107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • daneszbaby
    Ott leszek az F40-el. =P
  • fernandez93
    Lengyelországból származó információk szerint egyelőre még nem tudni, hogy mikor és milyen platformon lát napvilágot a TDU2, de PC, PS3 és X360 valószínűsíthető. Ha minden igaz, az első részből megismert autók mellett sokak álma teljesül, hiszen végre terepre is merészkedhetünk az off-road járművek kínálatának köszönhetően (pl.: Hummer, VW Touareg, Audi Q7, buggie-k és enduro-k is lesznek). A játéktér 1500 négyzetkilométerre növekszik és mintegy 2400 kilométernyi, nem teljes egészében aszfaltozott úthálózat áll rendelkezésünkre. Ebből mintegy 800 km rallypálya. Minderre pedig a napciklusok váltakozása, a dinamikus időjárás (eső, köd, vihar,stb.) és számos online versenymod teszi majd fel. Úgy legyen!
  • ntex
    Ja sry az tényleg Countach...
  • Pepsi Twist
    Valamit írjak ki a bannerba?
  • DJ Skyline
    melyik Diablo? van abból is jópár :D van ugye a bukólámpás, meg a nem bukós, én a bukósnak jobban örülnék. abból is VT vagy SV
  • jofer
    Én is maxi image-t használtam démonban, mióta megvettem a pakkot kéri a lemezt... pedig tuti, hogy az exe fájlt nem frissítették... nem nagyon vágom...
  • raga
    Nálam úgy megy, hogy: eredeti uninstall (mentés+key megmarad! (de azért mentsd el!)) aztán a P.. féle virágboltiról install, utána 1.66 patch, utána carpack, és megy, megmaradt minten mentés, (nem kér újra key-t), demon-nal van mountolva.

• Kezy
    OFF
    Nekem is ilyen gondom volt ami addig fajult, h szolgátatót váltottam, csak nállam ki sem jöttek, mert a központ szerint működik.
    ON
  • Dante73
    Bajsza+... szakálla...
    Fentvagyok, összefutok Cicai-val, dumálunk, egyszercsak szól, hogy mint állat laggolok. Eltünik. Szerver nem vág le, bemeek házba, nézem a Trade-et, semmi. Kilépek játékból, fórum, nincsen net-em.
    Ez azért érdekes, mert tegnap volt kint a szerelő, "megcsinálni" a netemet, egy hete emiatt alig játszom... Mondom neki, hogy rossz a modem, cserélje. Hááát, neki müködik... itt büvészkedett fél órát, közbe persze müködött... Ma meg ugyanúgy levág félóránként, mint eddig. Kis micsodám kivan már de tényleg...
    Bocsi az off-ért.
  • [HUN]FaTaL
    nincsen
  • Denes888
    NIncsen.
  • levipeti
    attól hogy felpörög-leáll, felpörög-leáll és így tovább, na most minden leállásnál a levegőben levő részecskék (por), ami pl a winyódat is megenné habenne lene, az karcossá teszi a lemezt
  • [HUN]FaTaL
    az állandó megállítástól
  • ntex
    Amúgy benne van a Lambo Diablo is :)
  • cicai
    mitől lenne karcos, ha benn van a CD-romban?
  • [HUN]FaTaL
    nem, oda a carpack serialt kell beírni amit emailben kaptál. ha az eredeti játék serialját írod be akkor nem enged fel

más: készül a TDU2 bár gs hír de van valami francia interjú:

Én örülök a packnak de egy autó még mindig hiányzik a játékból ami boxon van: A lambo diablo :(( hátha egy másik packban majd megkapjuk:)) Patch is kéne: klubok közti verseny például, meg a szervert stabilizálni hogy oda tegyen ahova nyomom nem pedig másik layerbe...
  • levipeti
    Sziasztok!

Elmondom a szitut : feltelepítettem a megvásárolt játékomat, feltettem hozzá az 1.66 os patchet, de nem akarom használni a játékhoz az eredeti dvd-t, mert nem szeretném ha karcos lenne.

