107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • link14
    leteszteltem a Saleent én mennyi alat gyorsulok 100-ra vele

pedig utálom de ez nekem nagy javulás hogy ennyi alat sikerült aki eddig probálta mennyi alat gyorsult?
  • krisz88
    Köszi Digitman, megcsináltam de semmi!
    Akkor lehet nem ez a probléma?
  • Fitti83
    Lamborghini találkozó ma 21.30-kor a déli világítótoronynál. Aki jönni akar jelentkezzen!
  • Digitman
    Elindítod a letöltött progit, kiválasztod az oprendszert, majd a következő ablakban Delete! Ezután már csak be kell zárnod a programot.
  • krisz88
    CSoki mindenkinek!!!
    Van egy gondom!
    Akad a game,de nem folyamatosan!
    Tegnap játszottam semmi baj nem volt vele!
    Volt egy idöszak amikor akadt!
    De tegnap beléptem és nem!
    Letöltöttem már a RADIALENGE-t is!
    DE azzal mit kell csinálni?
    Valamit ki kell valahonnét törölnöm?
    Valaki segítsen nekem légyszíves! Köszi
  • milk41
    na stop the flame!
  • theodor
    Én nem nyilatkoztam, h nemtudja csak azt mondtam hogy, sztem ahogy én emlékszem. De az is biztos, hogy az a Skylineos kép sima mezei AA. Attól még tudhatja az ATI, csak Ő pont olyan képpel érvelt aminek épp semmi köze a Transparency hez :)
  • [HUN]FaTaL
    Az ATi is tud adaptive AA-t, amit nem ismersz arról ne nyilatkozz inkább:)
  • theodor
    1ébként meg látszik, hogy csak sima AA van rajta. Nézd meg azt a Skyline-t egy kicsit jobban:)
  • theodor
    Te meg olvasd el a zárójelet oszt utána püffögj O.o PONT
  • Grifidos
    Ezt majd magyarul fogalmazd meg mégegyszer...köszi!
  • kvmark
    gyere már ketten vagyunk !!
  • theodor
    A vélemény meg a sztem az baszottul nagy kettő...
  • trimo #51260
    Na sikerült mint a 8 nem kész autó szállítós küldetést megtalálnom, amikor leültem TDUzni még azért ültem le, hogy megcsináljam őket, erre alig találtam meg. :D
    Azthiszem ez is holnapra marad. :P

Fatal, mikor lenne a D kategóriás találkozó?
  • Grifidos
    Pff...
    Amit nem ismersz arról ne mondj véleményt.
    A catalystban bármit beállíthatsz.

• Attila889
    senki se jön az alfa kereskedéshez?A ocsi típus mindegy...csak krúzolni szeretnék magyarokkal mert a külföldiek mindig megtalálnak :D
  • kvmark
    Most valami lamborghini találkozó valahol ???
  • Kezy
    Ez Tomaronnak ment, nem trimonak, bocsi
  • theodor
    Jaja, nekem is az kéne a Gallardo-m hoz :) (faxa fekete felnik)
  • Kezy
    Itt biztos találsz fogadra valót:D

http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=638692
    http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51
  • Tomaron
    vki tudna asni linkeket ahol találok autókhoz felniket hangokat lámpákat meg ilyesmi cuccokat?

PLS HELP!!!!!!!!!!!!
  • theodor
    Nvidia-n legallábis így kell de ATI-n nem tudom. Sztem nincs is ilyen részletes graf állítási lehetőség ATI-n. (sztem legalábbis ahogy én emlékszem)
  • Attila889
    Alfa Rómeo kereskedésnél vok,aki akar jöjjön F-kat.-os kocsival.Én Saturnal vagyok :)
  • theodor
    Én ma jöttem rá, h az út gyönyörű tud lennei meg maga a kép is 1024ben, ha ráteszem kint az Antisotropic szűrést meg az Antialiasing Transparency-t (utóbbi az AA szűri még jobban). Igaz kicsit alacsonyabb a Frame kb. 40-45 között ugrál (szerpentines részenél belekóstol a 30ba is)de sztem bőven élvezhető így is és persze 1000x szebb az út. Lehet látni a asztfaltot ahogy ahogy görcsöcsödik.
  • broman191
    Szinte mindegyik autón más felni van a képen :D
  • trimo #51248
    Nem mindet, van egy ilyen térkép és azt nézegettem, hogy merre jártam már, mert rajta vannak küldetések.

Akkor azthiszem kénytelen leszek autózgatni. :D
  • HUNPalika
    Én éppen a múlt héten csináltam meg az utolsó single küldiket. Még kellene venni 8 autót és megvan a 89%.
  • VeteransKUKaC
    Csá megyek!:D
  • Attila889
    valaki jön most krúzolni?
    Autó kategória: F
    Találkozó: Alfa Romeo kereskedésnél
  • szcsaby
    kibaszott nehéz volt a matek! Azé remélem meglesz 2-s.
  • Digitman
    Bejártad a szigeten az összes utat? Mert,csak akkor rak ki egy küldetést, ha már jártál azon az úton. A vége felé, nekem is mindegyik fajta küldetésből 1-1 hiányzott, ami folyamatosan jelent meg, ahogy bejártam az utakat.
  • trimo #51242
    22 szállítás kész van, 7et megtaláltam, de egyet képtelen vagyok. :D
  • [HUN]FaTaL
    Bedugtam egy 17" CRT monitort is a gépembe azon TDUzok 1024be legalább van 30fps és nem ronda a kép:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, extrákra tudod szűrni a térképet aztán megnézed melyik autószállítós. Fedezd fel az összes utat és akkor mutatja őket. Nekem is kéne már haladni a küldikkel mert csak 47%on vagyok de lusta vagyok őket csinálni:DD
  • Kezy
    Amikor egy játékos neve előtt van egy jel, olyan mint a champion korona, casak ez két / jellel áthúzott kis egyenes és ilyenkor az illető nem látja amit írok és nagyon durván lagol.
  • trimo #51237
    Én jönnék.

Azt nem tudom semmiképpen megnézni, hogy melyik autó szállítós küldetést csináltam már meg?

Mert négyet nem találok meg még térkép alapján sem, mert sok van. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ki jönne este D kat krúzra?:)
  • Pepsi Twist
    mi ez a szakadt?
  • Kezy
    Arra egyébként senkinek nincs tippje, h a szakadtságot, hogyan lehet orvosolni? De érdekes, h ez leggyakrabban a magyaroknál van. A múltkor nyomtunk egy krúzt egy német sráccal, meg a haverjaival, 8-an voltunk és senki nem volt szakadt, meg nem lagolt. A krúz után rákattantam két magyarra, mind a ketten szakadtak voltak, pedig a térkép két különböző pontján voltak.
  • HUNPalika
    Jól látod a helyzetet.