107666
-
theodor #51850 ez az
-
jah,a ma esti krúz 11kor kezdődik! észak KELETI(jobb felső sarok) toronynál lesz a tali mert tegnap sem fértünk egy layerbe(bár így utólag nem sajnálom mert nohabbal jót krúzoltunk)
tehát akkor még 1x:
Észak Keleti toronyál(jobb felső sarok),11órkor tali!F-G kat,és motor! -
vagamo #51848 Nekem az a szabadság és kötetlenség tetszik a TDU-ban ami minden más játékból hiányzik! Mindenhol csak a verseny és verseny, kocsikázni élvezni a játékot kikapcsolódni nem lehet!!!(csak a stresssz!!!!) Még egyik autós játékban sem volt ekkora szabadság!!! -
online/voice vagy ilyesmit keress a beállításokban! -
theodor #51846 nem egy rossz game sztem a GRID csak az irányítást kell megszokni (de sztem a TDU-től mérföldekre van...) -
Szervusz!
Én szivesen kisegitelek pénzzel
-
Shaggy84 #51844 sziasztok!
Vki megtudná nekem mondani azt h hol tudom kikapcsolni azt h ha más vki a közelmbe vmi zenét hallgat azt én ne halljam ?? Választ előre is köszönöm -

-
jóóó,és hol van honolulu?:D -
Honolulu fölött a szerpentineknél :) -
akkor majd szépen elmondjátok hogy ki győzött:D
jah és tudnál bookmarkot adni a tali helyről? -
loál, 22 kör van még :) -
VeteransKUKaC #51838 Üdv mindenki!
KInek van már Ferrari 250 GTO-ja?:D egy ilyenre fáj a fogam csak csoró vagyok :D.
Nincs valakinek fölös 5 millája?:D
Ma lesz valami találkozó?:D -
mikor kezdődik az f1? -
link14 #51836 Ha vége a forma 1-nek én jövök -
Forma 1 után gyertek HC-ben driftelni!!
Helyszín: Makiki Heights
Aki jön írjon! -
Szia Raga!
Azért írtam én is sajna, hogy az időpont bizonytalan, mert most délután lépünk kirándulni, ha megjöttünk, akkor pedig grillezünk egyet.
Az igazság az, hogy imádom ezt a játékot, de számítógép előtt meg nem akarom az egész estét tölteni, mikor lehet az ember a családdal is, a jó levegőn.
10-12 évvel ezelőtt még nagyban nyomtam én is, de mostanra más lett fontos.
Úgyhogy a mai időpont sem tiszta teljesen.
Az lehet, hogy este fent leszek, és akkor krúzolunk egyet, ha minden úgy alakul.
Egyébként a szervezést meg nem akaroma klubfőnöktől elvenni, szerintem én max. csak javaslok valamit, és a BOSS koknretizálja le.
Szumma-szummárum jó lenne egy igazán jót gurulni már. -
Chris189 #51833 Sziasztok , valaki tudne segíteni hogy az ifolder-ről hogyan kell letölteni? köszi előre is. -
am azt nem tudja vki hogy hogy lehet bekalibrálni a DFP-t?mert csak azt tudom beállítani hogy hány fokba forduljon,ff erőssége meg ilyenek -
Peti volt az. -
kösz mindenkinek a tegnap esti krúzloást!főleg nohabnak,misinek,HUNdannynak meg még egy embernek aki a utolsó fél órában jött! -
én is nyomtam egész este a GRID-et és szvsz az irányitásal semmi gond nincs, multiban többször elsö lettem pedig csak bill-el nyomom, persze azért hozzá kell szokni :) -
Szabi1991 #51828
-
Gondolom, ez a hsz GRID-hez készült....
-
link14 #51826 Hát az irányítása nagyon gáz lett vagy inkább nagyon sok apróság van az irányításnál, amiket alítgatni kell egy jó beálltás érdekébe billel még rosszabb szerintem, de viszont a grafika kárpótol minket meg legalább nem béna ai-k vannak, hanem azért küzdeni is kell engem egy folytába lökdöstek hátulról minden elismerésem a Codemasters-e -
daneszbaby #51825 Énis azt csinálom =)))) -
link14 #51824 Jó reggelt
igen ez elvileg arra szolgál hogy ne koszolodjon a szélvédő valaki probálja ki vagy ha ráér én kiprobálom csak most leteszteljük a Grid-et -
Mrmilan!
Ha mehetek sztem nem megyek mert horgászni leszek, és kit tudja mikor leszek, szal nem lopom a helyet senki elől :-) -
theodor #51822 Ezt csak azért mondtam mert ez az 1ből érezni, hogy hiányzik szval számomra egyértelmű, hogy lesz ablaktörlő. de meglátjuk majd ha kijön igazad van:) -
petrusz82 #51821 Köszi,meglesem -
theodor #51820 De van egy olyan mód h "allways have clean windscreen' ez elm. megoldja, h ne legyen piszkos.sztem ez az -
Ezeknek a találgatós hozzászólásoknak annyira nincsen értelme. :D Ez egyáltalán nem befolyásolja, hogy végülis mik lesznek, és mik nem lesznek majd a játékban (esetleg ha a hivatalos fórumra írnátok :)), bár elismerem , topic feldobó hatása van. -
A TS-nek több jelentése is van, például Tourette szindróma, de a mi esetünkben a Team-Speak nevű programra gondolt mindenki, amivel megoldható a mikrofonos beszélgetés a játékosok között. -
theodor #51817 Sztem a 2ben biztos lesz. meg még eső is jó lenne sztem és azt törölgetni automata beállított ablaktörlővel ye. -
petrusz82 #51816 Pedig meg mertem volna rá esküdni,de ezek szerint valamelyik másik autóssal keverem. -
egyáltalán nincs :D -
rosszul emlékszel
-
petrusz82 #51813 Jó reggelt!Valaki kérdezte az elmúlt napokban,hogy mi a megoldás,ha az ablak koszolódik.Énnekem úgy rémlik,hogy van ben ablaktörlés,de most sehogy sem találom azt a gombot.Tudja valaki mivel lehet előhozni? -
theodor #51812
... KELL A PACK :) -
theodor #51811