Mi a megoldás erre?
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretnéek egy vidit csinálni, de tudnátok nekem egy olyan progit mondani a Frapson kívül, ami nem 100mb-ot csinál 3 másodpercből és kevés memóriát használ?
    Köszi
  • Dante73
    Kezy!
    Nincs mit, előfordul mindenkivel...
    Szasza!
    1,66 peccsel elméletileg nem fordul elő, annélkül igen. De a biztos megoldás az, ha a lemezt beteszed, és onnan indítod az uninstallt. Lemezről indítva az uninstallt álitólag nem fordul elő ez a hiba, még az 1,47A verzióval sem. De biztos, ami tuti...
  • Szasza20
    Az eredeti játéknál is van olyan gond hogy elszáll a rendszer játék uninstall-kor?
  • Kezy
    Na így már ok, még egyszer köszi Dante, bocs h így kiakadtam mielőtt gondolkoznék egy kicsit. Na mind1 a szigeten majd talizunk.
  • Szasza20
    Ott leszek!
  • Kezy
    Bakker tényleg, azt el is felejtettem megnézni, csak kiscit vok szétcsúszva, na megpróbálom úgy remélem menni fog. Ekkora láma hogy lehetek, kössz Dante.
  • Dante73
    Nem. Vásárlásnál küldtek egy serial-t a megadott mélcímre. Azt kell beírni. A JÁTÉK SERIALJÁVAL NEM müködik!!!
  • Kezy
    és nem csak h nem enged autót venni, hanem ha nem törlöm a serial-t akkor be semm enged a server, totál káosz.
  • Kezy
    Tehát akkor lemezről unistall, mappa átnevez, utána reinstall, patch fel, carpack fel és próba? Egyébként eredeti gém, eredeti carpack, ezért vok így kiakadva. Jah és a serialnál amit a pack kér oda a játék eredeti serialját kell beírni?
  • bucsher
    sajnállak
  • Dante73
    Eredeti játék, + eredeti megapack, és nem enged autót venni? durva... Talán az okosok segítenek, nekem erre nincs tippem...
    Ha 1,66-ra van pecselve, akkor igen. Én azért a következőket megtenném, a biztonság kedvéért... 1, Lemezről indítani az uninstallt, 2, a mentéseket tartalmazó Test Drive Unlimited mappát átnevezném addig. Akkor sem a rendszered, sem a mentésed nem száll el...
  • w77d
    tehát ha nyomok egy szabályos uninstall-t akkor nem törli a mentéseket? tehát csak megint fölrakoma játékot, felpeccselem 1.66-ra és mehet a móka onnan ahol volt??
  • Kezy
    Esküszöm most már felgyújtom és kivágom az ablakon ezt a tetves játékot. Nem hiszem el, megvettem a packet 20 dolcsiért, azóta nem enged be a szerver. Próbáltam a serial törlést is, akkor beengedett, de miután vettem egy pack-es autót kidob folyamatosan. Már kifolyt a szemem annyit olvastam a fórumot, de nem láttam, h mi lehetne a megoldás, ha van egyáltalán.
    Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném, mert ha kidobtam a apénzt az ablakon akkor tuti eladom a picsába a játékot, mert ez volt az utolsó csepp. A segítségeteket előre is köszönöm.
  • Dante73
    A mentéseidről...
    Viccen kivül; Dokumentumok, Test drive Unlimited mappa. De azthiszem, nem törli, alapból. Viszont azt nem tudom, hogy a profilod jelszava benne van-e, tehát nem lessz e ujra szükséged rá... Azthiszem egyébként bennevan, de megesküdni nem mernék rá...
  • w77d
    újra akarom telepítenia játékot, de nem szeretném a mentéseimet elveszteni! miről csináljak biztonsági másolatot??
  • Dante73
    Szerintem sokaknak, (nekem is) egy csomó verda hiányzott az alapjátékból... pl; O'ahu, Magnum Ferrari nélkül? De nem csak ez... egy csomó másik verda is jól jött, remélem, ezentúl, max 1-2 hét csúszással, megkapjuk mi is azokat a verdákat, amiket a boxosok... (gondolom, azért is kaphattuk meg a pakkot, (álá Nyilas Misi) mert lejárt a box exclusivitás... így akadálya, már nincsen. Engem az sem zavar, hogyha valami képletes öszeget fizetni kell érte...
    Persze, abban igazad van, hogy egy pecsnek valsz, jobban örültem volna... hogy mit kellene javítani mindenki tudja, nem írom le huszadszor is...
  • bronco
    Csak addig lesz ez a véleményed amíg nem vezetted a 250GTO-t az F40-et vagy Countach-t. ;)
  • bertino
    majd a TDU2ben lesz olyan.
  • Met
    EU-s lesz a rendszámtábla

Amúgy szerintem jó nagy baromság volt kiadni ezt a pack-ot, beletenni egy amúgy is rengeteg autót tartalmazó játékba még egy csomót?
    Én sokkal jobban örültem volna ha a sziget közepére tesznek új bejárható szakaszokat, akár még egy verseny pályával.
  • Dante73
    Nagyon +lepődnék, ha nem ugyanazt adnák ki, bitről, bitre... Elfelejted, hogy atariról van szó. 2x dolgoznak szerinted, ha 1x is elég? Itt arról van szó, azért ez a cirkusz (megint) mert iszonyatosan töketlen, szánalmas az egész banda.
    Nem azért mondom, de egy ekkora világcég tönkretételéhez, tehetség kell, na meg persze, hatalmas harácsolási vágy, munka nélkül...
  • Willi Betz
    Az eu változat fog valamiben különbözni,tehát új autók vagy hasonló?
  • [HUN]FaTaL
    szted ki fogja megvenni? eladod aztán használod tovább a keyt, mellesleg később lesz ugyanaz sokkal olcsóbban:D
  • Dante73
    Küldd a seriat priiben,mega címet, ahova postázzam a pénzt. Ha eged kocsit venni, táviratiag küldöm...