107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabi89
    A francért nem akar nekem soha csatlakozni a szerverre :(
  • fernandez93
    Nah nekem tört pakkal nem sikerült felmennem.....ha kitörlöm az addon.txt-t akkor a garázsig eljutok és csá

Ennyi
  • V43 1105
    Arra gondoltam, hogy tényleg van Test Dive nevű búvárszim ? :DD
  • bronco
    Nem... kajak nincs benne.
  • bertino
    valaki, aki penge a franciában legyen szíves fordítsa le, kösz! :D
  • Szabi1991
    elvittem egy Lexus-t próbaútra, ki is dobott -.-"

viszont most a Mustangommal kocsikázok tovább neten..
  • V43 1105
    Kajak?XD
  • bronco
    Búvárszimulátor... szintén Atari termék, épp várjuk az 1. peccset hozzá (amiben víz is van).
  • V43 1105
    Akkor amint megvettem a packot, elég lesz átirno, az Addons.txt-be és go play? : )
  • AntiHero
    LOL:D tényleg azt írták^^
  • Pepsi Twist
    mi az a test DIVE?
  • milk41
    nem,a mappában van egy addon.exe fájl és ott tudod aktiválni az új szeriállal
  • AntiHero
    tédéjúhtwo
  • fernandez93
    Ha én feltettem a carpackot amit fatal tett fel tehát azzal a seriallal tettem ami t tdu-mnak is van és ha most megveszem a carpackot akkor a serialt akkor úgy tom átirni h az addon.txt-be átirom?
  • bertino
    akkor remélem este 11kor felmehetek tolni egy padlósat a RUFokkal.
  • jofer
    ja, csak azért kérdezem mert melóban vagyok még legalább 1 óráig! :)
  • bronco
    Nekem legális packal eddig 2-ből 2x sikerült elsőre csatlakoznom és egy finn barátomra is rá tudtam spawnolni elsőre.
    Sőt a Ranking szerver is megy, a Lexus LS 600h L-el szépen meg döntögettem az F-katos rekordjaim és megjegyezte, ez például most első a tiszta idők között: kép
  • jofer
    Na! Látom, ha lassan is, de helyreáll a rend! Kopp-kopp [lekopgja]

Egy kérdésem lenne: Akik megvették a packot, be tudnak-e lépni a klubba, és látják-e a barátaik listáját? És a trade működik-e... pl. korábbi vásárlások/eladások?
  • Chris189
    légyszi valaki foglalja össze hogy most mi is van pontosan , mert elvesztettem a fonalat és játszani sem tudok :( köszi előre is
  • Gaben17
    yaya,én se defaultokat látok szerencsére:)
  • milk41
    én majd csak az eu-s packot fogom megvenni
  • Szabi1991
    10 perce fentvagyok a szerveren...
    látom a többiek F40-át, meg Chargerét..
    és nem dobb ki..
    gyanítom ha veszek egy lexust, egyből kidobbna..

szal ha nem akarsz új autót venni,de látni akarod a többiek gépét, akkor jó a "tört" pack..

jön vki kruzolni? én itt várok fent..

• fernandez93
    vhogy én is érzem h nem ér ennyit az egész de vhogy nem tom megakadályozni ismerem magam úgyis megveszem:D tdu függőség:D
  • link14
    igen azt irja ki amit milka irt
  • AntiHero
    hihihihii:) (amuyg szívás:D én tutim enm adnék ki pénzt erre a játékra már.)
  • milk41
    Your downloaded content is not saved.You will be disconnected now.:@
  • link14
    jaja most már tuti hogy meg kell venni azt hiszem holnap be is szerzem

amugy ezt irj amost már egy folytába ki probáltam már alap autoval probáltam car pack autojával mindig ezt irja ki downloads not car pack.server disconnected vagy valami ilyemit:(
  • bertino
    ahahahahaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • fernandez93
    Ha valaki be is jut tört packal azis azért mert nemv eszik észre....de ha észre veszik rugják is ki....tehát egyre jobban az van h megg kell venni a packot nincs mese...
  • link14
    elszoltam magam:( belépek megyek 100 m-t és ledobb hogy nem tötötem le a car packot a kérjük probálja meg késöbb :(:(
  • Yoda001
    hát nekem nincs olyan :D
  • gabi89
    Nekem is volt hozzá szerencsém tegnap jó gép :)
    Amikor én itthon vagyok sose enged be online :(
    Pedig elvileg írták már páran,hogy beengedte őket eredeti játék+tört carpack-al,de engem még 1x sem engedett be :(
  • HUNsnoop
    na hejho!
    miatényáladék? honnét lehet lekapnom ezt a packot igy illegálba? müködik azzal?

és kijött már az europai pack?

köcke!
  • Met
    írd be ide a kulcsot, innen tuti nem veszik el
  • link14
    pls aki most fent van és meg van neki a car pack tök mindegy tört vagy nem az jöjjön a lexus kereskedéshez kiváncsi vagyok hogy default kárt látok vagy láttom az autoját(nekem tört packom van és 1 orája fent vok anélkül hogy ledobot volna)
  • V43 1105
    Gémkopiwörldön, van DVD Image, megy vele DVD nélkül, oszt' legalább nem kopik : )
  • wander01
    mi bonyolult? értelemszerüen kitöltöd a nevet, cimet, irányitoszámot, stb stb. alá meg beirod a bankkártyárol a számot meg a háromjegyü azonositot oszt tovább, oké, csokolom. mail-ben jön a kód.
  • cicai
    engedélyezni kell a rejtett file-t:)
  • wander01
    sőt lehet kiirom cd-re a pakkot aztán azt is beteszem a dobozba. tényleg, valami miniiso vagy hasonlo nincs ehhez? mindig a gépben van a lemez :) aztán mikor cserélem meg vissza mindig elindul a játék és kezdem unni :)
  • Zabimaru
    X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
    (X a meghajtó ahol a windows van)