107666
-
Használj Vistát....
-
Olyan a szerver, mint a mesében... Hol volt, hol nem volt... Mentem 60Km-et, közben 2x dobott le, (másodszor úgy, hogy az elsőt csak leokéztam, és off-voltam, mert rendőrők voltak...) arról nem is beszélve, hogy bejutni sem volt 1xű.
Azért, ez mostmár vicc. Ha a modemem kivételesen müködik, akkor a szerver nem.
Lehet tévedek, de tudtommal, online játékokhoz a szervert minimum 5 évig kell biztosítani, minimum 98%-os rendelkezésreállásal. Ez utóbbi mostanában nincs meg, nem kicsit, de nagyon.... -
indíccsad ujra a gépet és olvasni fogja :) vagy mikor bootol a gép akkor tedd be a lemezt :D -
Grifidos #49485 Bocsi ez csúnya lesz. 
Én átlag évente rakom újra a rendszere(i)met (nem muszájból)és nem pusztulnak csak úgy ki a cuccaim. Nem lehet, hogy a felhasználóban van a hiba és nem a rendszerben? -
nálam jó a szerver... kb 3-4 csatlakozás után felenged -
Big Dawe #49483 Kikapcsoltam a tűzfalat!Remélem most már menni fog hogyha egyszer az a kedves-rendes Atari megadja nekünk a szervert.Köszönöm a segítséget! -
link14 #49482 hát van pár oldal küldöm privibe hogy mik vannak -
Nekem a fos WINDOWS-om baszik beolvasni a DVD-t.Hihetelen hogy fél évente kéne újratennem.Milyen fos munkát adott ki a kezéből ez Bill gyerek.Jó jó semmi sem tökéletes de akkor is legaláb ne keljen mindig újratenni.Nah mind1 most küzdök hogy rávegyem az olvasót hogy olvasson.Istenem egyszer tudnék belépni.Jah akkor meg jön a szaggatás.Kurva anyádat XP. 
Sorry guys... -
o he nem enged fel szerverre. atari száksz -
nekemse jobb a helyzet egybkent honnan lehet leszedni ilyen cuccokat ???? -
TDU servers unavailabe, vagy mi faxom.
Mikor lenne időm játszani, akkor jön Murphy a köcsög törvényével és játék nuku. -
link14 #49477 lehet leszedni nem is keveset söt mást is lehet leszedni hozzá
-
Mathiasse #49476 tűzfal kivankapcsolva?
am még mindig nemjó a szerver... :( -
Big Dawe #49475 Sajna az addon.txt törlése után is ugyanaz van.Valakinek még lenne valami ötlete? -
Kötelező a merci vagy bandázhatok a Turbóval?Nahh lécci.
Jah és HC-s összejövetel lesz?Mondjuk engem nem zavar a non-HC-s én úgy is HC-be jönnék.
Szóval akkor 8 órakkor ott. -
Grifidos #49473 Tudom, de ha már berakok egy playlistet akkor elvárom a nyomorulttól, hogy figyelembe vegye. :)) -
najóvan ráhagyom majd még próbálkozok este is fellépni a szeróra meg carpackot venni:) -
BeN556 #49471 :S pedig kellene:D:P:P -
CSŐ nem tok róla xD -
BeN556 #49469 CSő
nem lehet a játékhoz cuccokat leszedni????pl új felnik?? -
akkor addig nézek vmi pofás bálnamerci modot :D -
az addon.txt-t törölni kell,nem kitörölni belőle a serialt -
elvonási tünetek már nálam is vannak mert nemtom megvenni a carpackot nem engedi én gta 2őzök:D meg startlapjátékozok:P -
Big Dawe #49465 Hello Mindenki!
Lenne egy "kis" gondom a játékkal!Az online mód valamiért nem akar menni a gépemen, pedig a játék eredeti és a patch is fent van!A carpack fent volt a game serialjával,de az addon.txt-ből töröltem a kódot és a játékot is kétszer ujratelepítettem azóta.Mentés nincs bent,de a serialt vmiért telepítés után nem kéri a játék.Öcsém gépe meg vmiért folyamat leáll játék közben,szóval nem tudok játszani és jelentkeznek az elvonási tünetek,már nekiálltam Test Drive 1-ezni:P!Az IP-nk ugyanaz és nála megy az online játék szóval kifogytam az ötletekből!Kérlek Segítsetek!Köszönöm! -
Szabi1991 #49464 én fentvagyok a szerveren... -
Nesztea #49463 nemlehetne most 7töl valami tali? nekem a 8 későn van, megyek el valahova. -
Igen ha addig jó lesz! :)
-
de még mindig nemtok felmenni serverre még mindig csinálják??? -
ne sírjál már h 2 hét mire kijön a kártya xDDDDDDD nekem van de nemtok vele vásárolni pedig minden jó hozzá xD ugyhogy nem vágom kurva annyukat akkor már nemis tom de ménem megy nembaj majd este is próbálkozok :) -
ja tom hogy kétszer num 6 és vált:D -
Nesztea #49458 nemár, pont a slr-el akartam menni. -
Szabi1991 #49457 akkor én GTR-el megyek xD -
PENGEinno3d #49457 Jól van akkor leraktam a baltát! 
#49453 Nekem sincs bankártyám. Haver számlájára raktam fel! -
Megnéztem, de nekem nem megy. -
Ha! addig jólessz a szeró. -
20:00kor találkozó a Merci szalonnál! Az SLR kivételével bármelyik típus jó! Gyertek!
-
nekem még 2 hét,mire küldik a bankkártyát
-
nem tom :D hogy megy-e :D -
PENGEinno3d #49451 Persze! Egyáltalán megy a szerver?:P -
lehet ám zené váltani a játékban 1 rádióadón belül :D