõrzése is lehetetlen, másrészt; lásd elözõ hsz-em.
Tali, hol lesz?

Dante.

Pacal17
Valószinû nekem este nem lesz jó, délután 5 óra kötül még okés

erieskrisz
sziasztok nekem volna 1 ojan gondom hogy kb 2 napja jatek kozben kifagyot a game egy darabig vartam aztan szet is eset a kep es a windows kiirt 1 hibauzenetet miszerint a kepernyoilleszto progim elszalt tehat videokari drivert ujraraktam frisitettem a legujabra es most minden jatek jol megy kiveve a tdu mertmindid ha ment valamit a jatek egybol kifagy a game ugyhogy tdut is ujraraktam regi menteseket vissza de a hiba meg mindig fenn al a regi menteseket is kiszedtem a svave mappbol kezdek uj gamet gondoltam magamba hat a jatek savenal megint kifagy valakinek valami otlet????? jah es ellote 1 x sem fagyot a game nallam csak miota elszalt a kepernyoillesztom gondolkodtam hogy hatha a videokari adta meg magat de az sem jo mert tobbi jatekkal semmi baja <#nemtudom><#conf><#csodalk>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

HUNMemphis
Valóban akkor az csak egy "edzés" volt hogy lássuk mûködik-e az effajta házibuli.
Szóval akkor én írni fogom mindenki eredményét aki benevez.
Fölírom a nevét és a pontjait meghogy meik versenyen vett részt.
Dante:Nem akartam célozgatni az ábrán csupán kellet valami amivel életszaguvá tettem.
Akkor ma délután 5 fele kinek lenne jó? Lehet 6 és 7 óra is.

Pepsi Twist
<#ejnye1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Jólvan hibáztam :D

Pepsi Twist
Da.

Dante73
Bennevagyok, nekem ez a kieséses verseny is jó! (De hogy az elsõ körben lenyomnak...<#rinya>)
Viszont, (tán emlékszel, hogy Caterham a kedvencem, DA off, HC ben mászkálok vele, elég sokat) Viszont a homokon nagyon nehezen irányitható. Javaslom, DA -on ra rakásást, így, nem esik ki senki, mindjárt az elején egy hiba miatt. Ez, ilyen kieséses rendszernél ráadásul "duplán" fontos lenne. Persze, csak ötlet, a többség dönt, ill, Te Memphis!

Dante.

Pepsi Twist
te hány éves vagy? hanyas vagy helyesírásból? ilyen alap cuccot hogy ujjat...

Igen úgy kéne.
Ujjat kezdeni és akkor hollnaptol írni.

AntiHero
Ez jó lesz de akkor. Most újra kell kezdeni az egészet és mostantól írni az eredményeket. Az elsõ versenyt (ami volt) meg vegyük gyakorlásnak. Mert így lenen fer mindenkivel.

c0llect0r
Kéne egy motorverseny is ,kiderülne ki a legjobb abban.....

HUNMemphis
Szasztok!
Rövid leszek mert rohanok partyra.
Szóval gondolom sokan gondoltak effajta rangsoroklásra egy versenyen belûl.
Magamnak fölírom majd a pontokat és ez álltal kapja a végsõ 20millát a nyertes a bajnokság végén.
Gondolkozzatok el rajta és ha van még bármien ötlet akkor azt osszátok meg velem pmbe vagy itt is nekem nyólc.
Csocsessz.

[HUN]FaTaL
hát ebben nem vagyok biztos, a második részrõl egy kép sincs se semmmi info vagy van topicja és lemaradtam valamirõl?:D

Csak kiadnak már valami packot a játékhoz hamarosan

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
elõbb lesz második rész, mint bármilyen jármûpack az elsõ részhez :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na hello én cska annyit érdeklödnék hogy nem lesz egy bike pack hozzá ?:)legalább vagy két 3 uj motort bele:)vki nem tud erröl vmit??

HUNMemphis
Nem letíltott!
"Conection was lost" már megszoktam.
Dani és Hunter sorry de lépnem kellet császtok.

[HUN]FaTaL
Nekem tetszenek a fordok bár a gt néz ki a legjobban (a mustang sztem nagyon ronda a régi sokkal szebb sry akinek fav kocsija:) ) én a hétköznapibb autókkal szoktam mászkálni (audi, vw) a városban, de a kedvencem az aston martin v8 vantage (ez mondjuk kevésbé hétköznapi) :)

http://goo.gl/gd6Zi5

a kérdésem az volt h atari letiltott v mi? miért?

HUNMemphis
ENNYI.
Amúgy meg csak annyit fûznék hogy anno én is a GT istenítettem aztán hát nem is tom valahogy arra gondoltam miért furikázok egy olyan kocsival ami nem igazán való a normál utakra.
Szóval vagy 12 favoritopm volt.
ENNYI.

fery02
Nem, nem tudjuk, hogy melyik autó is ez a játékban, és nem is láttunk még róla elég képet :D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Végre megtaláltam a hozzám illõ favorit autót.
Szép,Gyors,Jó hangja van,ÉS tudok vele driftelni kormányon :)
Igen ez a Ford GT.
Íme pár kép róla: