107666
-
lol bazmeg talán oda kellett volna írni hogy csak amcsi verzióhoz, nem pedig 2 nappal a kiadás után, mire megvették egy csomóan közölni hogy ja, így nincs support meg egyébként is baszhatod köcsög -
Peccsel nem ezt csinálták? Dehogynem... kikerült, visszavonták, mondván nincs support, mert elcseszhet doolgokat, pár nap mulva kiadták ugyanazt...
Atari. Egy rakat szerencsétlen balfék. Ez van, ha PR-osok vesznek meg egy jól menő világcéget. Pár év és széttöketlenkedik... -
daneszbaby #47105 Nézd meg.
Nemtod megvenni. -
Mathiasse #47104 hehh:D ez jó -
Komoly ? o.O -
Mathiasse #47102 az is biztos -
daneszbaby #47101 LOL visszavonták a carpackot.
Azért mert túl sok európai töltötte le. -
Köszönöjük Atari a sok átbaszást
Legalább mutatnátok valami kis megbánást
De nem mutattok semmit nekünk
Inkább a karpakkot megvonjátok tőlünk
Ó hogy mennétek el a francba
Kérem a zsémet , vagy a karpakkot vissza !
-
Na ná hogy megvesszük!Annyi pénzem van rá.Az esélyt meg meg kell adni. -
azt szerintem nem merik megtenni
ahogy atarit ismerem így olvasgatva a topicot most két hónapig nem lesz carpack... -
Szerintem nem. Őrültség lenne, de a hsz első részével egyet értek... -
jaacky #47096 felteszem a pachet de ismét ezt írja ki, lehet hogy nem jó helye?
-
Szerintem rohadjon meg az összes... most akkor vissza vonják a kulcsokat is?? -
lehet hogy ez a haszon húzás :D bejelentik hogy az előző az fos :D aztán meg kell venni újra :D -
Engem már nem hisezm, hogy érdekel. Megvárom a 2-őt azt kész. Addig meg csak nézem a kocsikat :) -
lol jókor vonták vissza már a fél tdu társadalom megvette:DDD gratz atari -
Mathiasse #47091 és majd ugyanezt fordítva:D -
meg kéne valahogy oldani, hogy online profilból offline-t lehessen csinálni... -
Google -> Test Drive Unlimited 1.66Patch, leszed föltesz, játszik ..
-
jaacky #47088 segítsen már valaki. Folyamatoan azt írja ki, hogy frissítést töltsek le.
Bedob a tdu honlapjára és ott mi a f** töltsek le mert már mindent kipróbáltam
-
így van, ez a helyes hozzáállás
-
-
Hiába.. serialom nincs .. most akartam megvenni, áhh... -
Mathiasse #47084 kitöröltem az addon.txt-t és még minidg megse mozdul az online odaírja h ellenőrizzem a beállításokat de nekem ott minden kivan pipálva...szerintetek? -
Igen, én is így voltam vele, hogy hátha meg lehet kerülni a megvételt mer minek vegye meg az ember ha működik ugyan úgy mintha megvennéd! De nem működik! Ezért majd megvesszük ha megint elérhető lesz! -
jaja, ezt meséltem előbb már vagy ötször :) -
lol.
feltőccsem valahova? :D -
Visszalett vonva a karpekk.. ennyi .. :\ rákeresnél megapack, bedobja a semmit ..
[i] Thank you dear Atari .. [/b] -
Szerintem mielött elkezdenétek nagyon beleélni magatokat a vásárlásba, nézzétek meg, hogy fent van-e még a megapack neten. Mert én most keresem,de nem találom. -
Én nem sírok.Adtam egy esélyt magamnak, hogy más úton hozzájuthassak a packhoz.Sajna ez az út nem volt járható.Most akkor megveszem és örülök. HELLO ENNYI. -
nincs olyan
remélem 1-2 napon belül már jön az EU pack, mert rögtön megveszem amint megjelenik -
Most őszintén; Én akkor csodálkoznék, ha nem lenne ez a kavar... Amcsik kiadják elöbb a megbeszéltnél, visszavonják, etc...
Miért nem egy normális kiadó karolta fel a tdu-t.... Bár olyan tán nincs is... -
fernandez93 #47075 nem kell dombnyomásosnak lenni-e.Mastercard,visa,visa electron -
úgy vettem észre ha 2 új autód van akkor még gyorsabban ledob :) -
jaacky #47073 az eredeti EXE-t csak simmán ha bemásolom az elég?
-
miért sírtok utólag ? ;)
#47053: én ezt nem vitatom, de ettől függetlenül érdekes, hogy szinte mindenki most akarja beszerezni, akinél kiderült, hogy a letöltéses téma ment :)
nem azt mondom, hogy én nem sajnáltam rá a pénzt, de itt a hozzáállásról beszélek, nem pedig arról, hogy atari egy fasz.
persze, hogy fasz, nem véletlenül állnak a csőd szélén... szal ez más tészta. -
Chris189 #47071 a vásárlásnál milyen bankkártyákat lehet használni , csak dombornyomásos jó? -
jaacky #47070 egyálltalán muszáj pachet feltenni ahoz, hogy onlibe tudjak játszani?
új vagyok ezért nem nagyon vágom -
felraktad a no-dvd cracket? mert amíg nem rakod vissza az eredeti EXE-t mindíg ki fogja írni... -
Ha a veszel új autót ami a peccsben van akkor kibasz ha már a tulajdonodba van 1 peccses autó akkor is kibasz...