107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pepsi Twist
    finish
  • cicai
    köszi:)
  • Pepsi Twist
    ki írom
  • cicai
    ki lehetne írni az EU pack linkjét, a banner alá?
  • PrisonMan
    Szóval akkor ugyanaz au USA és az EU pack is. Ha már telepítve az USA patch (FaTaL-nak THX) az ugyanaz, mint amit most újrakezdtek forgalmazni, ugye?

Ha minden igen, akkor semmit nem kell csinálnom :) Offline-ra ígyis-úgyis jó lesz, semmi gondolm nem volt vele, online-ra meg a warez version miatt nem mehetek
  • DJ Skyline
    igen, és most is :) bár itt nem lehet autókat pakolászni, de textúra cserebere ahogy nézegettem lehetséges. meg 1-2 apróság még
  • fernandez93
    Jól emlékszek h san andreashoz is moddoltál?:)
  • DJ Skyline
    msn-re gyere fel pls és mesélj nekem arról hogyan lehet a textúrákat csereberélni :d láttam itt rendszámot meg miegymást, amik levoltak cserélve. moddolni támadt kedvem ^^
  • [HUN]FaTaL
    OFF:

nem próbáltam még az alaplapi hangkártyát de lehet hogy igazad lesz, mindegy a sztereó megoldotta, de 20k-t én sajnálok egy hangkártyára úgyhogy a következő gépemben is ez a Live lesz. Játékok alatt nem érdekel az 5.1 winampban meg működik Vistan is:)
  • Grifidos
    OFF
    Nem kicsi difi van közöttük, de te úgy látszik nem vagy vájtfülű.
    Egyszer kipróbáltam az alaplapi 5.1-et zene hallgatásra...hát nem sorolom a legszebb élményeim közé. Ég és föld a diferencia.
  • [HUN]FaTaL
    Xpzek nem baj?:) Egyébként meg nem veszek hangkártyát mert minek, tökéletesen szól ez is nem fogok X-fit venni 20k-ért, kövi gépembe már csak az integrált lesz
  • Grifidos
    Jaa, én is hallgatóztam eleinte, még külső nézetre is váltottam nem-e köpköd lángnyelveket a verda. :)

#46699.
    Inkább hörögjön, de az 5.1-ből nem adok.
  • [HUN]FaTaL
    AKINEK CREATIVE HANGKÁRTYÁJA VAN ÉS BUGZIK A HANG BELSŐ NÉZETBŐL TEGYE VEZÉRLŐPULTBAN SZTEREÓRA A HANGSZÓRÓ BEÁLLITÁST ÉS JÓ LESZ!!!

sry a kiabálásért
  • Grifidos
    Hát ha az a live-od van ami alul látható azt cseréld lassan.Eljárt felette az idő úgy 4-5 éve.
    XP alá még jó az audigy2, de vistához már inkább X-FI.
  • Szabi1991
    #47649...
  • [HUN]FaTaL
    5.1 hangszóró? bazdmeg mindjárt felrakom a C-mediat, de nem veszek többet Creative hangkártyát kurva anyjukat
  • Szabi1991
    nekem is ac97-esem van xD
  • Grifidos
    Ehm, ehm...
    Audio beállítások és lejebb veszed a motor hangját.
  • [HUN]FaTaL
    nem kell uninstallálni csak aki újratelepíti a játékot annak nem kell patchelni ennyi
  • fernandez93
    Én,felraktam a carpack előtt a 1.66-os patchet minden megy most is raktam a ruf-omba 200km-ert:)

• DJ Skyline
    integrált szar :D
    Realtek ALC850 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] ^^
  • Szabi1991
    nállam hangos a RUF-ok motorhangja belsőnézetben , főleg ha hátranézek, vagy lehúzom az ablakot :)

(alaplapi hangkártyám van)
  • Grifidos
    Egyszerre kellet volna megjelennie Az USA-ban és az EU-ban (piacfelosztás)de az amik bekavartak és elöbb adták ki,árusítva EU belieknek is ezzel elhalászták a bevételt az EU atari-tól.

Nem kell, de ajánlott...
  • HUNPalika
    6 óra óta megvásárolható az EU-s carpack.
  • Eisenhower
    és milyen hangkártyát használsz? :)
  • PrisonMan
    Összefoglalnátok mi volt ez a carpack kavarás? Nem voltam itt fél 6 óta, mi volt a hivatalos dolog?
    És mi van a 1.66A patchcsel? Miért kell unistallálni?!
  • Zomil
    valahol találka? :)
  • [HUN]FaTaL
    és tényleg javították:) ideje volt;D mostmár csak a klubok közti verseny kéne
  • Grifidos
    Csontra ugyanaz a kettő csak azért volt a hápogás mert az US atari kiqurt az EU atarival...
    Mellesleg ajánlott menteni a profilt azután adni neki egy uninstall-t, majd újra telepíteni. A régi 1.66A patchet felejtsétek el, csak a carpackot telepítsétek rá.
    VÉGRE megoldották a radialeng problémát is, már nem megy 265kb fölé és nem fagy szét a game.
  • [HUN]FaTaL
  • DJ Skyline
    megnéztem az összes RUF-ot, nálam van hang belső nézetben, teljesen jó
  • Sleepy Bone
    Bocsi egy kis off:)

Eladó egy Intel Pentium D805 2,66 ghz-es dual core proci :) 12 k beszámítok carpacket 4 ezerért :))

Bocsi az offért
  • [HUN]FaTaL
    hm omg creative rulez... én liveomhoz még újabb driver sincs

nah majd felrakom a Vistat kipróbálom az ottani driverrel is úgyis tervbe volt véve

U.I: DJ Skyline: Nem használsz 5.1es hangfalakat véletlen? Mert lehet hogy a sztereóra levétel XPben megoldja a problémát (Sok játék csinálta már ezt hogy halk volt meg a hangok fele nem hallatszott és levettem sztereóra és lőn hangok:D)
  • Denes888
    Még 4,5k-ért az USA-st. Amit vissza vontak.
  • HUNPalika
    Az Audi RS4 orrmotoros, mégis alig hallani előröl a hangját.
  • Zabimaru
    A Skoda 120as is farmotoros mégis hangosabb belülről mint kivülről
  • fernandez93
    Nem nem:)
  • HUNPalika
    Német precizitás..mit vársz?
  • [HUN]FaTaL
    de hallani csak halk, nézdd meg másik verdánál ha hátrafordulsz semmit sem hallani a motorhangokból
  • DJ Skyline
    akkor elég komoly hangszigetelés lehet az autókban, ha nem hallani az utastérben :)