107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    lol bazmeg talán oda kellett volna írni hogy csak amcsi verzióhoz, nem pedig 2 nappal a kiadás után, mire megvették egy csomóan közölni hogy ja, így nincs support meg egyébként is baszhatod köcsög
  • Dante73
    Peccsel nem ezt csinálták? Dehogynem... kikerült, visszavonták, mondván nincs support, mert elcseszhet doolgokat, pár nap mulva kiadták ugyanazt...
    Atari. Egy rakat szerencsétlen balfék. Ez van, ha PR-osok vesznek meg egy jól menő világcéget. Pár év és széttöketlenkedik...
  • daneszbaby
    Nézd meg.
    Nemtod megvenni.
  • Mathiasse
    hehh:D ez jó
  • V43 1105
    Komoly ? o.O
  • Mathiasse
    az is biztos
  • daneszbaby
    LOL visszavonták a carpackot.
    Azért mert túl sok európai töltötte le.
  • V43 1105
    Köszönöjük Atari a sok átbaszást
    Legalább mutatnátok valami kis megbánást
    De nem mutattok semmit nekünk
    Inkább a karpakkot megvonjátok tőlünk
    Ó hogy mennétek el a francba
    Kérem a zsémet , vagy a karpakkot vissza !
  • HUNMemphis
    Na ná hogy megvesszük!Annyi pénzem van rá.Az esélyt meg meg kell adni.
  • [HUN]FaTaL
    azt szerintem nem merik megtenni

ahogy atarit ismerem így olvasgatva a topicot most két hónapig nem lesz carpack...
  • Nohab
    Szerintem nem. Őrültség lenne, de a hsz első részével egyet értek...
  • jaacky
    felteszem a pachet de ismét ezt írja ki, lehet hogy nem jó helye?
  • Sleepy Bone
    Szerintem rohadjon meg az összes... most akkor vissza vonják a kulcsokat is??
  • Pepsi Twist
    lehet hogy ez a haszon húzás :D bejelentik hogy az előző az fos :D aztán meg kell venni újra :D
  • Nohab
    Engem már nem hisezm, hogy érdekel. Megvárom a 2-őt azt kész. Addig meg csak nézem a kocsikat :)
  • [HUN]FaTaL
    lol jókor vonták vissza már a fél tdu társadalom megvette:DDD gratz atari
  • Mathiasse
    és majd ugyanezt fordítva:D
  • Sland
    meg kéne valahogy oldani, hogy online profilból offline-t lehessen csinálni...
  • V43 1105
    Google -> Test Drive Unlimited 1.66Patch, leszed föltesz, játszik ..
  • jaacky
    segítsen már valaki. Folyamatoan azt írja ki, hogy frissítést töltsek le.
    Bedob a tdu honlapjára és ott mi a f** töltsek le mert már mindent kipróbáltam
  • bertino
    így van, ez a helyes hozzáállás
  • V43 1105
  • V43 1105
    Hiába.. serialom nincs .. most akartam megvenni, áhh...
  • Mathiasse
    kitöröltem az addon.txt-t és még minidg megse mozdul az online odaírja h ellenőrizzem a beállításokat de nekem ott minden kivan pipálva...szerintetek?
  • Szasza20
    Igen, én is így voltam vele, hogy hátha meg lehet kerülni a megvételt mer minek vegye meg az ember ha működik ugyan úgy mintha megvennéd! De nem működik! Ezért majd megvesszük ha megint elérhető lesz!
  • bertino
    jaja, ezt meséltem előbb már vagy ötször :)
  • wander01
    lol.

feltőccsem valahova? :D
  • V43 1105
    Visszalett vonva a karpekk.. ennyi .. :\ rákeresnél megapack, bedobja a semmit ..

[i] Thank you dear Atari .. [/b]
  • Denes888
    Szerintem mielött elkezdenétek nagyon beleélni magatokat a vásárlásba, nézzétek meg, hogy fent van-e még a megapack neten. Mert én most keresem,de nem találom.
  • HUNMemphis
    Én nem sírok.Adtam egy esélyt magamnak, hogy más úton hozzájuthassak a packhoz.Sajna ez az út nem volt járható.Most akkor megveszem és örülök. HELLO ENNYI.
  • [HUN]FaTaL
    nincs olyan

remélem 1-2 napon belül már jön az EU pack, mert rögtön megveszem amint megjelenik
  • Dante73
    Most őszintén; Én akkor csodálkoznék, ha nem lenne ez a kavar... Amcsik kiadják elöbb a megbeszéltnél, visszavonják, etc...
    Miért nem egy normális kiadó karolta fel a tdu-t.... Bár olyan tán nincs is...
  • fernandez93
    nem kell dombnyomásosnak lenni-e.Mastercard,visa,visa electron
  • Met
    úgy vettem észre ha 2 új autód van akkor még gyorsabban ledob :)
  • jaacky
    az eredeti EXE-t csak simmán ha bemásolom az elég?
  • bertino
    miért sírtok utólag ? ;)

#47053: én ezt nem vitatom, de ettől függetlenül érdekes, hogy szinte mindenki most akarja beszerezni, akinél kiderült, hogy a letöltéses téma ment :)

nem azt mondom, hogy én nem sajnáltam rá a pénzt, de itt a hozzáállásról beszélek, nem pedig arról, hogy atari egy fasz.
    persze, hogy fasz, nem véletlenül állnak a csőd szélén... szal ez más tészta.
  • Chris189
    a vásárlásnál milyen bankkártyákat lehet használni , csak dombornyomásos jó?
  • jaacky
    egyálltalán muszáj pachet feltenni ahoz, hogy onlibe tudjak játszani?
    új vagyok ezért nem nagyon vágom
  • Eisenhower
    felraktad a no-dvd cracket? mert amíg nem rakod vissza az eredeti EXE-t mindíg ki fogja írni...
  • Pepsi Twist
    Ha a veszel új autót ami a peccsben van akkor kibasz ha már a tulajdonodba van 1 peccses autó akkor is kibasz...