107666
-
Úristen, mi lesz most? Fogunk tudni aludni, hogy beírta azt a szót, hogy Grid? Én nem tudok ezzel a tudattal tovább élni, kész, vonulok remetének Yoda mellé a Dagobára
Elnézést, de szerintem is kicsit túlreagálod a dolgot. A Grid is jó, a maga nemében. Más kategória, nem nagyon lehet összehasonlítani a kettőt, azt leszámítva hogy autós játék mind a kettő.
-
este pont h kevesebben szoktak lenni(hála isten), kevés a törni zúzni vágyó vadállat.
és én azért vettem provokálásnak a hsz-ét,mert én még életembe nem láttam a játékban vagy ebben a topikban őt,és azzal a fos gridel jön mikor ennek a topiknak semmi köze sincs hozzá. -
főleg, hogy ha vezetniakarsz akkor a grid igencsak alkalmatlan. ezzel ellentétben a TDU tökély. ha meg törni akar az ember meg roncsderby-t akkor perfect a GRID is de az nem az én stílusom... -
hát nekem is fennt vn a grid de mivel ma vettem mega gamet nekem még újdonság és semmi pénzért nem grideznék:) -
Digitman #53266 Nem hinném, hogy provokálásnak vette.
Egyébként sajnos pár napja nemcsak a topik pang, hanem a szigeten is elég kevés a magyar (estefelé is, amikor szerintem már a jó időhöz sok köze nincs). És, ha esetleg átnéznél a Grid topikba találkoznál jó pár ismerős névvel, akik most azzal nyomják.
Nem kell mindjárt a szívedre venni a hozzászólásokat.
-
HUNsnoop #53265 szánalmasan mindegyik autokrol szol ha jol tudom....javítsatok ki ha tévednék -
Jajj ember... nem látod a smyliet a végén?! -
ez a "Csak nem mindenki GRID-ezik?" szöveget provokálásnak vettem/veszem, "Leült a topik az utóbbi napokban." erre csak annyit hogy sztemm sokan inkább a nyárias időt veszik figyelembe első sorba a gép helyett. -
valakinek nincs kedve egy kis freerideoláshoz? RS4el ha lehet vagy D katos gépekkel. -
érdekesen lett megoldva az, ahogy ltjuk egymást néha azt jelzi, h ott van és nincsis ott:) -
Semmi köze sincs, de nem is azért írtam, mert hogy köze van. Csak mert a TDU mellett talán a másik olyan autós játék, amivel érdemes játszani, és ugye pár napja jelent meg.
A szánalmas hsz-okról meg annyit, hogy kívánom, hogy ez legyen a legszánalmasabb hsz, amivel találkozol majd a közeljövőben. Látni szinte minden topikban olyan hsz-okat nagy sűrűséggel, amiktől égbe áll a f.., haja az embernek. -
ez eléggé szánalmas egy hsz volt,mi köze a gridnek a tduhoz most komolyan? 

-
nem, hanem mindenki csöndbe van és jáccik a TDUval -
gabesz012 #53257 Hali!
Én jönnék, csak nem tudom hol van az a bizonyos "szokott hely". :) Gaben: én HC-ben megyek, mint mindig. :) Normálban már nem is nagyon tudok vezetni, szvsz sokkal jobb a HC. -
Leült a topik az utóbbi napokban. Csak nem mindenki GRID-ezik?
-
lehet hogy elnézek én is, hc ban megy vki?:) -
hát nem tom kertipartyba mék... szóval nem :S sorry majd legközelebb -
hol lenne az a megszokott hely? mondd már el nekem pls mer mennék én is (ha lehetne) megvan már az RS4 csak nem tudtam még tuningolni:S -
Megkérdezem tőle.
Te nem jössz Pepsi?MSN-t marhára hanyagolnám most.
-
daneszbaby #53251 Okés ott leszek Gallardo Coupe-val =P -
nem jön esgézni? -
Szia Dani!
Visszatértem és ha már itt vagyok akkor el is csalnám a clubtagokat egy jó kis krúzra.
Én a este 6 órára gondoltam.Helyszín a club elött.Esetleg körbefutjuk a szigetet.
Mindenki a saját kedvenc verdájával jöhet és max 210km/h sebességet kérnék.
Piroslámpánál megállnuk fotózunk stb.
[szín=red]Ma este 6 órakkor clubtalálkozó a szokott helyen.
Saját verdával max 210km/h sebességgel KRESZnek megfelelően körbefutnánk a szigetet.[/szín]
U.I.:Igazából bárki jöhet akinek van kedve és ráér.A lényeg, hogy jólérezzük magunkat.
Új taggal bővült a cspapatunk. Somdavnek hívják. -
daneszbaby #53248 17:00-kor indulunk a ford islandról. -
daneszbaby #53247 Ma egy kis Koinegsegg túra? -
trimo #53246 Ezért kell rögtön multiban kezdeni, mert nem kell előről kezdeni. :D -
gyűjtök egy RS4re aztán este ha lesz mi HUN race akkor szóljatok már pls, csakmert ruszkikkal nem túl jó játszani:) -
na sikerült így:) csak most előlről kell kezdenem mindnet:S elég gázos egy A3asal menni az RS4 után:) -
most még letörlöm az egészet és minden hozzá kapcsolódó dolgot és menézem úgyis mer a car pack nak is külön key voltami szintén warezos key volt úgyogy ez les zaz utolsó próba... -
nem is hagyom annyiba (ez ganélyság nemgyengén sztem) -
mél a supportnak.
Be kell majd scannelned vagy le kell majd fényképezned a szériaszámodat és csatolnod kell majd, erre készülj fel! -
hívd fel az atarit... -
hát srácok ez úgynézki sehogy se fog működni :S dehogy miért nem (az az évezred kérdése...) -
lol -
Vmi számkombinációt írj a neved mögé.
Talán ugy jó lessz :) -
most beyírtam nickhez h gfgdgfggf és most meg azt írta h eenőrizzem a netet:D ez vicces szerintem -
[HUN]Nathan66(HUN)
[HUN]Nathan66[HUN]
HUNathan66 -
próbáld meg úgy hogy ne legyen benne szóköz vagy ha az sem jó akkor valami krix kraxot írj... -
Akkor találj ki vmi más nicket.
Például:[HUN]Nathan66 -
beírtam már vagy 1milliószor de a nicname re kötekedik állandan:) -
Igen.A gamespyos emailed meg jelszavad kell beírni.