107666
-
bootsector #50871 Nem jó irányítani azokat a kocsikat, amiknél van egy marha nagy "turbolyuk".. Gyorsulnak minden fokozatban nagyon, de a váltásoknál egy kurva nagy szünet van, és ez előzéskor nem jó. Koenigvalag és társai ilyenek. Meg aztán nem kormánnyal tolom.
Talizhatnánk valamerre... -
Egy mai talira én is benevezenék -
bootsector #50869 Marha vicces! Egyébként én is.
-
Én fent voltam észak-nyugaton a reptér mellet és a Koenigsegg CCR-t tesztelgetem egyenlőre 446km/h volt a topom :-) -
tmisi #50867 Én is. :D Lesz ma tali? -
én itt ülök a székemben a monitor előtt. -
bootsector #50865 Sziasztok! Merre vagytok?
-
Valamit nagyon félreérthettél :)
Annyi volt, hogy azt kérdeztem, hogynem-e lehet megoldani... -
Szabi1991 #50863 helytakarékos parkolás :DD
-
igen... fizetsz de nem kapsz érte semmit... -
Ezt inkább felháborodásnak nevezném, nem sírásnak, de a lényeg ugyanaz. 1 alkalommal kijött a szerelő, lecserélte az elosztókat, azóta telefonálgatok 72 óránként, és bejelentem a hibát. Komolyan mondom, ez már vicc. Esküszöm, aludni nem tudok, félóránként rápislantok a modemre, égnek e rajta a megfelelő lámpák... Nem azért, mert nem vagyok meg net nélkül, hanem mert bosszant a dolog. -
Hali!
Valaki PÜ-be leírná nekem hogy a forgalmat hogy tudom kiszedni, majd újra beiktatni, valamit ki akarok probálni de ahoz nem kén forgalom... -
menny a fogyasztó védelemhez sírni... addig nem fognak tenni semmit... -
Nem értem pontosan...
Nem müködik sem a régi mentéseddel, sem akkor ha új profilt hozol létre?
Régivel próbáld ki, de arra vigyázz, hogy a serial ua legyen, mint amivel a mentés készült. Ha úgy csatizik, akkor valami az új nick-eddel nem stimmel, (mondjuk a 6. lenne) ha úgysem megy, akkor valami kapcsolati gebasz van nálad, bezavar egy vírusírtó, tűzfal, vagy hasonló...
Esetleg rossz a modem-ed. (nálam olyan volt nyáron, hogy állandóan ledobott, és nem csatlakozott vissza, valamint volt 1, azaz egy veboldal, ami nem jött be. Cserélték a modemet, és az oldal a következő pillanattól bejött. Kérdeztem a szerelőt, különböző guru-kat, senki sem érti... A modemem pedig ujra rossz, egy hónapja várom a szerelőt, aki kint volt 1x, de nem volt hajlandó modemet cserélni. Azthiszem ebből hétfőn fogyasztóvédelem lessz, eddig csak 12x jelentettem be a hibát, de a digi kft szarik a fejemre...) -
Köszi. Ezért nem találtam. :)) -
Szabi1991 #50856 mindenki felkel menjen TS-re !
sztem a legjobb tali hely, jobbra fent a térképen, a beugrós világítótorony :)) -
Tűzfalon kiengedted a TDU-t? -
Tomaron #50854 hali!
akinek bárminemű ötlete van arra hogy tudunk 1 helyen 8an lenni azok akik megbeszéltek 1 talit az szóljon mert nehéz a vidi készítés bárhova mentünk voltak mindenütt külföldiek és nem volt teljes a létszám pls help -
Még mindig nem jó.Leszedtem feltettem de semmi.Valaminek még kell lennie.De mi kell még?Nem igaz hogy találom mi a hiba. -
Nekem az a Pause menü.
akkor keres meg a Controlsba, hogy mi neked a Pause gomb. -
P betűre nem csinál az ég világon semmit se.
-
P betű és ott Photo Mode -
.net 2.0 -
Ez egy kicsit ciki, de már annyira régen játszottam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem, hogy lehet behozni a "képkészítős" menüt? Már végig nyomogattam az összes bill-t, menüt átfésültem, de nem találom.
-
Ne fájjon.Az a baj hogy van internet és mégsem csatlakozok ahoz akurva TDU serverhez.Amikor a profilt létrehozom akkor is azt írja fent a bal sarokban hogy TDU Servers is unavaliable.
Hól és mit kéne beállítanom ahoz hogy lássa vagy mittomén tudjak kapcsolódni egy távoli szerverhez? -
Szabi1991 #50846
-
Én is este bírok jönni! Olyan 10 fele! -
én csak azért nem jövök mert félek h megint kifagy a gépem,majd inkább este jövök krúzra amikor inkább csak az öregebbek,nyugodtabbak játszanak -
Szabi1991 #50843 tyű... 2en vagyunk ott összesen ? :S -
Szabi1991 #50842 ott várok rátok.. jöhettek TS-re is..... -
itt örjöngtél hogy neked akkor is az offlinebol online kell... -
nekem is :D -
Bull26 #50839 kösz -
Ez most fájt...
-
Nesztea #50837 Ez most a videó felvétel talija, vagycsak egy átlagos tali? tomaron plizz gyere fel msn.re -
sehogy -
Ki sírt? 

-
.net ez 1 program -.- -
Hmmmmmm.Nézd Dante lehet hogy megtaláltad a problémát.Nem tettem fel semmien NET-et.Egyszerűen be volt dugva a kábél és kész.Van NET-em.CoD4 simán megy semmi probléma sincs vele.
-
Bull26 #50832 És akinek nincs bank kártyája az hogy tugya megveni?