107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Darukezelő
    Úristen, mi lesz most? Fogunk tudni aludni, hogy beírta azt a szót, hogy Grid? Én nem tudok ezzel a tudattal tovább élni, kész, vonulok remetének Yoda mellé a Dagobára Elnézést, de szerintem is kicsit túlreagálod a dolgot. A Grid is jó, a maga nemében. Más kategória, nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt, azt leszámítva hogy autós játék mind a kettő.
  • milk41
    este pont h kevesebben szoktak lenni(hála isten), kevés a törni zúzni vágyó vadállat.

és én azért vettem provokálásnak a hsz-ét,mert én még életembe nem láttam a játékban vagy ebben a topikban őt,és azzal a fos gridel jön mikor ennek a topiknak semmi köze sincs hozzá.
  • Nathan66
    főleg, hogy ha vezetniakarsz akkor a grid igencsak alkalmatlan. ezzel ellentétben a TDU tökély. ha meg törni akar az ember meg roncsderby-t akkor perfect a GRID is de az nem az én stílusom...
  • Nathan66
    hát nekem is fennt vn a grid de mivel ma vettem mega gamet nekem még újdonság és semmi pénzért nem grideznék:)
  • Digitman
    Nem hinném, hogy provokálásnak vette.
    Egyébként sajnos pár napja nemcsak a topik pang, hanem a szigeten is elég kevés a magyar (estefelé is, amikor szerintem már a jó időhöz sok köze nincs). És, ha esetleg átnéznél a Grid topikba találkoznál jó pár ismerős névvel, akik most azzal nyomják.
    Nem kell mindjárt a szívedre venni a hozzászólásokat.
  • HUNsnoop
    szánalmasan mindegyik autokrol szol ha jol tudom....javítsatok ki ha tévednék
  • trogerzsiger
    Jajj ember... nem látod a smyliet a végén?!
  • milk41
    ez a "Csak nem mindenki GRID-ezik?" szöveget provokálásnak vettem/veszem, "Leült a topik az utóbbi napokban." erre csak annyit hogy sztemm sokan inkább a nyárias időt veszik figyelembe első sorba a gép helyett.
  • Nathan66
    valakinek nincs kedve egy kis freerideoláshoz? RS4el ha lehet vagy D katos gépekkel.
  • Nathan66
    érdekesen lett megoldva az, ahogy ltjuk egymást néha azt jelzi, h ott van és nincsis ott:)
  • fery02
    Semmi köze sincs, de nem is azért írtam, mert hogy köze van. Csak mert a TDU mellett talán a másik olyan autós játék, amivel érdemes játszani, és ugye pár napja jelent meg.
    A szánalmas hsz-okról meg annyit, hogy kívánom, hogy ez legyen a legszánalmasabb hsz, amivel találkozol majd a közeljövőben. Látni szinte minden topikban olyan hsz-okat nagy sűrűséggel, amiktől égbe áll a f.., haja az embernek.
  • milk41
    ez eléggé szánalmas egy hsz volt,mi köze a gridnek a tduhoz most komolyan?
  • Pepsi Twist
    nem, hanem mindenki csöndbe van és jáccik a TDUval
  • gabesz012
    Hali!

Én jönnék, csak nem tudom hol van az a bizonyos "szokott hely". :) Gaben: én HC-ben megyek, mint mindig. :) Normálban már nem is nagyon tudok vezetni, szvsz sokkal jobb a HC.
  • fery02
    Leült a topik az utóbbi napokban. Csak nem mindenki GRID-ezik?
  • Gaben17
    lehet hogy elnézek én is, hc ban megy vki?:)
  • Pepsi Twist
    hát nem tom kertipartyba mék... szóval nem :S sorry majd legközelebb
  • Nathan66
    hol lenne az a megszokott hely? mondd már el nekem pls mer mennék én is (ha lehetne) megvan már az RS4 csak nem tudtam még tuningolni:S
  • HUNMemphis
    Megkérdezem tőle.
    Te nem jössz Pepsi?MSN-t marhára hanyagolnám most.
  • daneszbaby
    Okés ott leszek Gallardo Coupe-val =P
  • Pepsi Twist
    nem jön esgézni?
  • HUNMemphis
    Szia Dani!
    Visszatértem és ha már itt vagyok akkor el is csalnám a clubtagokat egy jó kis krúzra.
    Én a este 6 órára gondoltam.Helyszín a club elött.Esetleg körbefutjuk a szigetet.
    Mindenki a saját kedvenc verdájával jöhet és max 210km/h sebességet kérnék.
    Piroslámpánál megállnuk fotózunk stb.

[szín=red]Ma este 6 órakkor clubtalálkozó a szokott helyen.
    Saját verdával max 210km/h sebességgel KRESZnek megfelelően körbefutnánk a szigetet.[/szín]

U.I.:Igazából bárki jöhet akinek van kedve és ráér.A lényeg, hogy jólérezzük magunkat.
    Új taggal bővült a cspapatunk. Somdavnek hívják.
  • daneszbaby
    17:00-kor indulunk a ford islandról.
  • daneszbaby
    Ma egy kis Koinegsegg túra?
  • trimo #53246
    Ezért kell rögtön multiban kezdeni, mert nem kell előről kezdeni. :D
  • Nathan66
    gyűjtök egy RS4re aztán este ha lesz mi HUN race akkor szóljatok már pls, csakmert ruszkikkal nem túl jó játszani:)
  • Nathan66
    na sikerült így:) csak most előlről kell kezdenem mindnet:S elég gázos egy A3asal menni az RS4 után:)
  • Nathan66
    most még letörlöm az egészet és minden hozzá kapcsolódó dolgot és menézem úgyis mer a car pack nak is külön key voltami szintén warezos key volt úgyogy ez les zaz utolsó próba...
  • Nathan66
    nem is hagyom annyiba (ez ganélyság nemgyengén sztem)
  • Carlos
    mél a supportnak.
    Be kell majd scannelned vagy le kell majd fényképezned a szériaszámodat és csatolnod kell majd, erre készülj fel!
  • Pepsi Twist
    hívd fel az atarit...
  • Nathan66
    hát srácok ez úgynézki sehogy se fog működni :S dehogy miért nem (az az évezred kérdése...)
  • Pepsi Twist
    lol
  • Norbi1990
    Vmi számkombinációt írj a neved mögé.
    Talán ugy jó lessz :)
  • Nathan66
    most beyírtam nickhez h gfgdgfggf és most meg azt írta h eenőrizzem a netet:D ez vicces szerintem
  • milk41
    [HUN]Nathan66(HUN)
    [HUN]Nathan66[HUN]
    HUNathan66
  • Pepsi Twist
    próbáld meg úgy hogy ne legyen benne szóköz vagy ha az sem jó akkor valami krix kraxot írj...
  • Norbi1990
    Akkor találj ki vmi más nicket.
    Például:[HUN]Nathan66
  • Nathan66
    beírtam már vagy 1milliószor de a nicname re kötekedik állandan:)
  • Norbi1990
    Igen.A gamespyos emailed meg jelszavad kell beírni.