107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gergobaby
    Szia ! Kissé off, de mivel irod ki oda a bal felső sarokba a GPU-d órajeleit, és az aktuális hőmérsékletét?
  • kvmark
    halljátok valaki tud segíteni online profíl űgyben mert nem megy valami gondja van a kódal
  • Nesztea
    nah mostmár látok embereket:D
  • daneszbaby
    Áhh de jó nekik.
    Ők az életbe kruzolnak ugy mint mi a játékban.
  • Nesztea
    valaki a mai nap folyamán eljönne vele eggyet kruzolni? mert nemigazán látok az utcákon embereket.
  • Szabi1991
    :'(
  • SimaSuna #48558
    ha krúzolást akarsz látni nézd meg a
    Teckademics - Mischief valamelyik részét..
    illegális gyorsulás, egzotikus verdák vonulása, drága autó törése...
    Mischief Joyride 2008
    Mischief Assault - kedvencem :)
  • kiscody
    na akkor senki nemtud semmi Magyarítást??hahó v.ki!!
  • kiscody
    miért kérded milyen játékon van?tudsz valamit?
  • kiscody
    ezis azis!megvan a carpack is demég nincs fent!!
  • milk41
    TDU2 Cruise:D
  • HTS s3rg1nh00
    ilyen kéne a rendőröknek:DDD
  • kvmark
    igen !!! CSinálok egy uj profilt be írom a nevem aztán az email címem és a kód az mien kód legyen a email fióké vagy csak egy kitalált hm
    aztán az írja kapcsolódik a TDU szerverhez és a végén a pass invalid szóval már nagyon ideges vok tegnap óta próbálom elindítani de nem megy mert a kódal van valami problémája + a TDU szerverhez való kapcsolódás persze a játék eredeti de akkor sem mükszik ha valki tud segítenni^^^^:S:S:S:S:S
  • Szabi1991
    sima játékod van, vagy carpack-os ?
  • kiscody
    syasztok még mindig nemtud valaki magyarosítást?már elegem van az angolból!!állandóan forditgatni.kérlek titeket segítsetek!!!!!!!!!!!!kösy
  • bebe78
    Tali 13.00-kor a kawasaki szalon elött!Carpackos autók nélkül!Mert ugye gondolni kell azokra is akik valamely oknál fogva nem tudták megvenni a megapackot!THX!!!
  • peachman
    Elég jó lett a grafika. Ugye ez a TDU2?
  • milk41
    hangot nyomjátok ki,mert a zene eléggé rossz:
    DUB Cruise
  • HTS s3rg1nh00
    kár h.bukfencezni nem tud:DDD
    na fiúk,lehet én most 2 hétre eltűnök,no nem az előrehozott érettségik miatt,hanem mert legalább annyi idő míg lesz bankkártyám és nem akarom tovább fájdítani a szívem a RUFokkal
  • Zabimaru

• [HUN]FaTaL

• V43 1105
    Azé, hogy leessen az a szar tv róla ..
  • Eisenhower
    minek? szétrázza az agyadat...
  • peachman
    Azt a kurva ... ilyet akarok!!!
  • mrmilan

Huh bazdmeg, ez nem semmi!

http://www.gameklip.net/video/520
  • Szasza20

• fery02
    Fraps
  • LeWyTy
    Bocs!
    Yo8!
  • [HUN]FaTaL
    lol mi meg ott várunk rád...
  • LeWyTy
    Ez rohattul nemjött össze
    Mind1 én mentem aludni
    Majd legközelebb.
  • [HUN]FaTaL
    kinéztem már, de megint nem ad be titeket...
  • LeWyTy
    Fatal nézz ki SG-re
  • LeWyTy
    Mék!
  • [HUN]FaTaL
    Üzenem a Sunrise Racers klub tagjainak hogy 10 perc múlva Lexus tali a klub előtt. Aki ráér és ittvan az jöjjön:) Verda mindegy csak Lexus legyen:)
  • V43 1105
    Baywatch?
  • mardal
    Valaki egy kis tali a us muscle car szalonnál?
  • Szasza20
    Hol vagytok, vagy krúzoltok még? Mert most jöttem haza!
  • Pepsi Twist
    Vajon mit csinálnak a többiek?

• rotator
    No mi van, nem jönnek be a drive-in versenyek...
  • krisz696
    Egyébként nem igazán ismerem a játékot, mert a gépemen a ház&autó vásárlás után iszonyatosan szaggat, bármilyen felbontáson. Igaz nincs meg eredetiben, de tervezem, majd az új sz.gép vásárlással együtt.
    DE van egy-két jó ötletem, ha megvalósítható. Az ismerd fel a képet játék ihletett meg egy kicsit.

A játék lényege a következő:
    Az autósoknak, akik egyszerre indulnak el valahonnan, meg kell keresni a sziget bizonyos pontjait, akár többet is. Ha eljutnak az első ponthoz megkapják a második helyszínt, és így tovább és így tovább.
    Mivel a "feladványkép"-et csak játékon kívül lehet megkapni, ezért kellene egy szervező (ő nem vehet részt a játékban). Illetve egy honlap.
    A szervezőnek a "feladványkép"-en pontosan be kellene jelölni, hogy hova kell állni az autóval. Mondjuk egy nagy piros X-el vagy körrel.
    Ha valaki megtalálja és odaáll a megadott helyre, és a GPS koordinátákat elmenti, ezeket jelszóként a "feladványkép" honlapján egy mezőbe beírja, megkapja a következő képet. Az nyer, aki előbb megtalálja az összes helyszínt.

A másik ötletem egy sima Cannonball száguldozás a sziget egyik sarkából a másikba, bár ezt már számtalanszor lejátszhattátok.