107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Davetim
    Kitaláltam mégegyet, ezt talán meg is lehet csinálni.
    8 kocsi megy egymás mögött a szélárnyék hatásának a határán, de mindenki tartja a legelső sebességét, tehát a hátsók nem padló gázzal mennek. Miután az egész bagázs eléri a szélárnyék nélküli max sebességet, akkor mindenki egyszerre padlózik, így mindenki kb. azonos mértékben kezd el rágyorsulni a legelől haladóra, úgy hogy a közöttük lévő távolság kb. megmarad. A legelső figyeli a tükröt, és amikor a 2. már közvetlenül mögé ér, kihúz oldalra, és kiszáll a buliból. Ezután a 2. már ugyan nincs szélárnyékban, de ha még kicsit el is kezd lassulni, akkor is beletelik némi időbe mire a 3. beéri, és akkor ő is kiszáll. Mire a 7. kocsi is kilép, a leghátsó elég rendesen felgyorsulhat.

Hogy ez mennyire hatásos, az persze függ attól, hogy milyen messzire hat a szélárnyék, de szerintem nagy sebességnél elég messzire.
  • Pepsi Twist
    lol :D
  • Dante73
    Előállt a viccbeli helyzet, nagyon dudált a trabant...
    Nem mertem gyorsabban menni, sőt, lassítottam. Haver azóta is azt meséli, hogy meg akartam ölni. Pedig 15 éve volt...
  • milk41
    pontosan 430km/h volt a max nekem
  • Pepsi Twist
    sáv váltósra én is gondoltam de sehol sincs olyan egyenes és széles út a TDUban...
  • HTS s3rg1nh00
    előbbi gáz,mert a hátul jövők a kisebb légellenállás miatt gyorsabbak,amint valamelyik előre kerül,visszalassul,mivel az addigi légüres tér helyett hirtelen kurva nagy levegőben találja magát...utóbbi meg azért szar ügy,mivel a sávváltások közt jön szembe a levegő,illetve minden autóhoz baromi közel kell lennie,gyakorlatilag a sebességkülönbség miatt szvsz 5 sávon esetleg 2 mp-ig gyorsabb lehet a hátulról jövő,utána lásd az első részhez vázolt dolgot...
  • DJ Skyline
    nekem egy Logitech Formula Force EX kormányom van, anno 15.000-ért vettem (másfél éve), és teljesen megvagyok vele elégedve. van rajta 16 gomb, eddig még egy autós játéknál sem fordult elő, hogy elhasználtam minden szabad gombot :D
  • Davetim
    Elméletileg lehetne, vonatozni kell. Mondjuk 3 kocsi megy egymás mögött, ekkor a hátsó kettő ugye szélárnyékban van, és megelőzik az elsőt. Ekkor már az is szélárnyékban lesz és a másik kettő mögött fel tud gyorsulni, és kezdődhet előről. Azt mondjuk feltételeztem, hogy meg tudják tartani a sebességet szélárnyék nélkül is, ha mégse akkor több kocsi kell.

A másik módszer a lépcsőzés, széles úton sok kocsi megy szomszédos sávokban, jókora távolság különbségekkel. Ekkor valaki hátulról mindig sávot váltva elég sokáig szélárnyékban haladhat.

De gyakorlatban elég nehéz lenne kivitelezni mind a kettőt.
  • Nathan66
    milyen kormányt javasoltok a gamehez? (az árát is közöljétek) thx:)
  • milk41
    na asszem,most bedugom a dfp-t és letesztelem a koeninsegget
  • Pepsi Twist
    csak? akkor az valami nagyon nyeszlett opel lehet :D
  • Digitman
    Az Ön nyereménye:
    Kipróbálhatja fordítva: Opel, Trabi után kötve. Ha elindul újra játszhat.
  • Pepsi Twist
    jah... szélárnyékos végsebességet nem lehet tesztelni :D
  • laco777
    de szélárnyékkal hamarabb el lehet érni így meg benne van az is h el fogy az út :)
  • Dante73
    Trabant, Opel után kötve, 135Km/h. (Opel órája szerint) Győztem. Mit nyertem?
  • Pepsi Twist
    de nem is tucc vele szélárnyékba menni mivel az a leggyorsabb verda :D
  • laco777
    koenigsegg ccr szélárnyék nélkül 455 km/h
  • milk41
    vw concept 406km/h:)
  • Carlos
    thx megvan...
  • Pepsi Twist
    ezt már én is láttam szegeden :D követtem is csak aztán pirosat kaptam ő meg nem és azóta nem láttam :D
  • szabod
    Hát amúgy nem sokáig láttam, de az biztos hogy a régebbi verzió mert csigalámpás volt, tudtommal a legújabbaknak ( mint ami a TDU-ban is van a buzi boxosaknak) nincs csigalámpája.
  • V43 1105
    Ahol a régebbi autókat lehet kapni, pl 288Gto Ferrari stb..
  • Carlos
    Én azt a Diablo-t az oktogon környékén szotkam látni. Lehet, hogy kocsikázik kicsit...
  • szabod
    Egy kis OFF:
    kb. 10 perce kinyitom az ablakot, csak hogy kinézzek. 1 perc után egy gyönyörű narancssárga Lamborghini Diablo húz el az utcán előtt a főúton. Lestem nagyot, főleg mert mifelénk nem negyon szoktak ilyen kocsik járni. Ha hozzáteszem hogy nem városi vagyok, hanem egy 1700 lelkes faluban lakom, akkor érthető miért is nem sűrűn járnak ehhez hasonéó drágaságok mifelénk.
    ON
  • Carlos
    Faszláma leszek...
    Melyek a classic car szalonok? Hogy tudom őket megismerni?
  • Pepsi Twist
    ehh én mentem vele 415el :)
  • V43 1105
    Nézd végig az összes classic car szalont;)
  • Carlos
    Ok, úgy tűnik minden rendben.
    Hol tudom megvenni az 512-es Ferrarit? Nem találtam semelyik szalonban...
  • HTS s3rg1nh00
    asszem kapna egy puszit minden nap miután hazahozott
  • heady
    tud az 392-őt is:D
  • V43 1105
    Igen, ilyen egyszerű, ha gubanc lenne mi ittvagyunk ;D
  • Carlos
    Ilyen egyszerű? Köszi... :)
    Ha lesz valami gubanc majd írok...
  • V43 1105
    Elkezded telepiteni a packet, kéri kulcsot beirod települ mehetsz játszani ;)
  • Carlos
    Nos, akkor mielőtt elrontanám inkább megkérdezem.
    Most töltöm lefelé a MegaPack-et (ki is fizettem ). Megjött a mél is a szériaszámmal. Hogy csináljam/mit csináljak, hogy ne rontsam el a dolgot?
  • Carlos
    Ferrari Enzo 386 km/h :)
  • olika99
    Jaguár XJ220 378km/h :D
  • daneszbaby
    Új felnit raktam a Gallardo Coupe-ra:
  • Attila889
    autókhoz hangokat honnan lehet letölteni? :D
  • trogerzsiger
    nagyonronda :D Mondjuk nekem alapból nem jönnek be az ilyen futurisztikus autók..

RAGA! Ha hamar végzek a fogorvossal megoprobálok megint megjelenni találkozódon, persze ha beférek ;-)
  • cicai
    am ez se rossz annyira, de nem tetszik h csak 1 személyes:S