107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Nathan66
    jó ez az online, de annyi tírpák van fennt, h a hajam égnek áll!! (gondolok itt most a 12 évesekre akik azt hiszik, h derby-t játszanak...) Néha nemártana ébren járni és látni, nem csak lesni az utat vagy a hugyosjóskák esetében felnőni a játékhozO.o
  • Misi az ezredes
    én majd 2-3 hónap mulva tok menni online :D addig jó gamet forumba linkelni sok képet :P
  • Cloner
    Köszönöm a segítséget, igy már feltudtam menni oNliNe, és nagyon élvezem a játékot! Mancs[HUN] néven játszok :) Mégegyszer köszönöm mindenkinek, SziasztoK! :)
  • milk41
    motoros találkozóra autó?akkor vmi gyors concept autót vigyél mert lefogsz maradni szerintem
  • Misi az ezredes
    én meg viszem egy Ford mustanggal a füvet :P
  • olika99
    Ha lessz motoros találkozó akkor fedezem a sort egy kocsival:D
  • Whiskys16
    halilalipapimami

rég volt már motoros találkozó gondoltam most szervezek egy rövidke kis túrát. sajnos nem tudom hányan szeretnek motorozni tdu-ba, így nemtom h kb hány emberre számítsak. aki jönni akar az jelezze pls, ja és NAKED (mB) vasakkal gurulunk, normális cruisolós tempóban. - nincs ugrálás meg fára felcsavarodás, megpróbáljuk túlélni és ésszel kikerülni a civileket:)....akit érdekel szóljon....mondjuk 20 órakor a Ducati szalon környékén
  • Misi az ezredes
    Nem dicsekedni akak csak sztem naon nem fog menni magamtól xD
  • peachman
    Üdv! A beállítás engem is érdekelne!
  • somdav95
    A G25 beállításaiba majd tudok segíteni, meg memphisnek is ilyen van, szóval nyugodtan vedd meg :)
  • Norbi1990
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited mappába bemész és ott a CDkey.txt-t kitörlöd vagy egyszerűen beleírod a saját original cd keyed.
  • milk41
    c:/document and settings/application data/all users/tdu/cdkey.txt<---ebben szépen átírod a kulcsot
  • Cloner
    Sziasztok! Kicsit elakadtam a délelötti kérdezgetések után, úgyhogy segitségre lenne szükségem. Elballagtam, megvettem originalba a játékot. Hazacipeltem, Uninstall, Reinstall, mondom adok neki egy új cd kulcsot és már játszok is. Áhh Áhh áhh. Emlékezett rá h van már egy cdkulcsom. Mondom jóvan, bedarálom a registryt. Uninstall, regedit, Mindent töröltem ami testdrive cimszó alatt van. Reinstall. Még mindig emlékszik. Uninstall, Rendszervisszállitás. Install.. Még mindig emléksziK???? WTF? Ha valakinek van ötlete hogyan tudnám Windóz Reinstall nélkül kiverni a játék fejéből azt hogy már 1x megadtam neki egy kulcsot, az légyszives ossza meg velem. Előre is köszönöm a segitséget!
  • [HUN]FaTaL
    Ez fasza ötlet:)
  • Nathan66
    engem is, de szerintem egy utcai autón bután néz ki de isszonyatosan a nagy, fehér felirat..
  • cicai
    felirat a gumira:)
    engem is érdekelne!!!!!!!!:D
  • Tibiajax
    Srácok, azt a gumis-mod -ot honnan tudom lekapni? tudtok adni linket hozzá?
    Köszi!
  • cicai
    csak dicsekedni akarsz mi?:D
    am biztos segítenek majd
  • milk41
    elolvastam...
    indoklásom hogy szerintem miért nem jó ötlet:sztem az emberek többsége nem írna semmit vagy ha írna akkor az lenne max 2sor.mindenki kocsit másképp kell vezetni,ha az egyik megszokja az xyz-t akkor lehet az a zyx-et már nem tudná vezetni.

amit én jó ötletnek tartok,az az hogy mindenki leteszteli az autót utája leírja(nem lenne kötelező) élményeit,tapasztalatait magának,majd utána felveszi kamerával ahogy vezet(kormány/gamepad/bill+monitor látszóda) és a leírt szöveget felolvasná/megtanulná(persze nem olyan unalmasan,hanem lényeg hogy közben mutogasson is ha szükséges.lényeg h legyen kreatív a videó)

tehát valahogy így nézne ki tesztelés:
    1.Kipróbáljuk az autót
    2.Gyűjtünk egykét információt róla
    3.Összeírjuk magunknak hogy mit szeretnénk elmondani
    4.Beállítja a kamerát,teszteli a mikrofont
    5.1,2,3 GO,indul a videó,elmond minden információt róla(hány lóerő,max sebesség,hány fokos a váltó stb.)<--szerintem ezt hillclimb közben érdemes
    *6a.Esetleg beszél a kasztniról,belső térről(mindezt miközben a garázsban van)
    6b.Ezután elmondja az élményeit,ezt különböző tereken(hegy,autópálya,közút stb...)
    7.Pontozza az autót(belső,külső,motor stb...)
    8.Elköszön és vége

ui.:sry ha van benne valami hiba vagy esetleg értelmetlen egy mondat,de nincs kedvem vissza olvasni
  • Misi az ezredes
    Hello majd őő valszeg veszek G25 kormányt hó végén és szeretnék segítséget kérni majd a beálításokhoz ha egyedül nem megy esetleg lenne aki segítene? (majd)
  • somdav95
    Tetszik az ötlet, csak az a baj hogy kezdem megszokni a HC-t és mikor ki próbáltam tegnap hogy milyen "simába" kicsavarta a kormány a kezem Szóval abba már nemtudok vezetni, HC-be meg még csak most tanulom. Hétvégén megrendezhetnénk a gyorsulási versenyt, ki lenne benne??
  • Tinky
    Na srácok nem tudom menyire emlékeztek a TDU sg.hu Kupára, amit kitaláltam.

