107666
-
Ja pedig fent vagy a serveren de mégse lehet csatlakozni egymáshoz! Biztos csesztetik a servert -
Mathiasse #49527 Gabe89 el találkoztam az elöbb rámegyek és megiint senki bazmeg atari:D:D -
Ja én is azt nézem hogy ruszki van annyi, XD de magyar egyse -
Mathiasse #49525 xD -
Mathiasse #49524 megint látok mindenkit!!! de egy magyar nincs fent... -
Ott pörgög a mergával, gondoltam csinálok indián füstöt hogy meglássatok de nem... XD -
arvszab #49522 Érthetetlen.
Pedig látszólag van netem. :-/ -
arvszab #49521 Pedig k*rva jó lenne, ha jó lenne!
-
Mathiasse #49520 engem elsőre beengedett aztá voltak is emberkék de aztán megint nem xD -
Mathiasse #49519 én se látok most senkit...beszarás ez a TDU :D -
arvszab #49518 Én egyszerűen nem tudok csatlakozni.
Soxor kell próbálkozni, és akkor sikerül? Vagy esélytelen?
Nem lehet, hogy valami globál szerverkarbantartás van?
Vagy (urambocsá') új szervereket állítanak be a carpack-pénzből? :-P
Ááááá, ideg vagyok, nemtok jáccani!!
-
Nekem is megy , de nem látlak pedig én is ott vagyok! -
Mathiasse #49516 nekem megy most a szeró gyertek a mercihez!! -
Lehet valahogy layert váltani, hogy ne folyton németekkel találkozzak? -
A felhasználó havonta tisztítja a gépet.Ráadásúl semmilyen szemét nincs ami bezavarna.Két hete takaírtottam softweresen is így felszabadúlt 160 Giga.
Nekem tört a win-em és valamelyik nagyokos a családból próbálta frissíteni.Azóta írja nekem hogy veszélyben vagyok és hamis is.
Ez azért lesz win mert most vettem új olvasót a régi helyett.A régivel is ezt művelte olykor, olykor.
A szaggatás hát az is biztos a Win mert a csak egy bizonyos idő után kezdi el ezt játszani.Meg maga az egér is szaggat
Minden folyamat.
Csütörtökön jönnek hozzám és Format C lesz meg új XP (maximálisan tört)szóval asszem ez megoldja a problémámat.
Hőfok jó,vírus nincs.
-
Gondolod?
Szerintem jól lehúztak minket a carpakkal, most meg éppen elisszák, meg elkúrvázzák a lét, és basznak ilyen hülyeségekre, hogy kispajtásnak műxik e a szerver vagy sem.
-
ok, megyek akkor -
te nagyon optimista vagy ám, nem bánom ugy legyen
-
link14 #49510 esetleg lehet majd más tali ha még ma meg javul a szero -
ha esetleg ma megjavul a szerver akkor mercitali áll még? :) vagy vmi más. -
Chris189 #49508 szánalmas ez az egész komolyan , fizettem a játékért és örülök ha néha tudok vele játszani , nevetséges , ez az állandó szerver szarakodás miatt fogok kiszeretni a játékból...
Jóéjt mindenkinek. -
merci szalonna előtt de egy ember sincs. shit. ezeket is be kéne mószerolni vmi eu fogyvédőknél hogy elkérik a lét utána meg kuláznak az egészre -
Ja mondjuk ez tényleg fos hogy nem bírnak normális servert csinálni! Na mindegy azt hiszem elnapoljuk ezt a Merci összejövetelt
-
lószar szerver. 4edjére enged be akkor sincs sehol senki
21. századi tolvaj banda ez az atari
az a minimum h a megapackból befolyó lét nem zsebrevágják , hanem szerverparkot bővítenek gamspy-éknál
-
pontosan! 
nekem mára elegemvan jó8! -
Á és itt vagyok a merci szalonnál a városba és sehol senki, pár külföldi van és ennyi! Ledobni nem dobott le! -
ezt a car not downloaded hülyeséget javíthatnák ha már az ember megvette a carpackot. kicsit hülyén néz ki.... -
aha én is felmentem de nemlátok senki nagyon csak egykét embert! Pedig úgy rákészültem! -
addonok sose lesznek trade-esek. -
na, most megerősítem, hogy champions.hu is szenved a szerverre valo csatlakozással
-
Ne örülj...
1, nem látsz senkit,
2, max 10 perc, és ledob....
Remélem, csinálnak is valamit, (mondjuk, addon kocsikat trade-képessé teszik) és nem csak sima szarakodás folyik... -
Beenged, több csatlakozás után..
Én ott vagyok merci szalonnál -
Wáááá
beengedett de sehol senki. -
Megyek! Persze ha felenged csak akkor :S -
Hogy a f**ba ha nemenged fel?!
-
Gyertek merci szalonhoz, lassan 8 óra..:)
Én már ott vagyok... -
Gyere Dante, menjünk mi is demonstrálni, és kántáljuk az Ati székház előtt, mint a sok semmirekellő fasz, hogy "monnyon le, monnyon le".
-
sry,faszságot írtam.már több,mint másfél éves a cucc... -
laptopom most éli meg az 1 évet,az égvilágon semmi baja nem volt,egyszer megijedt mikor suliban kampányfilmet vetítettünk róla,csökkentettben elindítottam,mondom akkor resi normál módban és ment is...innentől 2 verzió van:
a)vagy te spammeled tele a gépet mindenféle szeméttel
b)vagy az illegális win nem olyan jó,mint az eredeti... -
Hát ott szerettem volna lenni a 8:00-kor kezdődő találkán de nagyon nagy vihar van, a villany már elment 5-ször
úgyhogy inkább lekapcsolom a gépet.
Majd legközelebb... Sorry