Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roberto
PONTOS KONFIGOT PLS!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

ocskoszilard
csõ! lehet hogy hülye kérdés elõre is bocs, de fx 5200-õn elmegy sztetek?

HUNMemphis
Jah jah Hunter még mondta is,hogy nála minden okés.
Mondjuk a benzinkútnál ezt nem játszhatjuk el mert akkor löttek a szép fehér Lotusnak.<#csodalk>
Kár lenne értem.......................meg a többiért is.<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

c0llect0r
Az a mustang neccesen fért be ( a festéknek lõttek) <#hehe>

HUNMemphis
Jah tényleg jó volt.A csoportkép pff agresszív parkolási módszer.
Néha néha nem értettem hogy megelõznek és aztán padlófék.?????
Én jóléreztem magamat kár hogy kiment a fejembõl a fotózás de ez a Lotus elfelejtette velem.
Majd legközelebb készítek párat.Jóéjt mindenkinek!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Cápafogxy
8600GTS-el nyomom, 1 hete vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Próbálj visszaemlékezni, mit is adhattál meg. Nézz körül az asztalodon, hátha beugtrik valami...

(nézz mélyen magadba... még mélyebben... lazulj el... és most visszamegyünk az idõben, egészen egy héttel ezelõttre. A géped elõtt ülsz, és accountot hozol létre a Test Drive Unlimited online játékhoz...)

Dante73
Hi All!

Köszönöm a jó kis talit! Nagyon faszályos volt!
Bocsi, hogy nem irogattam, mikor hibáztam, de sötét volt a szobában, nem láttam a billentyüzeten a betüket, villanyoltáshoz meg fel kelett volna állni....<#vigyor3>
A hibák, meg két okból voltak, 1; nem tok vezetni<#zavart1> 2; új asztalom van, igy vagy 10 centivel lejebb van a kormány, ráadásul, a billtartó fiokot nem lehet rögziteni, ki-be csuszkál... vele a kormány...
De azért élveztem minden percét!
Itt egy csoportkép;

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Szia.
E-mail címeden esetleg? Meg sztem van jelszó emlékeztetõ is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trackmaniac
Sziasztok! Honnan tudom meg a jelszavamat, ha elfelejtettem? Probaltam mar a gamespy-on, de sehogy sem jottem ra. Segitsetek legyszi! Kosz...

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"

gabi89
Én ott vagyok de sehol senki :(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Köszi srácok a véleményeket.
Igazatok van, tényleg xar =S.Legalább ingyen volt hi hi.
TDU 4 ever.

Hát az igazat megvalva a Dirt nagyon szép játék grafikailag,de nagyon pocsék az irányithatósága. Még azt a tiszteletet sem érdemli meg gombokkal irányitsam. Saját véleményem. Inkább maradok a TDU-nál 1000x mint hogy még egyszer fel rakjam a Dirt. TDU<#eljen><#eljen><#eljen>
Dante73
Akkor 18:00 Kor Minden Kamehameha HUN klubtagot várunk a klub elött!

Dante.

bertino
a dirt különben is egy fos...
magánvélemény

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
DFPet kiválóan "vitte" a dirt.

HUNMemphis
Szóval tényleg arról lenne szó hogy az últraszuper Colin Mcrae DIRT nem komálja G25-öt???<#boxer>
Szar ügy, mert így kicsit nehéz újra billel kanyarogni.<#szomoru1>
Igazából csak a hely kéne ahhol be tudnám állítani hogy azon kanyarodjon meg a pedálokat is.Ennyi lenne.A váltás az nem gáz mert kormányon tolnám ("fülecskékkel").
Különben meg éljen a H váltó.<#crazya>
TDUba ezt rohadtjól megcsinálták ezért 10+pont.Most nincs baj az ATARIVAL. Annnnnyira.<#buck>

gabi89
Ha jó lesza TDU szerver és a netem is akkor 18:00-kor ott leszek a klub elõtt :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HTS s3rg1nh00
x1950proval jobb

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Yoda001
szerintetek 8600GT/X1950Pro-val hogy menne? tapasztalatok? :D

http://9gag.com/gag/5135249

Cápafogxy
Kösz, egyenlõre úgy néz ki hogy megoldotta a problémát.

pointer4
Hát nemtom, azért ha nem nyomom a kuplungot és bevágom a fokozatba, legalább egy kicsit kerreghetne a dolog. Nem olyan nagy dolog, csak figyelni kéne. Az hogy nem dobja ki igazából, azt még elnézem. Azt majd a G45 ben az FFB-s H váltóval :)
Dante73
Kamehameha klubközlemény!
Ma 18:00-kor klubtali. Program; krúzolás a szigeten. Megjelenés; B-s, vagy az alatti kocsival, lehetõleg HC módban.
Nyílt nap van a klubban, ami azt jelenti, van felvétel. Priviben jelezze, aki tag kiván lenni, küldöm a talipont könyvjelzõjét. Idõpontja 17:20.
Hola;

Dante.

