107666
-
Legújabb videkókártya driver, defrag szépen lepucolja a géped .. : ] -
1. Hogy érted azt, hogy legújabb vidikártyadriver fel?
Mert már nekem a 8600gt nek fel van rakva a driver-je.
2. Mi az a defrag? Mit csinál?
3.Nincs *.dmp fájl.
4.Nem használok kormányt.
(Már kezdem azt hinni, hogy nem volt semmi értelme megvenni ezt a játékot ha nem működik rajta a multiplayer rész sem meg akad is olyan mértékben hogy játszhatatlan az egész.Hiába törlöm ki azt a sz@r fájlt akkor is akad.) -
raga #50059 Legújabb vidkártyadriver fel, defrag ezzel!, ill a savegame könyvtár melett ha van egy *.dmp fájl akkor azt is töröld.
Lehet még attól, hogy bizonyos kormányokat nem szeret. -
Értem köszi.
-
A radialeng fájlnak ott kell lenni mindig.A törlése csak azt a célt szólgálja,hogy ha már nagyon nagy akkor törlöd vele és a játék létrehoz egy újat ami jó esetben nem 1-1mb-os mert van akinek már annyi és azért akad. -
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy akad a játék miközben a gépemben: Nvidia Geforce 8600gt vidikártya van és 1,5 Gbt memória van.
Elvileg ennek a radialeng fájltörlő programnak ki kéne törölnie a azt a fájlt és jól futna a játék UGYE?
De nekem ahogy letörlődik a fájl és elindítom a játékot utána ugyanúgy akad, kilépek erre ugyanúgy visszajön az a radialeng fájl.
Mit lehet ez ellen tenni? -
Bblak, az asszem a "w" billenytű (window), villantani meg az Enterrel tudsz. -
raga #50054 Tegnap, nehéz volt bejutni, mert 8an voltunk (Gaben is volt), ha vki kilépett rögtön belépett vki helyette.
Én is a klubbtársaimat üldöztem, de összegyültünk hirtelen 8an, jöttek mentek az ismerősők, de a 8as létszám mindíg megvolt.
-
3. amikor állítod a felbontást a hz-t is állítsd pl. nálam 800x600 60Hz el van csúszva a kép, de ha felrakom 75-re akkor jó lesz -
valamelyik kruznál nekem is ez volt. Ott voltak a többiek mellettem (elvileg), de senkit nem láttam. Egy órán át "üldöztem" őket, de avégén feladtam... -
sracok ekkora ceco ez a kruzolas? tegnap kergettelek titeket ,de sehogy nem leltem ratok... gabennel probalkoztunk ,de ot se lattam :( pedig elvileg ott volt mellettem.. -
nekem nincs suli :D csak a tanárok szopnak :D -
Nincs lehetőség.
Ebben a játékban csak a traffic car-ok törnek, Te soha sem fogsz. -
do2 #50048 Nincs vmi olyan lehetőség hogy törve maradjon a kocsi ? tiszta idegesitő hgoy csinálok 1 frontális ütközést, és semmi baja a kocsinak:( kéne vmi ilyen peccs -
Ja meg munka annak aki dolgozik -
Iskola van elvileg :D Én is bementem 1órára matekra mert hát érettségi előtt nem árt,de a többire már nem :D Matekon is csak 11-en voltunk a 29-ből :D -
pakko #50045 Csá figyu valaki mondja már meg hogy a játékban hogylehet felhúzni az ablakot meg villantani vagy holkell beállítani.??
-
senki sincs ma?:S -
raga #50043 -nincs patch , de van megoldás virágboltirol install megy demonnal eredeti key-el
- Lehet, P betű -> restart
- ?
-- Igen! -
1. van mini image a gamecopyworld.com-on azt mountold úgy megy a multi, nocd crackel nem
2. de lehet ha megnyomod a p betűt és ráböksz a restartra
3. fogalmam sincs
4. igen
:) -
Haller,
Új arc lennék, egy hete vettem meg a játékot, kedvet hozott a topik:) Egyelőre gyűjtöm a pénzt, meg csinálom a versenyeket aztán szívesen mennék veletek bandázni:)
Pár kérdésem lenne ami faq után megmaradt:
-létezik no-cd patch? nem szeretem ha zúg mellettem a dvd...
-jól sejtem hogy nem lehet restartolni a versenyeket csak ha végigmegyek?
-némely felbontásban a menü nem fullscreen és nehezebben irányíthatóak a verdák ez mitől lehet? (MOMO kormányom van)
-original carpack-et csak neten keresztül bankkártyával lehet venni?
előre is köszi:) -
na azért kerülök pár kört ^^ -
Ez jó csak a tacho csere nem kéne. Egy-két autó lámpájára ráférne a javítás: lexus is350 (minden lámpa világít meg el van csúszva, még a tolató is), audi s6 (tolatáskor ég az index lol), lamborghini gallardo se & lamborghini gallardo coupe (fékezéskor ég az index is) -
ez az rs4 vhogy jobban tetszik: katt -
én biztos nem mert kipróbáltam most a Vistat kicsit megtweakelve mert tetszik de városban így is csak 12 fpsem van úgyhogy kénytelen vagyok a kurva xp-t használni:( -
link14 #50036 Most lett kész az S6-hoz valami mod meg az RS4-hez
innen letölthető
S6 és RS4 mod -
nincsmit ^^ na lesz ma még vmi kruz vagy marad akkor bekapcsolva a letöltésem? :D -
Köszi szépen:) -
Ez kéne, csak nem rapidról:) Át tudod dobni priviben?:) -
melyik s6-os hangra gondolsz? nekem ez van meg http://rapidshare.com/files/108212943/Audi_S6_1.0.rar.html
itt a video is rola http://www.vimeo.com/910007/ -
Megvan valakinek az S6 új hangja? Kurva rapidon nem tom elolvasni a captchat azt letiltott mert elkúrtam:D -
hát persze! :D -
link14 #50029 láttam most néztem végig ugy is jó nagyon jaja én pedig csak lemostam az autom nem gondoltam hogy követni fognak -
raga #50028 Kösz, már megy High felbontásban is, a végén csoportos öngyilkosság van. :) -
Meg a mellkas szőrőd megkell fésülni, ugye?
-
lesz ma még vmi kruz féle? pár km-t bele kéne tenni a stradale-mba ^^ -
link14 #50025 Gratulálok jó lett a video az igaz hogy béna voltam de az a én hibám -
raga #50024 Érdekes nekme is orgia volt , de lazább. :)
Ma üldöztelek titeket Holecskoval ,de nem adott bem aztán pillanat alatt 8an voltunk és jöttek mentek a firends-ek, nagy volt a forgalom.
Az F40 krúz video ellenkező irányba forgó kerekekkel és Speed hatalmas repülésével! -
heady #50023 pár kép a mai krúzról holecskoval,cicaival,teddybearrel és nohabbal[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Digitman #50022 Én tegnap teljesen mást láttam, pedig egy helyen voltunk! Egy személyautó és egy teherautó ugrált egymás tetején, majd hátulról lökdösték egymást. Egész kis orgia játszódott le.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]