Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Nem rossz:) Én ingyen is megcsináltam volna:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Hali!
Egy srác jött egy sziveséggel, innen az SG-rõl. (kapott Crysis demo kulcsot tõlem) Cserébe csináltattam vele egy klubb logót. Elsõsorban a tagokat kérdem, (többiek sincsenek kizárva) mit szóltok?
Kamehameha klub logó

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Nem ide kapcsolodó kérdés de nem találom a Colinos topikot.
1 kérdés csak.:Hól tom a G25öt bekapcsólni a játékban?
Nem vagyok kezdõ-e téren de azért ha már van kormányom akkor használjam is ne csak TDUba.
Controlsba nem találom vsgyis látom hogy pedal de az nem állít semmit.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

G25 kormányom van és meg van a HC mod is. Remélem meg tiszteltek egy klub tagsággal.
Hát az lehet h box, pedig azt hittem h csak en nem talalom...kossz az infokat
bertino
xbox360as felvétel lehet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yoda001
talán box nem?

http://9gag.com/gag/5135249

Kár!csak nem ertem akkor h a youtout-os videokon akkor h van..?
gabi89
Sehol

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok!RUF Turbot hol lehet talalni?
gviski
Kormány van (jelenleg MOMO, de hamarosan megjön a G25) HC még nincs meg azzon dolgozok...

Virtual SimRacing

HUNMemphis
Nekem szokásom clubtalikat rendezni.<#nyes>
Ha gondolod akkor én szívesen látlak.
Pénteken valszeg fönt vagyok (99,9%) és akkor privát üzenet formályában megbeszéljük a találkát meg az elvárásokat.<#ejnye1>
Az elvárásokat illetõen csak annyi lenne hogy választanod kéne egy G F E D C s autót amivel a találkozásokon megjelensz.<#rolleyes>
Rendezek hazai versenyeket pölö nézd meg a gallériámat.Ott megtalálod.
Továbbá még fotózunk meg krúzolunk meg baromkodunk és kellemesen beszélgetünk bármirõl.<#dumcsi>
A képeket fölteszem ide.
Nos ha van kedved hozzá akkor tudok biztosítani neked egy helyet.<#integet2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Synit HUN
Kormány és HC mod megvan?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gviski
Szívesen belépnék valami jó kis klubba... ennek mi a menete?

Virtual SimRacing

Megjavult!!!!!!!!!!!! Hogy mitõl???? Nem tudom de jó lett. Lehetek klub tag???
Dante73
atari<#worship>

Dante.

Sziasztok! az idegeim ki vannak. Online módban csak a térképen látok emberkéket de ahogy be lépek a játékba a keresõ csak villog minden színben de nem vált át 1-röl. Nem is látok senkit. Bár már a fagyást sikerült meg oldani. Rég óta játszok vele de eddig semmi baja sem volt MOSTANÁIG. Ja és szeretnék klub tag lenni de ezzel a problémával még ez is nehezen megoldható. ja vissza kerestem de aki hasonló kérdést tett fel arra nem találtam választ. Elõre is köszi a segítséget.
EZ se segit ugyan ugy kifagy:S

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hellóka ... Feltelepitettem a gamet... (Ujból) és mikor elinditom bejön egy fekete kép... és kifagy a gép..

A gépem birja a rendszerkövetelményét..

SEGITSETEK PLS Thx

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ

erieskrisz
KOSSZI MINDENKINEK HALLA ISTENEK SEGITETT OROK HALAM ULDOZNI FOG TITIEKET <#worship><#worship>CSAK AZT NEM ERTEM 2 HONAPIG MIERT VOLT JO ?????? BOCS A CAPSLOKERT XDDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Töltsd le ezt: link
A TDU cache-t (radial.cdb) törli; ez általában segít a mentés-fagyáson.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

supermogyi
rájöttem :D

Cockpitet mindenkinek :D

erieskrisz
valaszoltam az uzidre kosszike

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

van rá egy program ha kell elküldöm priviben....erre itt nem tudnak válaszolni :PPP
Valószínûleg lépni fognak (remélem:DD) feljelentés lesz belõle!!!
Sokat nem fogunk vele elérni....
supermogyi
Skacok, egy triviális kérdés: hogy kell egykerekezni a mocival?

