107666
-
nekem is -
neki is írta, csak szerintem csukva tartotta a szemét :) -
Érdekes nekem már a weboldalon adta a linket és a kódót az e-mail csak biztosításképpen jött... -
helyes :)
vegyétek csak, vegyétek. -
Juhey
Holnapra meglessz a carpack
-
Jó rájöttem, csak nem adott tájékoztatást, arról hogy küldi az e-mail-t.
Csak egy üres lapothztt be.
Egyébként már töltöm.
-
töltsd le ? -
Már rájöttem...
Kicsit hülyén van megcsinálva. Legalább egy sort írtak volna, hogy elküldtük az e-mail-t és ott a kód, meg a link.
Dehát már így is örülhetünk... -
Most akarom megvenni, már beírtam az adatokat és ide lép, de nem jön be semmi:
https://buy.metaboli.com/vnt/download.html
Mit csináljak? -
nem. -
link14 #48147 oké msn-en meg beszéljük már felvetelek amugy ha akrasz gyere a forza tuner-hez oda tartok tuningoltatni más is jöhet ha akar -
semmi baj:) -
Chris189 #48145 Bocs csak most tudok jönni , mert most értem haza , mostmár tudok menni. -
hangacsi #48144 Végre megvan a megapack!!!
Köszönet a linkért, mert az eredeti letöltővel egész este nem jött le, de a belinkelt oldalról 2 óra alatt megvolt!!!
ÖRÖK HÁLA!!! -
Chris189 #48143 speed engem érdekelne nagyon :-) -
helo! ezt a carpack-ot meg tudom venni a boltokban is? -
link14 #48141 új ruf RGT felni
új felni a murci roadsternek
ha kell link szoljatok -
link14 #48140 hát ruf hangal még nem taliztam de visszont találtam már az RGT-hez felnit -
Egyszer krúzolhatnánk már:D Inter-klubot megpróbálom klubtársammal megnézni ma, hogy mizu mert ahhoz két ember kell:) -
ui;
Ha a RUF-okhoz találkozik valaki hanggal, linkelje má'be!
Nézegettem a netet, de nem találtam semmit, így meg nem az igazi! -
Oké, de szerintem 1xübb lenne találkozni bent, az inter-klub menüpontban. Akkor élből látnánk a dolgot...)
Cicai!
Bocsi, hogy eltüntem, de sajnos még mindig nem csinálták meg a net-em... Ledobott a modemem. Nekiálltál laggolni, eltüntél, mondom lagg volt, akkor a szerver vágott le, téged. Meek tovább, kapcsolat elveszett, oké, mondom szerver.... Kilépek, öcsém átkiabál a nappaliból, miért nincsen net?
Hú de bódóg voltam!
Kezdem utálni az emk-tv kft-t. Már vagy egy ezres elment telefonra, 2 a szerelőnek, és egy centivel nem vagyok beljebb. És, hiába kapott pénzt, szarik kijönni a szerelő...
Úgyhogy ha eltünnék tali közben, előre is bocs, az ügyfélszolgálatosnak üvöltöm le éppen a fejét, hiába nem tehet róla szegény... -
nincs -
EU és USA pack között van valami küli? -
Kedves klubtagoknak mondanám, hogy a nickem csak kismértékben változott, ha ezt változásnak lehet egyáltalán nevezni:
[HUN]mrmilan helyett [HUN]MRMILAN lett.
Üdv. -
verda? -
tévedsz, OTP kártyával vettem meg. A Verification code az aláírás mellett álló 3 jegyű szám -
ok találkozunk 4:50 körül a klubnál... -
nekem OTP kártyám van és a kód a 3 uccso szám.
persze lehet, hogy enyim pont olyan, amin így van.
mert lehet vannak nem ilyenek is... -
az tök jó, mert nincs megXD
itthon van csak nem tom hol:D -
Mathiasse #48128 mert én tudok jönni... -
Mathiasse #48127 Chris nem akarsz most talizni az alfánál?
-
Chris189 #48126 http://www.wowhun-forum.extra.hu/flister/
Az eu pack akinek esetleg szüksége van rá. -
Chris189 #48125 Akinek van kedve talihoz fél 3 kor az alfa szalonnál leszek. -
Grifidos #48124 Azért kártyától is függ, az otp kártyáknak például nem az útolsó 3 szám az azonosítója, hanem külön van megadva azon a papíron amin a pin-kód. -
Grifidos #48123 Amelyikre felültem az elsőre ment, a sok guminyom a másikhoz vezet, de annak túl jól csinálták meg a korlátját.
-
naon okos vagy, azéz kérdeztem meg mert nem tok angolul-.- -
fernandez93 #48121 nekem is alaplapi integrált realtekem-em van és nekem jó.... -
arra ige, köszi:) -
fernandez93 #48119 Kb hányszor próbáltad mire sikerült a hajóra ugratni?:D:D
Guminyom:) -
Grifidos #48118
Hajón , vízen , levegőben...