107666
-
link14 #51273 leteszteltem a Saleent én mennyi alat gyorsulok 100-ra vele
pedig utálom de ez nekem nagy javulás hogy ennyi alat sikerült aki eddig probálta mennyi alat gyorsult? -
krisz88 #51272 Köszi Digitman, megcsináltam de semmi!
Akkor lehet nem ez a probléma?
-
Lamborghini találkozó ma 21.30-kor a déli világítótoronynál. Aki jönni akar jelentkezzen! -
Digitman #51270 Elindítod a letöltött progit, kiválasztod az oprendszert, majd a következő ablakban Delete! Ezután már csak be kell zárnod a programot. -
krisz88 #51269 CSoki mindenkinek!!!
Van egy gondom!
Akad a game,de nem folyamatosan!
Tegnap játszottam semmi baj nem volt vele!
Volt egy idöszak amikor akadt!
De tegnap beléptem és nem!
Letöltöttem már a RADIALENGE-t is!
DE azzal mit kell csinálni?
Valamit ki kell valahonnét törölnöm?
Valaki segítsen nekem légyszíves! Köszi -
na stop the flame! -
theodor #51267 Én nem nyilatkoztam, h nemtudja csak azt mondtam hogy, sztem ahogy én emlékszem. De az is biztos, hogy az a Skylineos kép sima mezei AA. Attól még tudhatja az ATI, csak Ő pont olyan képpel érvelt aminek épp semmi köze a Transparency hez :) -
Az ATi is tud adaptive AA-t, amit nem ismersz arról ne nyilatkozz inkább:) -
theodor #51265 1ébként meg látszik, hogy csak sima AA van rajta. Nézd meg azt a Skyline-t egy kicsit jobban:) -
theodor #51264 Te meg olvasd el a zárójelet oszt utána püffögj O.o PONT -
Grifidos #51263 Ezt majd magyarul fogalmazd meg mégegyszer...köszi! -
kvmark #51262 gyere már ketten vagyunk !! -
theodor #51261 A vélemény meg a sztem az baszottul nagy kettő... -
trimo #51260 Na sikerült mint a 8 nem kész autó szállítós küldetést megtalálnom, amikor leültem TDUzni még azért ültem le, hogy megcsináljam őket, erre alig találtam meg. :D
Azthiszem ez is holnapra marad. :P
Fatal, mikor lenne a D kategóriás találkozó? -
Grifidos #51259 Pff...
Amit nem ismersz arról ne mondj véleményt.
A catalystban bármit beállíthatsz.
-
senki se jön az alfa kereskedéshez?A ocsi típus mindegy...csak krúzolni szeretnék magyarokkal mert a külföldiek mindig megtalálnak :D -
kvmark #51257 Most valami lamborghini találkozó valahol ??? -
Kezy #51256 Ez Tomaronnak ment, nem trimonak, bocsi -
theodor #51255 Jaja, nekem is az kéne a Gallardo-m hoz :) (faxa fekete felnik 

)
-
Kezy #51254 Itt biztos találsz fogadra valót:D
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=638692
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51 -
Tomaron #51253 vki tudna asni linkeket ahol találok autókhoz felniket hangokat lámpákat meg ilyesmi cuccokat?
PLS HELP!!!!!!!!!!!! -
theodor #51252 Nvidia-n legallábis így kell de ATI-n nem tudom. Sztem nincs is ilyen részletes graf állítási lehetőség ATI-n. (sztem legalábbis ahogy én emlékszem) -
Alfa Rómeo kereskedésnél vok,aki akar jöjjön F-kat.-os kocsival.Én Saturnal vagyok :) -
theodor #51250 Én ma jöttem rá, h az út gyönyörű tud lennei meg maga a kép is 1024ben, ha ráteszem kint az Antisotropic szűrést meg az Antialiasing Transparency-t (utóbbi az AA szűri még jobban). Igaz kicsit alacsonyabb a Frame kb. 40-45 között ugrál (szerpentines részenél belekóstol a 30ba is)de sztem bőven élvezhető így is és persze 1000x szebb az út. Lehet látni a asztfaltot ahogy ahogy görcsöcsödik. -
Szinte mindegyik autón más felni van a képen :D -
trimo #51248 Nem mindet, van egy ilyen térkép és azt nézegettem, hogy merre jártam már, mert rajta vannak küldetések.
Akkor azthiszem kénytelen leszek autózgatni. :D -
HUNPalika #51247 Én éppen a múlt héten csináltam meg az utolsó single küldiket. Még kellene venni 8 autót és megvan a 89%. -
VeteransKUKaC #51246 Csá megyek!:D -
valaki jön most krúzolni?
Autó kategória: F
Találkozó: Alfa Romeo kereskedésnél -
szcsaby #51244 kibaszott nehéz volt a matek! Azé remélem meglesz 2-s. -
Digitman #51243 Bejártad a szigeten az összes utat? Mert,csak akkor rak ki egy küldetést, ha már jártál azon az úton. A vége felé, nekem is mindegyik fajta küldetésből 1-1 hiányzott, ami folyamatosan jelent meg, ahogy bejártam az utakat. -
trimo #51242 22 szállítás kész van, 7et megtaláltam, de egyet képtelen vagyok. :D -
Bedugtam egy 17" CRT monitort is a gépembe azon TDUzok 1024be legalább van 30fps és nem ronda a kép:D -
Nem, extrákra tudod szűrni a térképet aztán megnézed melyik autószállítós. Fedezd fel az összes utat és akkor mutatja őket. Nekem is kéne már haladni a küldikkel mert csak 47%on vagyok de lusta vagyok őket csinálni:DD -
Kezy #51238 Amikor egy játékos neve előtt van egy jel, olyan mint a champion korona, casak ez két / jellel áthúzott kis egyenes és ilyenkor az illető nem látja amit írok és nagyon durván lagol. -
trimo #51237 Én jönnék.
Azt nem tudom semmiképpen megnézni, hogy melyik autó szállítós küldetést csináltam már meg?
Mert négyet nem találok meg még térkép alapján sem, mert sok van. :D -
Ki jönne este D kat krúzra?:) -
mi ez a szakadt? -
Kezy #51234 Arra egyébként senkinek nincs tippje, h a szakadtságot, hogyan lehet orvosolni? De érdekes, h ez leggyakrabban a magyaroknál van. A múltkor nyomtunk egy krúzt egy német sráccal, meg a haverjaival, 8-an voltunk és senki nem volt szakadt, meg nem lagolt. A krúz után rákattantam két magyarra, mind a ketten szakadtak voltak, pedig a térkép két különböző pontján voltak. -
HUNPalika #51233 Jól látod a helyzetet.