Cockpitet mindenkinek :D

Sziasztok
Van egy kis gondom, hátha tudtok segíteni: A gépem full-ba bírja a gamet,
de ha befejezek egy versenyt vagy kocsit váltok lefagy az egész, 10 percnél tovább még nem ment egy huzamban!!!
Ha valaki tud valami megoldást légszi szóljatok! köszi

Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25

gabi89
Én is megyek :) sokszor fent vagyok amúgy csak klubbtagokat látok ritkán :(
Utoljára Atival játszottunk kicsit az volt az uccsó (nem ma volt :D ) ami a klubtagokat illeti

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
Te biztos pont vagy a klubban... Lehet Rád számitani, azon csodálkoznék, ha nem jönnél!
Privi folyamatban.

Dante.

Nos örömmel jelentem be, hogy a Hun Kamehameha Club ma egy új taggal bõvült. Bár fellépett némi probléma a felvételnél, de végül sikeresen felvettem farkasarc-ot a klubba. Remélem tetszik majd neki a klub.
Megyek majd a talira. Esetleg akkor nem megyek ha a szerver nem lesz jó vagy, ha éppen építik az új gépemet a helyi PC boltba.
Nyugi Dante nem fogok gyõzni mert nem is versenyzek...Memphis nagyon félreértett amikor múltkor azt mondtam hogy majd benézek,de én nem úgy gondoltam hogy versenyzek hanem csak megnézek 1-2 futamot.Versenyeznék szívesen de se a pályát nem ismerem,nincs Caterhamem bár fél óra alatt meglenne rá a pénz,de ami a legfontosabb hogy nincs HC-m és ha jól emlékszem akkor az kötelezõ.Amúgy mikor lesz a verseny mert ha lesz idõm mindenképp megnézném a futamokat?

bertino
na, errõl beszélek én is :)

pointer4
Nem azt kérdezték hogy lehet hogy nincs, hanem hogy hogy lehet nélküle ? :)
Tudód mint a reklámba, "és mit eszik? ... ugyan azt mint mi."
Yoda001
aha, és honnan tudhattam volna?;D

bertino
pestre költöztem miskolcról vazze és névátírási folyamatban van a telefon, vágod ? :)
amíg nem írja át t-com az uj tulaj nevére, hiába rendelek bármit... UPC meg nincs :|

Pepsi Twist
jókérdés...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
hogylehet net nélkül élni?<#idiota>

bertino
nekem meg még nincs otthon net :|

pointer4
Óóó én ma csak 10 órát dolgozok :) Este mehet a gamma :)
bertino
tököm kivan bazeg, ilyenkor melozni... :D
a fene a 24 órás elérésünkbe :)

Synit HUN
Ha már itt tartunk EZ MI?!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
Akkor én is!
Fateromnak egy Mitsubitshi Galant 16 szelepes, turbós járgánya van, szintszabályzós futómüvel. 6,7mp százig. És teljesen gyári gép. 1991-es...
Próbáltam cserére rávenni, elmentük, megnéztük, (szintén Galant, csak uj) beült, ment, -NEMKELl, enyém jobb.
Egyébként tényleg, mennyivel jobb lenne egy olyan game, amit mondasz, Memphis! Legyen törés, (sok vérpistike nem lenne, nincs mani rendberakni) rendes tuning, stb... De szép álom!

Dante.

HUNMemphis
Igen köszönöm.
Naon állat benne a turbo.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pointer4
EHHHhh
"Korok szerinti kocsik 1960-2008-ig rengeteg EUs USAs JAPós stb."
Elképzelem magama elõtt StreetRod-os mintára, azt a közel 35.000 oldalas apróhirdetés újságot, amikor elkezdek karburátort keresni egy bizonyos autohoz <#wow1><#nezze><#zavart1><#idiota>
Atti12
képet!

HUNMemphis
XD mázlista mindenedet.
Szeret téged az üllés igaz?Egyfolytába ölelget.
Különben hogy tok vidit linkelni ide?
Opel Calibra 0-290km/h ezt szeretném belinkelni nektek.