107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Chris189
    Én beteg vagyok és otthon lábadozok ... még réges rég suliban lennék..
  • speedi
    Srácok én egyenlore nem akarok (nincs idöm sem) onlineban nyomni, csak offlineban! A mostani profilom tudom majd folyatatni ha csak a gamet veszem meg?
  • mrmilan
    Baszki de ráérnek a fiatalok.
    Má nem is emlékszem, milyen délben, hétköznap otthon lenni, no persze a szabi az más.
  • mrmilan
    Ergo, meg kell venned az eredeti gamét, és a carpackot is.
    Utána nyomulhatsz netenannyit, és azzal az autóval amennyit csak akarsz, és persze a szerver is kegyes hozzád.
  • Chris189
    helló , én megyek kb 15 perc.
  • link14
    Jó napot kívánok

Jön most valaki krúzolni egy kicsit a Lexus szalonnál állok egy Ferrari 360-al (Challenge Stradale) várok mindenkit szeretettel

Üdv Speed
  • Digitman
    Az offline profilod elvileg folytathatod, de online játékhoz külön profilt kell létrehozni, mivel menet közben nem tudsz váltani offline-ról online-ra. Egyébként a carpackkal is csak akkor tudsz a neten játszani, ha eredeti. Serial nélkül nem vehetsz új verdákat, csak esetleg láthatod a többiekét.
  • speedi
    de miért? azért mert most törött ver. játszottam? V mert a carpackot fel akarom inst? Hát ez meggondolandó h több mit 50óra autózást eldobjak, akkor inkább nem kellenek az új kocsik.
  • OrioN the S
    a profilodat buktad... kezdheted elolrol
  • speedi
    Akkor megveszem! A carpackot feltelepítem - megadom a kódot és ennyi? Az elkezdett profilom folytatni tudom majd? Nem lesznek vele gondok?
  • OrioN the S
    On nyert!
  • speedi
    Akkor nincs a problémámra más megoldás mint h megvegyem az org.?
  • Vlala #49880
    EREDETI játék, online játéklehetőség, és a tudat, hogy támogattad a fejlesztőket, hozzájárultál ennek a nagyszerű játéknak az elkészítéséhez és folytatásához.
  • [HUN]FaTaL
    4k-ért? semmi, dvd tok, kézikönyv + serial, ennyi:)
  • bertino
    ez magyarország ember :ASD:ASD:SAD
    max ha külföldről rendelsz...
  • speedi
    És mi minden van az org. DVDhez? Leírás, térkép,...?
  • OrioN the S
    nekem is ez volt.. bokorbol inditott es beszorult a verda mindig. 3990Ft...szvsz megerte.
  • speedi
    Tegnap feltettem a carpackot: TDU inst + patch 1.66a + carpack + crack 1.66a. Fut szépen a játék (több mint 50ó) kipróbáltam az új autókat (nem vettem 1 sem), semmi fagyás, versenyt indítanák - Map - "The network connection was lost" - kidob a Windozba. 2. próba autóval megkeresek egy versenyt - indítom és kikotok vlh a bokrokban. Elotte nem volt vele gond, én csak offlineben toltam! Mi lehet a gond??? Pls. segítsetek!
  • mama2
    Tök jó ez a belső nézet:D.
  • Dante73
    HC-ben eleinte én is kicsúsztam minden kanyarban, ötzvennél... Rá kell érezni! Igaz, "ezerrel" nem lehet bevenni a kanyarokat, de majdnem annyival, mint HC nélkül, igen. Kicsit meg kell csúsztatni a gépet, és gyönyörüen beveszi a kanyart. Esetleg egy gázfröccs, megfelelő fokozatban, és gyönyörüen betolja a seggét a kanyarba a járgány. Kicsit(!) hasonloan, mint a valóságban egy alulkormányzott verdánál. Magyarán; HC-ben a gázpedál is kell a kormányzáshoz!
    Persze (szerintem, mert nem próbáltam) gamepaddal közel lehet a lehetetlenhez! (konzol rlz...)
  • pernahajder
    és a tanulás?:))
  • ladics
    na go suli aztán jövök haza gamelni srácok:D
  • Tinky
    azért nagy külömbség a kormány meg a gamepad.
    Neked 270° odvan nekem meg 2cm (1cm balra és 1cm jobbra) a két végállás közöt.
  • Tinky
    Ellenörizd a portokat és a net kapcsolat sebességét az e ami a szerződésedben van :D

Ezek a portokat kell nyitni a tüzfalban és a routerben ha van.
    6667,8880-8890,9961,17475,27000-30000

http://www.utorrent.com/testport.php?port=ide a portot
  • DJ Skyline
    hardcore mod? :) vagy "szimpla". csak mert nekem hardcore moddal ma meggyűlt a bajom, olyan nehezen lehet bevenni a kanyarokat még lassú sebesség mellett is. jobban bejön a "szimpla" kikapcsolva minden rásegítéssel
  • Kit--Kat
    Ebben tud valaki segíteni ötletekkel, mi lehet a baj?
  • raga
    Egy régebbi kruz video ....(most volt időm felrakni)

Majd még lesz kettő.
  • DJ Skyline
    nekem kormány van, vas nem igen :| én ezen a szakaszon szoktam topzódni, csak nem túl széles az út, bár ha épp szerencsém van meg odafigyelek, akkor vígan lehet cikázni 300 fölött a forgalomban, csak nem mindíg jön össze :D
  • Szasza20
    Pár kép az esti Krúzról:

Lunatic-al hajtóvadászaton :)

• Tinky
    Amugy vissza szoktam tenni de akkor nem megyek 200 fölé, majd új vass és gamepad csere kormányra akkor tuti hogy nem fogom kivenni.
  • DJ Skyline
    köszi
  • Tinky
    Szia
    innen letöltheted HunStreetRacers
  • Pepsi Twist
    az se rossz :D
  • Kit--Kat
    Sziasztok!

Valamiért nem tudok felkapcsolódni a szerverre amióta új gépem van:/
    Pedig a tűzfalnál engedélyeztem a TDU-t?
    Elvileg nem akadályozhatja.
    Valami ötletetek van, mit kéne még állítanom?
  • Tinky
    Akkor 1.66 ez ugrott be.
    De az is közre jáccik hogy igy olyan 8fps +ban vagyok.
    És igy 25 alá nem tudok menni.
  • Tinky
    Én 1 Vito -nak örülnék
  • [HUN]FaTaL
    1.65 nincsen csak 1.66

a forgalom kivétele egyrészt szerintem cheat másrészt meg fostalicskát nem ér nélküle a játék. mászkálni az üres utcákon hát dögunalom lehet de egészségedre...
  • DJ Skyline
    és hogy lehet kivenni? :)
  • Tinky
    Szia kilehet 1.65 alat is.
    Néhány napja találtamrá.

Én 3 dolog miat vettem ki.
    1. Én csak a krúz miat vettem meg, utcai bandázás fieling
    2. Ha a trafic nem tud össze szinkronizálni valamiért akkor az elötted lévőn átmeg a kocsi de rajtad már nem
    3. Mindig roszkor vannak rossz helyen

Szerintem sokan hülyeségnek tartjátok hogy kiveszem, de én igy jobban élvezem
  • Gaben17
    vicces lenne ha lehetne :D