Kiválogattam pár online versenyt e célra.
    És elkeztem össze szedni a gondolataimat

Szoval még mindig van érdeklődés erre?
  • HUNMemphis
    Jó ötlet!Sőt arra is gondoltam hogy esetleg Én a magamét fel is venném Frapszal.Amm szeretnék rábeszélni a videóra de lövésem sincs hogyan lehetne.Ismeritek a Fifth Gear sorozatot igaz?Youtubon rengeteg van belőle.Nah szeretném (majd ha időm lesz) a TDU-ba átültetni.Magyar szöveggel stb.
  • milk41
    én pedig NONHC-ban nem tok vezetni:D
  • [HUN]FaTaL
    A Gallardohoz nincs LP560 MOD?

Dante: Az ötlet jó lenne de én nem tudok HCban vezetni:D De lehet hogy megpróbálkozom vele:)
  • mrmilan
    TDU-n belüli autós magazin. Tesztelés, majd tapasztalatok leírása.
    Nem rossz ötlet.
    Kis színt visz a játékba, afféle játékon belüli játék.

milk41:
    Olvasd el Dante első mondatát!
  • milk41
    sztem ez fölösleges,mindenki azzal megy amelyik éppen bejön neki.nem kell másokat meggyőzni arról hogy igenis ez a legjobb autó...
  • Dante73
    5let, elsősorban fan-oknak.
    Összeálhatnánk páran, tesztelési céllal. Mindenki kedvenc verdáját tesztelnénk. Úgy képzelem, hogy minden héten másik kocsi kerüljön sorra. Tehát egyik héten egyikünk, következő héten másikunk verdáját tesztelnénk. Minden héten találkoznánk a szigeten 2-3 alkalommal, az azonos verdákban ülve, csavarognánk, tesztelnénk a gépeket. Első alkalommal NOHC, többi alkalommal HC mod-ban, aztán mindegyikünk ír a gépről egy rövid, szubjektív tesztet, mi tetszett, mi nem tetszett, hol, hogyan viselkedett a verda, melyikünk kormánya, gamepad-ja, billentyüzete milyen hatással volt a dologra, etc...
    Így a többiek szempontjából is látnánk a kis kedvencünk, és lenne alkalmunk bebizonyítani, hogy a mi választásunk maga a tökély!!
    Érdekelne ez valakit?
  • Cloner
    kérsz képet 9 wow gamecardról? ;)
  • Pepsi Twist
    ezt bárki mondhatja az IP cím végéről...
  • Cloner
    Kérlek ne, nemvagyok warezolós tipus. Mondom éppen a boltba tartok:D:D még 300 forint :D Nemszoktam élni illegal dolgokkal, elég sok eredeti van a polcon ;)
  • somdav95
    tedolgod :D
  • Pepsi Twist
    nekem ez a gyerek nagyon warez gyanus... törölgessem?
  • somdav95
    4000Ft, nem nagy összeg, simán megéri!!! Jah mikor szervezünk gyorsulási versenyt?? :)
  • [HUN]FaTaL
    Másik profil kell a multihoz, a gamespy ID-t be kell pipálni. De nem fog felengedni csak eredeti játékkal.
  • Cloner
    Tehát ha nem eredeti a cdkulcs, akkor aztmondja alapból h server offline? =)
  • Digitman
    Online csak eredeti játékkal, eredeti cd-kulcsal tudsz játszani. Minden felcsatlakozáskor ellenőrzi a cd-kulcsot.
    Én januárban vettem a játékot és nem bántam meg.
  • Cloner
    Hmm. Leszedtem a patcht, de megint TDU servers offline? O.o Tegnap is azvolt, de ma délelött jó volt. Most mivan?:D
  • milk41
    crack miatt van,amúgymeg gamershell.com-ról töltsed le a patchet
  • Cloner
    Sziasztok! Egykis segitséget szeretnék tőletek kérni. Nemrég találtam egy kis szösszenet videót erről a jó kis játékról, és nagyon megtetszett, szal szivesen kipróbálnám. Mocskosul letöltöttem az internetről, kipróbálás erejéig és nagyon megtetszett singleben. Az első kérdésem a következő lenne: megpróbáltam elinditani a multiplayert, patchet kér, amit ha leokézok akkor kifagy a játék. /leszedtem az itt linkelt radialeng-et de ugyanúgy/ Kidob lent valami két dosos ablakot, de igyis, úgyis beledögilk/ Ez a reakció a játék részéről takarja azt hogy "Niccs eredetid, sicc!"? Nem az az ember vagyok aki nem áldozna pénzt egy játékra, szóval ha erre kapok egy bólintást, akkor megyek szerintem megvenni originalban a játékot. Válaszotokat előre is köszönöm!