107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=81701
  • [HUN]FaTaL
    MEGJELENT!!
  • link14
    nem már 4 percel mult
  • Adam II
    Hát akármit csinálok ezzel így lehetetlen játszani.
    Nem tudok egyenesen menni mert ha elengedem a kormányt és gyorsítok a játék teljesen magától vadul jobbra ballra kezdi rángatni az autót először csak kicsit aztán ha belendül úgy csinálja ,hogy csattog a kormány. HGa megpróbálom kompenzálni kínszenvedés mert amíg be nem gyorsulok addig lötyög az egész aztán amint gyorsítok azonnal megpróbálja kikapni a kezemből a cuccot ha 50el előzni akarok is azonnal rángatja.

A tduforum.exta.hu meg nem található.
  • Dante73
    nem. Már annyi van
  • fernandez93
    1 perc és 18:00
  • Norbi1990
    Bekell kapcsolni a controls-ba a H-Shiftert és ugy jó lesz.
    De amelyik kocsi szekvenciálisan vált abba nem tudsz H váltót használni csak kormányváltót.
  • link14
    nem mindegyik auto H váltos
  • samsung123
    valaki irja már meg, hogy miért nem ismeri fel a g25 kormányom H váltóját?
    driver felrakva,patch felrakva. az options menübe be is állitom(úgy tűnik minden fasza) és amikor vezetnék, nem érzékeli hogy váltok. valakinak valami tapasztalat irja már le
  • Digitman
    Elvileg a fórumon az illetékesek napokkal ezelőtt azt írták, hogy az EU verzió kicsit olcsóbb lesz, mint az amcsi. Ha jól emlékszem 10 euró környékén.
  • [HUN]FaTaL
    Azért azt remélem hogy az EU pack nem lesz drágább mint az amerikai mert akkor nem veszem meg bekaphatják.
  • daneszbaby
    Akkor ma este fél 9 kor?
  • DeenQa
    köszi
  • Digitman
    Próbáld meg ezt az oldalt:

http://huntuti.extra.hu/22/index.html
  • DeenQa
    help... vki küldjön át nekem egy offline profilt lécci amibe van hc mód :)
  • [HUN]FaTaL
    mindössze 10-15 hozzászólást kell visszaolvasnod:)
  • PrisonMan
    Lehet ez lesz a megoldás. Egyszer csak csak megszokom a kormányt
  • berczely
    Ez a versenypálya hol található meg a játékban?
  • HUNPalika
    Ezt már én is próbáltam, de nem jött be.
  • Digitman
    Nem tudom Ti észrevettétek-e már, de nálam úgy szokott működni, hogyha rá-spawnolok egy ismerősömre nem tesz be, de ha kicsit mellé kattintok a térképen, akkor nemsokára már látom is. Próbáljátok ki egyszer hátha segít, de az is lehet, hogy nekem csak szerencsém volt.
  • link14
    jaja ha vissza jön amit kötve hiszek
  • link14
    Én is így voltam az elején nagyon béna voltam kormánnyal, de hozzá szoksz, csak ne válts vissza billre meg próbálkozz a kormány beálltásaival is, mert lehet nem elég érzékeny neked vagy tán túl érzékeny. Nekem Raga és Bronco segítet és köszönöm nekik, mert az óta nem megyek neki minden fának csak minden másodiknak, na, mindegy pár hónap múlva már nem fogok neki menni semminek max a civileknek, de nekik már mindegy ennél butábbak úgy se lehetnek már
  • gabi89
    Most voltam fent kicsit játszani és elég szar volt.Láttam fent 3-4magyart és egyikhez se tudtam kapcsolodni mindig oda spawn-oltam erre beadott 4-5külföldit aki vagy orosz () vagy német esetleg fin volt,de a magyarokat képtelen volt beadni :( Egyedül meg nem volt buli a kocsikázás most.
  • HUNPalika
    Jah, igazad van. Sorry...
  • [HUN]FaTaL
    Hát ja, mindenki ideges volt, tényleg faszságot csinált de lényegében nem gecizésből csinálta és a stílus nem volt jogos. Mindegy majd ha visszajön bocsánatot kérünk:D:D
  • HTS s3rg1nh00
    létrehozni 1 másik online profilt amit az elejétől kormánnyal tolsz;)
  • link14
    Ja, mi pedig leüvöltöttük szegény fejét és itt hagyott minket és szerintem vissza se fog már jönni
  • [HUN]FaTaL
    Nincs. De fel nem fogom hogy akinek van kormánya miért szenved a ratyi billel:D
  • Met
    pfff
    Igen PrisonMan, én is erre vagyok kíváncsi :)
  • PrisonMan
    @ Met és bronco! Úgy gondoljátok, hogy a billentyűk és a kormány beállításai is megmaradjanak?
    Pár napja kaptam egy übercool kormányt, de szeretek billentyűvel is játszani (meg versenyt nyerni is csak bill-lel tudok:) ezért elég macerás mindig a billt beállítani, utána a kormányt, majd ha kedvem támad akkor megint vissza..
    Mi lenne a megoldás?
  • [HUN]FaTaL
    Nem működik ONLINE a warez, és nem ATi miatt van mert már előtte is vizsgálta a kulcsot csak nem tudtam hogy azért nem enged be / azért basz ki tehát ATinak semmi köze ehhez benne volt már a védelem alapból, csak tegnap mikor beindult a szerver rendesen addigra tisztázódott minden.
  • [HUN]FaTaL
    1 fájl az egész profil
  • Met
    az rendben van, de ha az egészet mentem akkor elveszik minden más is, pénz, autók stb.
    ezért lenne jó azt az egy file-t menteni
  • bevizzoli125
    honnan szedted az eredeti carpack-ot?
  • szabod
    Nem akarom én az ördögöt a falra festeni. Biztos van elég pénzük ha már a 2-t csinálják.

#47429: érdekes link full angol az egész középen egy szöveg: Isten hozta!
  • PrisonMan
    Hiszen te csináltad nekünk
    Ha ez az egész Ati27 (vagy hogyhíjják) miatt van..
  • bronco
    Nem tudom, de nem mindegy? Úgy is érdemes backupolni a mentésed.
  • [HUN]FaTaL
    GMT+2nek számolják
  • [HUN]FaTaL
    Már tegnap reggel, nagyon képben vagytok:D Már tegnap sem lehetett megvenni, aki eddig megvette annak működik mi meg várhatunk.

6kor lesz bejelentés ezekszerint az adminok az időzónát érdekesen számítják mert ha jól tudom mi GMT+1ben vagyunk és már negyed hat.
  • HUNPalika
    GMT+1 maradt a nyári időszámításban is.