107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bootsector
    Nem jó irányítani azokat a kocsikat, amiknél van egy marha nagy "turbolyuk".. Gyorsulnak minden fokozatban nagyon, de a váltásoknál egy kurva nagy szünet van, és ez előzéskor nem jó. Koenigvalag és társai ilyenek. Meg aztán nem kormánnyal tolom.
    Talizhatnánk valamerre...
  • gviski
    Egy mai talira én is benevezenék
  • bootsector
    Marha vicces! Egyébként én is.
  • gviski
    Én fent voltam észak-nyugaton a reptér mellet és a Koenigsegg CCR-t tesztelgetem egyenlőre 446km/h volt a topom :-)
  • tmisi
    Én is. :D Lesz ma tali?
  • HTS s3rg1nh00
    én itt ülök a székemben a monitor előtt.
  • bootsector
    Sziasztok! Merre vagytok?
  • ChuckyHUN
    Valamit nagyon félreérthettél :)
    Annyi volt, hogy azt kérdeztem, hogynem-e lehet megoldani...
  • Szabi1991
    helytakarékos parkolás :DD

• Pepsi Twist
    igen... fizetsz de nem kapsz érte semmit...
  • Dante73
    Ezt inkább felháborodásnak nevezném, nem sírásnak, de a lényeg ugyanaz. 1 alkalommal kijött a szerelő, lecserélte az elosztókat, azóta telefonálgatok 72 óránként, és bejelentem a hibát. Komolyan mondom, ez már vicc. Esküszöm, aludni nem tudok, félóránként rápislantok a modemre, égnek e rajta a megfelelő lámpák... Nem azért, mert nem vagyok meg net nélkül, hanem mert bosszant a dolog.
  • gviski
    Hali!
    Valaki PÜ-be leírná nekem hogy a forgalmat hogy tudom kiszedni, majd újra beiktatni, valamit ki akarok probálni de ahoz nem kén forgalom...
  • Pepsi Twist
    menny a fogyasztó védelemhez sírni... addig nem fognak tenni semmit...
  • Dante73
    Nem értem pontosan...
    Nem müködik sem a régi mentéseddel, sem akkor ha új profilt hozol létre?
    Régivel próbáld ki, de arra vigyázz, hogy a serial ua legyen, mint amivel a mentés készült. Ha úgy csatizik, akkor valami az új nick-eddel nem stimmel, (mondjuk a 6. lenne) ha úgysem megy, akkor valami kapcsolati gebasz van nálad, bezavar egy vírusírtó, tűzfal, vagy hasonló...
    Esetleg rossz a modem-ed. (nálam olyan volt nyáron, hogy állandóan ledobott, és nem csatlakozott vissza, valamint volt 1, azaz egy veboldal, ami nem jött be. Cserélték a modemet, és az oldal a következő pillanattól bejött. Kérdeztem a szerelőt, különböző guru-kat, senki sem érti... A modemem pedig ujra rossz, egy hónapja várom a szerelőt, aki kint volt 1x, de nem volt hajlandó modemet cserélni. Azthiszem ebből hétfőn fogyasztóvédelem lessz, eddig csak 12x jelentettem be a hibát, de a digi kft szarik a fejemre...)
  • BaliBoy
    Köszi. Ezért nem találtam. :))
  • Szabi1991
    mindenki felkel menjen TS-re !

sztem a legjobb tali hely, jobbra fent a térképen, a beugrós világítótorony :))
  • [HUN]FaTaL
    Tűzfalon kiengedted a TDU-t?
  • Tomaron
    hali!
    akinek bárminemű ötlete van arra hogy tudunk 1 helyen 8an lenni azok akik megbeszéltek 1 talit az szóljon mert nehéz a vidi készítés bárhova mentünk voltak mindenütt külföldiek és nem volt teljes a létszám pls help
  • HUNMemphis
    Még mindig nem jó.Leszedtem feltettem de semmi.Valaminek még kell lennie.De mi kell még?Nem igaz hogy találom mi a hiba.
  • Norbi1990
    Nekem az a Pause menü.
    akkor keres meg a Controlsba, hogy mi neked a Pause gomb.
  • BaliBoy
    P betűre nem csinál az ég világon semmit se.
  • Norbi1990
    P betű és ott Photo Mode
  • Pepsi Twist
    .net 2.0
  • BaliBoy
    Ez egy kicsit ciki, de már annyira régen játszottam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem, hogy lehet behozni a "képkészítős" menüt? Már végig nyomogattam az összes bill-t, menüt átfésültem, de nem találom.
  • HUNMemphis
    Ne fájjon.Az a baj hogy van internet és mégsem csatlakozok ahoz akurva TDU serverhez.Amikor a profilt létrehozom akkor is azt írja fent a bal sarokban hogy TDU Servers is unavaliable.
    Hól és mit kéne beállítanom ahoz hogy lássa vagy mittomén tudjak kapcsolódni egy távoli szerverhez?
  • Szabi1991

• Szasza20
    Én is este bírok jönni! Olyan 10 fele!
  • milk41
    én csak azért nem jövök mert félek h megint kifagy a gépem,majd inkább este jövök krúzra amikor inkább csak az öregebbek,nyugodtabbak játszanak
  • Szabi1991
    tyű... 2en vagyunk ott összesen ? :S
  • Szabi1991
    ott várok rátok.. jöhettek TS-re is.....
  • Pepsi Twist
    itt örjöngtél hogy neked akkor is az offlinebol online kell...
  • Pepsi Twist
    nekem is :D
  • Bull26
    kösz
  • Dante73
    Ez most fájt...
  • Nesztea
    Ez most a videó felvétel talija, vagycsak egy átlagos tali? tomaron plizz gyere fel msn.re
  • Szasza20
    sehogy
  • ChuckyHUN
    Ki sírt?
  • Pepsi Twist
    .net ez 1 program -.-
  • HUNMemphis
    Hmmmmmm.Nézd Dante lehet hogy megtaláltad a problémát.Nem tettem fel semmien NET-et.Egyszerűen be volt dugva a kábél és kész.Van NET-em.CoD4 simán megy semmi probléma sincs vele.
  • Bull26
    És akinek nincs bank kártyája az hogy tugya megveni?