107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • theodor
    ez az
  • milk41
    jah,a ma esti krúz 11kor kezdődik! észak KELETI(jobb felső sarok) toronynál lesz a tali mert tegnap sem fértünk egy layerbe(bár így utólag nem sajnálom mert nohabbal jót krúzoltunk)

tehát akkor még 1x:

Észak Keleti toronyál(jobb felső sarok),11órkor tali!F-G kat,és motor!
  • vagamo
    Nekem az a szabadság és kötetlenség tetszik a TDU-ban ami minden más játékból hiányzik! Mindenhol csak a verseny és verseny, kocsikázni élvezni a játékot kikapcsolódni nem lehet!!!(csak a stresssz!!!!) Még egyik autós játékban sem volt ekkora szabadság!!!
  • milk41
    online/voice vagy ilyesmit keress a beállításokban!
  • theodor
    nem egy rossz game sztem a GRID csak az irányítást kell megszokni (de sztem a TDU-től mérföldekre van...)
  • V43 1105
    Szervusz!

Én szivesen kisegitelek pénzzel
  • Shaggy84
    sziasztok!
    Vki megtudná nekem mondani azt h hol tudom kikapcsolni azt h ha más vki a közelmbe vmi zenét hallgat azt én ne halljam ?? Választ előre is köszönöm
  • PsyPeti
  • milk41
    jóóó,és hol van honolulu?:D
  • PsyPeti
    Honolulu fölött a szerpentineknél :)
  • milk41
    akkor majd szépen elmondjátok hogy ki győzött:D

jah és tudnál bookmarkot adni a tali helyről?
  • PsyPeti
    loál, 22 kör van még :)
  • VeteransKUKaC
    Üdv mindenki!
    KInek van már Ferrari 250 GTO-ja?:D egy ilyenre fáj a fogam csak csoró vagyok :D.
    Nincs valakinek fölös 5 millája?:D
    Ma lesz valami találkozó?:D
  • milk41
    mikor kezdődik az f1?
  • link14
    Ha vége a forma 1-nek én jövök
  • PsyPeti
    Forma 1 után gyertek HC-ben driftelni!!

Helyszín: Makiki Heights

Aki jön írjon!
  • mrmilan
    Szia Raga!
    Azért írtam én is sajna, hogy az időpont bizonytalan, mert most délután lépünk kirándulni, ha megjöttünk, akkor pedig grillezünk egyet.
    Az igazság az, hogy imádom ezt a játékot, de számítógép előtt meg nem akarom az egész estét tölteni, mikor lehet az ember a családdal is, a jó levegőn.
    10-12 évvel ezelőtt még nagyban nyomtam én is, de mostanra más lett fontos.

Úgyhogy a mai időpont sem tiszta teljesen.
    Az lehet, hogy este fent leszek, és akkor krúzolunk egyet, ha minden úgy alakul.

Egyébként a szervezést meg nem akaroma klubfőnöktől elvenni, szerintem én max. csak javaslok valamit, és a BOSS koknretizálja le.

Szumma-szummárum jó lenne egy igazán jót gurulni már.
  • Chris189
    Sziasztok , valaki tudne segíteni hogy az ifolder-ről hogyan kell letölteni? köszi előre is.
  • milk41
    am azt nem tudja vki hogy hogy lehet bekalibrálni a DFP-t?mert csak azt tudom beállítani hogy hány fokba forduljon,ff erőssége meg ilyenek
  • Nohab
    Peti volt az.
  • milk41
    kösz mindenkinek a tegnap esti krúzloást!főleg nohabnak,misinek,HUNdannynak meg még egy embernek aki a utolsó fél órában jött!
  • Zomil
    én is nyomtam egész este a GRID-et és szvsz az irányitásal semmi gond nincs, multiban többször elsö lettem pedig csak bill-el nyomom, persze azért hozzá kell szokni :)
  • Szabi1991
  • Dante73
    Gondolom, ez a hsz GRID-hez készült....
  • link14
    Hát az irányítása nagyon gáz lett vagy inkább nagyon sok apróság van az irányításnál, amiket alítgatni kell egy jó beálltás érdekébe billel még rosszabb szerintem, de viszont a grafika kárpótol minket meg legalább nem béna ai-k vannak, hanem azért küzdeni is kell engem egy folytába lökdöstek hátulról minden elismerésem a Codemasters-e
  • daneszbaby
    Énis azt csinálom =))))
  • link14
    Jó reggelt

igen ez elvileg arra szolgál hogy ne koszolodjon a szélvédő valaki probálja ki vagy ha ráér én kiprobálom csak most leteszteljük a Grid-et
  • trogerzsiger
    Mrmilan!

Ha mehetek sztem nem megyek mert horgászni leszek, és kit tudja mikor leszek, szal nem lopom a helyet senki elől :-)
  • theodor
    Ezt csak azért mondtam mert ez az 1ből érezni, hogy hiányzik szval számomra egyértelmű, hogy lesz ablaktörlő. de meglátjuk majd ha kijön igazad van:)
  • petrusz82
    Köszi,meglesem
  • theodor
    De van egy olyan mód h "allways have clean windscreen' ez elm. megoldja, h ne legyen piszkos.sztem ez az
  • fery02
    Ezeknek a találgatós hozzászólásoknak annyira nincsen értelme. :D Ez egyáltalán nem befolyásolja, hogy végülis mik lesznek, és mik nem lesznek majd a játékban (esetleg ha a hivatalos fórumra írnátok :)), bár elismerem , topic feldobó hatása van.
  • fery02
    A TS-nek több jelentése is van, például Tourette szindróma, de a mi esetünkben a Team-Speak nevű programra gondolt mindenki, amivel megoldható a mikrofonos beszélgetés a játékosok között.
  • theodor
    Sztem a 2ben biztos lesz. meg még eső is jó lenne sztem és azt törölgetni automata beállított ablaktörlővel ye.
  • petrusz82
    Pedig meg mertem volna rá esküdni,de ezek szerint valamelyik másik autóssal keverem.
  • Pepsi Twist
    egyáltalán nincs :D
  • HTS s3rg1nh00
    rosszul emlékszel
  • petrusz82
    Jó reggelt!Valaki kérdezte az elmúlt napokban,hogy mi a megoldás,ha az ablak koszolódik.Énnekem úgy rémlik,hogy van ben ablaktörlés,de most sehogy sem találom azt a gombot.Tudja valaki mivel lehet előhozni?
  • theodor

... KELL A PACK :)
  • theodor