#31608 ra olvass vissza nekem az a progi segitett
Cápafogxy
Pls help

Nem teljesen értem a kérdésed, de nekem csak a TDU használja a G25-öt normálisan. H váltás megadásával úgy mûködik mint az igazi váltó. más játékokban nem sikerült még ilyen jól beállitani.
Synit HUN
Ha nem eredetink lenne nem is szidnánk.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Elismerésem jo kis logo lett gratulálok<#vigyor3>

erieskrisz
hu de menok vagyto minden 2 dik ember atarit szidja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
csa szedjel le 1.66 hoz cracket gamecopy wordrol es aztan go game

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

c0llect0r
Van off , spawn -topic is.....itt az original a menõ!
(egyébként a crackbõl az euro mappa is köll)

Hi all!

Kéne help. Felteszem a játékot patch-elem (1.66A) crackelem ésa amikor elérkezek a legelsö versenyhez nem indul el. Már egyszer ujratettema játékot ,de ugysem jó. Valaki tudna segiteni elöre is köszi.
AntiHero
Nem is lakol messze tõlem^^

Atti12
amugy érdekes volt, multkor itt Debrecenben egy murci furikázott <#integet2> Csoda hogy nem akadt fent, mondjuk az is igaz hogy azon az úton ment amit nem rég aszfaltoztak újra :D

NeBby
Én csináltam a logót <#vigyor>
Ha gondoljátok csinálok jobbat , ez kemény 10 perces munka , mert aszittem csak pár embernek lesz ( kis csapatnak , annak meg ugye tökmind1 :P ) <#rolleyes>
Vagy mondjátok mit javítsak! <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Cápafogxy
Segítséget kérnék, olyan problémám volna hogy a mai napig tökéletesen ment a játék, ma meg játszom 1-5 percet és megáll a játék és nem válaszol. (feladatkezelõ szerint)

Hmm komolyodik a magyar TDU közösség... <#vigyor><#taps>

Még 100-150 év és talán lesz itt ilyen hsz is :

"Ok akkor 15:00 -ra gyertek egy kis Balaton körüli krúzolásra én a Gallardommal megyek" (persze miután minimum németországbeli minõségûre aszfaltozták az ország összes fõútját <#banplz>)
c0llect0r
Ez túl olcsó lessz ,nem gondolod? <#hehe>

Dante73
Ja, pólót rendelni tõlem lehet, fantasztikusan kedvezõ, 9990Ft-os áron, amin a klublogó van...<#idiota>
(Csomagolási és postaköltség 1000FT)

Dante.

c0llect0r
Nem rossz ,még az a hungary felirat se rossz.
Mondjuk én a bannermûhelyet ajánlom (talán a srác is ott van,aki csinálta)

Dante73
Kössz srácok, a tetszésnyilvánitást átadom a készitõnek, és EZ lessz a HIVATALOS Klublogónk!

Dante.

c0llect0r
Énis megcsináltam volna free-be ,de abból nem lett volna köszönet <#hehe>

gabi89
Tetszik talán egyedül a Hungary felirat font-ja érdekes de az se rossz.Én is megcsináltam volna ingyen ha már itt járunk :P

Sland
nekem is tetszik! ;)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pacal17
(ezt nemtom mér irtam <#idiota> )

Pacal17
Csá!

HUNMemphis
Szép gondos munka.Csak gratulálni tudok a készítõnek.<#nyes>

Atti12
pont ezt akartam irni hogy szép, de ha szólsz én is megcsináltam volna :D

Synit HUN
Ez elég faxa!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nekem tetszik ez a klub logó. Ügyes munka. <#eljen>

AntiHero ami az ingyent illeti csinálnál nekem valami Nick képet??? Pls.
Sajnos ebben a gif dologban még eléggé kezdõ vagyok. <#idiota>