107666
-
eléggé illúzió romboló hogy a repülőtér földesút minőségű :S pedig ha a minősége olyan lenne mint az úté, akkor jókat lehetne ott csapatni. -
Szabi1991 #49770 -
Amúgy most akkor vannak új kocsik? És az új patch miatt fagyni fog a játék? Vagy mivan? Bocs nem olvastam vissza, mert rengeteg hozzászólás érkezett azóta mióta utoljára itt voltam. -
Na én most töltöm a patchot, aztán én is újra megyek a szigetre. Ma valami találkozó lesz? Ha igen hol? Mert akkor én is mék. -
gabesz012 #49767 Nekem sem... Kopp-kopp. :) Egyébként veled találkoztam tegnap a merci szalonnál? Mást nem láttam. :( Helyesebben a térképen láttam Eisen81-et, de ennyi. Gondolom azért mert nem vagytok a friends-ek között, de akkor hogy tudok találkozni veletek úgy, hogy lássalak is titeket és ne csak a külföldi lámákat lássam? :) Lehet valami eldugottabb helyen kéne találkozni?! Btw. ma este lesz valahol tali? -
Pehh.
Valaki jöjjön fel ts-re:
Team Speak ip: TSS.THOMI.HU
alap csatorna: Toxic Channel
alap alcsatorna: -- TDU --
csatorna jelszó : mosomedve -
Nálam is hibátlan volt most hagytam ott a gamet. -
engem nem enged be:/ -
Nekem hibátlanúl megy. -
van most szerver srácok? me nem enged be:S -
kvmark #49761 van én mek
-
szeró most jó mert engem nem enged be sokszor probálkozom de egy idő után vagy 2x-Ra exe hiba WTF? -
krisz88 #49759 sziasztok!!!
van kedvetek egy talihoz?
a Volkswagennél 16-00-kor?
-
Ide: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited és itt van egy CDkey.txt -
kvmark #49757 Haljátok a szigeten hol van nissan tuning műhely ??? -
öh feltedtem újra..de nem kérte a cd-keyt :/ hova tom beírni?:D -
en is tegnap vettem meg :) remelem ma mar gamelhetek vele.. -
kösz Szabi ! -
Teljesen igazad van.Tegnap kezdtem el megint intenzívebben játszani és állandóan baj volt a radialeng miatt.Pedig nekem eddig egyszer sem volt vele bajom,de tényleg több mint 1éve tolom úgye a játékkal.Eredetivel is lassan már egy éve és sose volt baj na ,de most borzalmas.Kiváncsi vagyok ma is ez lesz-e.
Mondjuk nálam nem fagyott le vagy dobott ki csak néha beakadt pár másodpercre ami tipikusan a radialeng csinálja...mondanom se kell,hogy az fps számom is bőven meg volt 30alá sose ment. -
kvmark #49752 Hello mindekinek csak azt szeretném kérdezni hogy ha ujara instal a game , és másik serial al akarom ujra felrakni akkor hova menti azt a serialt amit elöször beírtam ???? Léccci segítsetek 
-
MEGJÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT weheheheh csatlakozom hozzátok koczka haverok:) végre! -
Nekem soha nem fagyott ki a játék még! talán egyszer, pedig már több mint 50%-nál járok és elég sokat játszok vele! Szerintem vagy driver függő vagy hardware vagy nemtudom, mert van akinél rendszeresen fagy! -
több nap alatt ment 400k fölé -
Ment az alábbi Shonginak! -
"annyira hangulatos"
Végülis, de azért inkább neveznék egy Citroen2CV-t, vagy egy VW Bogarat hangulatosnak.
