107666
-
Adj linket ehhez az út textúrához pls:)
Amúgy a RUF hangja szerintem jó alapból is:] -
Srácok!
Újraraktam a játékot, meg minden.
Tökéletesen fut.
De a grafikai beállításoknál (maxra van minden állítva 1024x768-ban, HDR., 4x antialiasing, high detail stb...) egy picit nem tökéletes valami.
A belső és külső nézetben is nem olyan szép tükrös a verda, hanem látszanak az átfedések.
Hogy is fogalmazzam meg mésképp, a színátmenet ill. a sötét világos közt látom a csíkokat.
Mivel ATI kártyám van, a catalist control centerben kell beállítani valamit?
A régi karrieremnél úgy emlékszem gyönyörűen tükröződött a kocsi, semmi idegesítő csíkocska.
HELP -
Honnan szedted le? -
link14 #48400 nem én
én csak megtaláltam egy oldalon -
HUNPalika #48399 Újraaszfaltoztad? -
link14 #48398 igy néz ki az új út
A ruf hangja pedig átverés ugyan olyan semmi változás nincs -
Sajnos én is így vagyok.
Munka, családi dolgok.
Amíg "südő" az ember addig jó.
Bezzeg anno a középiskolás időkben.
Hát még a főiskola alatt, az ám, apám, régi szép idők.
Ezért ha a hétköznapi teendők mellett esetleg jut idő játékra, az maga a mennyország.
-
link14 #48396 találtan a rufhoz hangot most tesztelem hogy müködik-e meg találtam új úz textúrákat -
mardal #48395 nekem sajna nincs sok időm naponta játszani de majd azért igyekszem -
én 2 hét alatt toltam végig az offlinet, de most még csak 49%on vagyok 1,5 hét alatt -
mardal #48393 Igyekszem majd csinálgatni,de sajna csak tegnap este raktam fel a játékot és nem volt még időm semmire.Egyszer végigvittem már offlineban hát az se 1hét volt:( -
Juss el expert szintre, akkor nyitja ki a Ford Islandot. -
peachman #48391 Köszi, várom!
-
mardal #48390 Azért léptem ki mert mikor átjöttünk ott azon a hosszú uton a kereszteződés le volt zárva az út és nem bírtam átjutni,de majd csinálom a küldiket és veszek valami jó verdát,meg a packot is megkellene de az sztem csak jövőhónapban lesz. -
Chris189 #48389 ha összefutunk a játékba adok neked valamilyen kocsit ha kell , Victor189 néven találsz meg. -
bocsi srácok ki kellett lépnem mert közbejött valami:( Peach: mostmár bármikor megtudlak hívni, meghívlak majd ha ismét játékközelben leszek -
pedig lassan mentem utol tudtál volna érni, de miért léptél ki? -
mardal #48386 Jó ez online ,csak hogy most kezdtem nincs jó verda így nehéz veletek tartani a tempót:( -
akiajtony #48385 Köszke, meló után első dolgom odarohanni...
Thx, Mr. Hilter -
Keleti parton van egy kis városka 3 kereskedéssel: European Independents (ez kell neked), egy dodge és még 1 kereskedés -
akiajtony #48383 Hali Mindenkinek!
Segítsetek már abban, hogy hol lehet megvenni azt a "szerencsétlen" F40-et, sehol sem találom, eredeti a game + a carpack is!?
Köszke előre is, jó utat...
Üdv, [HUN]Mr.Hilter. :) -
holvagymán?:D már mindenki ottvan -
na én már ottvagyok a parkolóban gyertek:) -
Bookmark:
"Ford Island" 1 32854.82 3.58 41005.49 -0.845 -0.001 -0.534 427917959
Mi a nicked a játékban? -
Chris189 #48379 az a Ford island parkoló az merre is van? :) így névről nem tudom.. -
rendben:) -
Chris189 #48377 én is ráérek most gamelni , szerintem megkereslek benneteket. -
elszívok egy cigit és megyek:) Nincs MSN címed? -
peachman #48375 Ha most ott vagy pár perc múlva én is ott tudnék lenni -
Nem tudom mondj egy időpntot:) A hely pedig legyen Ford Island onnan csak 9km a klub -
peachman #48373 Köszi! És mikor legyen a tali? -
ha emlékezetem nem csal már konzultáltunk privátban:) Talizzunk majd valahol a szigeten és felveszlek, mert amíg nem vagy a barátlistámon addig nem lehetséges:) -
HUNPalika #48371 Oahu szigetén
-
peachman #48370 Egy klub meghívásnak én is örülnék. Egyébkén du. lesz valami kis laza krúz? -
mardal #48369 Csináltam egy online profilt is hogy tudjak neten játszani de senkit sem látok fennt:(.Ti merre szoktatok lenni hátha összefutnék veletek. -
Ezért marad a krúz a haverokkal.
A sok büdös csaló meg élvezkedjen, a nem "munkával" elért eredményén.
Egyébként nem azért játszik az ember, mert örömet okoz neki?
Ja, bocs, egyeseket a csalás, mások átverése elégít ki.
Szánalmas baszki.
-
Az igen!!!Nekem ez az eredmény síkon önerőből sikeredett.Azért ezzel már bátran odaállhatsz bárki mellé. -
HUNPalika #48366 No igen, hasonló választ írtam be először én is, de aztán rájöttem, hogy jobb ezt a dolgot minél előbb rövidre zárni. -
Tegnap autókáztam 4 és fél órát, de ennyi csalót még életemben nem láttam multiplayerben, vagyis inkább az a szörnyű, hogy teljesen nyíltan csinálják. Megnéztem az egyik kedvenc versenyemet, és az első oldalon a ranglistáján mindenki 1 mp-en belül volt, mármint a teljes versenyt 1 mp alatt futották meg 10.000 km/h átlagsebességgel, vagy valami ilyesmi... Meg a drive-inekben is szét vannak barmolva a versenyek, egy csávó behackelte az összes speed versenybe a 4 villanós eredményét (450 km/h körüli átlagsebességgel), oda is, ahol csak 1 vagy 5 mérőpont van, röhej az egész... -
Nincs mit:)