107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Kezy
    Csak azt nem értem mi a .....tól lett ilyen. De sztm a serverrel is majomkodnak vmit, mert a forgalom is kihagyott nagyon sok helyen mostanában.
  • Eisenhower
    nekem a tegnapi kruzon csak te szaggattál :S többiek nem.
  • Kezy
    Ugyanez volt nállam is Eisen, tegnap is szakadt voltál, meg ma is. Sőt a tegnapi cruise-on, amikor voltunk nyolcan abból nekem 6-an szakadtak voltak. De érdekes, h speednek meg senki sem. Na mind1 én ezt nem értem, hozzá sem nyúktam a gamehez. Ezt a gamespy friendes marhaságot nekem is kilökte délután de most este már be tudtam jönni.
    Üdv. [HUN]DriftR
  • link14
    na ezt gondoltam hogy nem fogja sokáig huzni az atari asz Infogrames felvásárolta ez most nem tudom hogy jó hir lesz e nekünk vagy rossz de van egy rossz hirem ettöl még mindig nem fog müködni a szero inkább azt csinálnák meg mint itt vásárolgatnak
  • [HUN]FaTaL
    Még csak most? Azt hittem már rég megvette:D
  • Eisenhower
    félig off:

Infogrames Buys Atari [April 30, 2008, 9:04 pm ET] - 13 Comments
    Forbes.com reports that Infogrames has purchased the remainder of Atari for a price tag of $11 million, following up on indications they were interested in such a deal (story). Word is that after this is concluded later this year, Atari will be a wholly owned subsidiary of Infogrames:

SAN FRANCISCO (Thomson Financial) - Infogrames Entertainment S.A. has agreed to acquire Atari Inc. for $11 million, the companies said late Wednesday.

Lyon, France-based Infogrames is currently the majority shareholder in Atari, holding 51.4%.

Under the terms of the agreement, Infogrames will acquire the remaining outstanding equity interests of Atari for $1.68 a share, equivalent to a cash payment of $11 million.

Following the merger, Atari will be a wholly-owned subsidiary of Infogrames.

The deal is expected to close in the third calendar quarter of 2008.

In connection with the transaction, Infogrames has committed to lend Atari $20 million, which will be used to fund Atari's operational cash requirements during the period between the date of the merger agreement and its closing.

Shares of Atari, the New York-based video game company, closed at $1.54.

ON
  • Tomaron
    te tb csaló
  • Pepsi Twist
    ó jessz kaptam 1 ajándékot :)
  • Tomaron
    vki segítsen hol lehetne egy olyan talit szerevezni ahol 8an 1ütt lehetünk a vidi forgatásához me ma sehogyse jött össze a klubb megoldás meg szar volt hiába vettem fel barátnak klubbházba nem jöttt ki az illető neve a barátlistán
  • [HUN]FaTaL
    De jó, lebaszott és nem enged vissza. Sorry srácok:/
  • Eisenhower
    the gamespy friend akarmi unavaible. na hogy a faszom... akkor megyek south park 3 évadot nézni ^^
  • [HUN]FaTaL
    A klub előtt vagyunk már, mert egy Orosz odajött lökdösni, átmentünk Ford Islandra de oda is utánunk jött a gyökér. Mekkora balfaszok, remélem egyszer külön szervert kapnak a picsába...
  • Pepsi Twist
    nálam olyan volt hogy orosz leszorítana szorít szorít meg minden látom hogy oszlop elrántom a kormány abba az irányba amerre le akart szorítani azt hopp puff az oszlopnak :D én meg persze elegantosan tovább mentem :D
  • [HUN]FaTaL
    ja okes:)
  • Eisenhower
    azt megtudja vki mondani hogy eddig driftr-el sokat toltuk nem volt semmi gyík most meg látom azt a kapcsolodos ikon driftr-nél és nem is látja ha írok neki. ötlet? :S
  • Eisenhower
    ahahahaha :D előbb kihívott egy német srác a6-al.... én meg persze mint mindíg a stradale-val elindulunk gyerek elkezd leszoritani az utrol probálkozik probálkozik jott az oszlop belálltam a fékbe srác neki oszlopnak én meg simán elhuztam :D idióta állat.azthitte hogy majd lelok és így előnyt szerez :D de jót röhögtem :D
  • Sleepy Bone
    azért mert most csináltunk egy klubot a könnyeb beazonosítás miatt :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem igazán értem hogy a video miatt miért kell a klubból kilépni de jó.
  • Sleepy Bone
    Fatal a klubból a videó készítésének idejére kilépek, ha nem baj, de utána visszajönnék :))

Egyébként valaki küldene egy sotot, hogy hogyan kell ezt a nyomoronc game camet beállítani?
  • [HUN]FaTaL
    3an vagyunk a Japan Auto Partsnal, aki akar jöjjön:)
  • ChuckyHUN
    o.O :(
  • HTS s3rg1nh00
    visszarakni 1 régebbi mentést vagy kezdeni újra...
  • ChuckyHUN
    Mit lehet tenni ha kifagy a game ha kijövök a garázsból? kocsi nincsen ott csak egy moci. Radialeng törölve ilyenek :S
  • Boldi90
    Nem tud senki se segíteni nekem?:(:(:(:(
  • szcsaby
    Köszi szépen már működik. Nagyon boldog vagyok!!!
  • V43 1105
    Van még hely? Odapofátlankodhatok én is ? Valami szép régi Ferrarival, 308-assal pl .. : P
  • Szasza20
    Ott vagyunk vagy 6an!
  • Tuncee
    origi v nem a carpacked? ha nem akkor töröld ki a helyi lemez\documents and settings\All users\Application Data\test drive unlimited és ha ott vagy akkor az addon txt-t
  • Tuncee
    nekem ezt akkor írta ki amikor letöltöttem a carpacket és vettem egy carpackos autót, szal ha te is akkor add el de kurva gyorsan :D
  • Met
    Elmész a játék könyvtárába és elindítod az activate-add-on.exe-t, beírod a pack key-ét és kész
  • szcsaby
    LÉCCI VKI SEGÍTSEN!!!
  • Tomaron
    aki nem jön most oda az nem szerepel msn-en ki van írva hova kell
  • szcsaby
    Your download content has not saved. You will be disconnected. a pontos szöveg.
  • szcsaby
    Most olyat ír ki hogy: You download conten wiil not saved... Ezt miért csinálja?
  • szcsaby
    megpróbálom
  • daneszbaby
    Töröld a Radialt.
  • szcsaby
    Hali! Segítsetek lécci: megvettem a carpack-et és el is indítom minden de amikor jövök ki a házból kiírja hogy saving..please wait Mért van ez? nem is kérte a fájl serial-t. Újra kell telepítenem az egész játékot?
  • [HUN]FaTaL
    Hát ha Gallardoval viszik a szemetet, legyen:D
  • Atti12
    itt a probléma.
  • Szabi1991