107666
-
yossarian76 #50141 Lenne egy olyan jellegű problémám hogy amikor a játék elején rögtön az első küldetéshez odaérek és elinditom akkor nem történik semmi csak pörög a kamera és autó sehol.Mi lehet a probléma? Valaki segitsen lécci. -
Ahol van a CD keyed ott kikell törölni a addon.txt nevű fájlt és akkor felenged! -
ja semmi, buta vok ^^
köszönöm -
zoolee #50138 Észrevettem:C
Hogy leht kilőni a pack-et?
reinstall? -
?? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.de/files/39137452/TestDriveUnlimited_BonusPackSetup.rar.html -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://users.atw.hu/gamespack/tdu/12345.exe -
Letölteni honnan lehet a megapackot? nem megvenni! szal h csak lássam z új verdákat.
köszi -
Digitman #50133 Ott vagyok a kilátónál, de sehogy nem talállak, még a mapon sem. :( -
multihoz elég az alapjáték is de ahhoz hogy az uj verdákkal is tudj multiba nyomni ahhoz persze kell a carpack megvétele :) -
theodor #50131 ahhoz, h mp-ben játszhassakmegkell vennem a carpackot is nem? -
tudom hogy ugyanez lesz mindenkinek egy jó ideje már figyelemmel kisérem a modokat és hogy mi mit csinál... ^.^ -
kis help kellene aki csinált már rendszámot lenne olyan rendes hogy megcsinálná ezt a rendszámot?
meg ezt:
előre is köszi :)
-
Szabi1991 #50128 oké, akkor várok 50 ig :)
(be akarom járatni a Gallardom :) -
ne indítsd el :D -
minden indításnál kéri a serial kódot a játék ... wtf? hogy oldjam meg? mert már elegem van a folyamatos beirkálásból -
minek ez? ezt csak te látod jah és minden verdán ez lesz :D szóval más is ezt fogja mutatni neked :D -
Digitman #50124 Én olyan 18:40 körül ráérek, rem nem jön közbe semmi.
Milyen kategóriájú kocsi legyen? -
Szabi1991 #50123 lesz ma vmi gurulgatás ?
pl. amcsi-olasz gépekkel, 18:30-kor a észak-keleti kilátónál ? -
Igen elfogadja aztán nem enged fel a szerverre:) -
új rendszámom 

-
Van az alapjáték, annak van egy serialja, azzal tudsz online is játszani.
Van egy patch az alapjátékhoz, amikor felmész online szól is, hogy le kell tölteni.
Van a carpack amihez van egy serial (ami nem azonos az alapjátékéval!) amivel tudsz online autót venni.
Ha serial nélkül teszed fel a carpackot akkor látod a többiek packos autóját de ha veszel egyet (mindegy, hogy trade-en vagy szalonban) ledob a szerver. -
zoolee #50119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hope you have the official (self buyed game) if you have that, use you TDU serial when asked for the carpackserial and your done.
Na mind1...Akkor hagyom a fenébe. -
zoolee #50118 Ott azt írták.Na mind1.
-
én pl. nemfogom csak ezért letölteni a TS-t, ha nem baj.... na megyek játszok megint -
Online az lesz a nevem amit nickname-nél megadok első indításkor? -
club vs club játék nem működik sajnos
remélem valamikor lesz rá patch -
Szabi1991 #50114 nyugodtan feljöhettek a fejlécben lévő TS címre :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jó neki a kódja nem enged fel a szerverrel, külön cd kulcsa van
Hidd már el hogy a packot is meg kell venni... -
A carpacknak nem lesz jó az alap játék kódja. -
zoolee #50111 Most vettem meg az eredeti gammát, és elméletileg jó neki a gyári gamma kódja.
[most teszem fel a gammát] -
Sziasztok!
Club vs Club játékra keresek játékosokat vagy "baráti ellen" klubbot.
nick:pernus
klub:Budapest XVI
Köszi! Sziasztok! -
Szabi1991 #50109
-
Amúgy ma 2kor hozta meg a futár a gamet kb 1 óra múlva érek haza, felteszem, megveszem a carpacket és kezdhetetem is a gamet. :) -
Sokkra mész vele ha full orig ha egyszer nincs hozzá eredeti kódod ... -
zoolee #50106 De amúgy, a játékban nem alap a 71 es challenger?!
Még mikor beta volt, akkor rakott be valaki róla képet.. -
zoolee #50105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mondom, elméletileg full orig.
Na mind1, majd meglássuk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lehet warez car packel packos verdát vásárolni mert kibasz a szerverről. Csak arra jó hogy lásd a többi ember packos autóját -
kvmark #50103 srácok a motort mien szintel lehet unlock olni ???
-
zoolee #50102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szedtem carpackot.^^
De elméletileg eredeti, csak fel lett rakva simán torrentre..
Ugye ezzel nem lesznek problémák?.Sry a warezért.

előre is köszi :)