Maradjunk annyiban, hogy ez egy minden porcikájában vérpezsdítő, limitált példányszámú, gyönyörű olasz paripa. -
Szabi1991 #49746 nekem nem fagy a játék, amikor már játszok..
de amikor elinditanám, akkor rendszeres kifagy az egész gép :O -
Nekem egy órai játék után sem ment 256k fölé, úgy rémlik. -
belülröl lenne olyan szép mint az A6 és akor engem is megfogna -
HUNPalika #49743 Nekem teljesen random fagyogat, szerencsére elég ritkán. Carpackom még nincsen, a radialt törlöm rendszeresen. Viszont érdekes jelenségre lettem figyelmes. Amióta hivatalosan megjelent a pack, azóta a radial nem nő 300 k fölé, hogy miért...?
-
princodvd #49742 Nekem meg tegnap elkezdte azt csinálni, hogy az összes nem szekvenciális váltójú autónál nem tudtam lefelé váltani, csak felfelé egy bizonyos gombbal(Ctrl), ha más gombbal akartam csinálni, akkor működött, mérgemben letöröltem a játékot, ha majd lesz kedvem, akkor újrarakom, addig nem leszek fönt a Szigeten. -
Ja és nekem is fagy néha a játék teljesen random módon, eddig azt hittem hogy a VGA túlhajtás miatt, de már lejebb vettem az órajeleket és úgy is fagy (alapon még nem próbáltam de szerintem semmi különbség), más játékok nem fagynak úgyhogy vissza is fogom állítani hogy még gyorsabb legyen:) -
Szerintem nem lesznek ingyenes kocsik, ugyanúgy van mint boxon. Ott minden packban van 1 ingyen verda amit akkor kapsz ha megvetted a packot.
Egyébként a radialos problémát nem javították csak lassan növekszik. Valaki mondta hogy 265k fölé nem megy, na mármost tegnap nekem már 460k volt úgyhogy töröltem. -
Eszeembe jutott, hogy az addon-kocsik feletti örömünkben, már nem is szidjuk a gamet.... - Ezen most változtatok!
Nemtudom, másnál hogy van, de nekem ugyanúgy fagyogat, mint eddig, sőt! Eddig, ha a radial-t töröltem, majdnem tuti, hogy nem fagyott. MOst viszont, akár törlöm, akár nem, fagyogat! Nem tudom, hogy hozták össze, hogy a radisleng-es problémát megoldották úgy, hogy most már nem tudni, miért fagyizik a játék.
Tegnapi napon, ez nagyon bosszantott! Megjött az üzi, hogy a 250 GTO-m megjött. 70Km-re voltam. Mire odaértem 2x fagyott le a game. Második után már izgultam rendesen, hogy megőrizte-e a játék, hogy nekem jár 5 milkáért egy Ferrari, vagy várhatok megint, mivel az még traden sincs... Lényeg, megőrizte, de idegeskedtem rajta, rendesen!
Gratulálok, atari!
Az meg finoman szólva is parasztság, hogy a pakk egyfajta patch-et is tartalmaz, ami egyébként nem elérhető, csak ha fizetsz... Bár tuti, pár hét múlva kiadják majd az ingyenes kocsikkal együtt, mikor már mindenki megvette, aki akarta. -
nah megvettem en is a jatekot..eddig tortel nyomultam szal meg sz**pni kell amig lesz ertelmes verda.. pedig mar eleg sokmindent osszeszenvedtem :S
szal majd rideolunk ^^
msn-re is folveszitek egymast akik egyutt szoktak jatszani vagy csak itt beszelitek meg? -
speedi #49737 Jól van, nem kell leharapnod a fejemet, ha ideges vagy vegyél be vlm-t! -
Mi a faszt nem értesz? Nem porsche van a játékban hanem RUF, menjél el a german independentsbe és vegyél rufot. -
speedi #49735 RUFot venni.. ???
pls. részletesebben! -
RUFot venni.. -
speedi #49733 Halli! A carpackban nem találtam Porschékat de több kép is van róluk itt a fórumon, mit kell csinálnom h nekem is legyen???
Elöre is THX! -
Engem az elbaszott tolatolámpája idegesít (ég vele együtt sárgán az index is folyamatosan), amúgy fasza verda, de ha e kat akkor Lexus IS350:D