107666
-
vagy nincs meg a kellő levezettett km. nekem is ez volt. aztán roamingoltam egy kicsit és egyszer csak megjelentek a versenyek. -
elkezdtem ma a millonaire's challengeet és durván 5 perc volt hátra erre kékhalál... na ekkor kiakadtam agyilag és elkezdem ütni a falat(inkább a kezem menjen szét mint a kormány):D -
Aham, oké köszi szépen, ezt nem tudtam. -
Bemész a házadba, info, game progress és megnézed mi hiányzik. Legyen 3 lambod, 3 ferrarid meg ilyesmi -
Sziasztok!
Segítséget kérnék, 48%-nál tartok és elfogytak a versenyek. Emlékszem régebben szó volt róla, hogy mit kell tenni ilyenkor, de a megoldásra nem emlékszem és szerintem hiába keresném nem találnám meg az előző hsz-ekben. Az utak 90%-át legalább felfedeztem, de így sem történik semmi. Mit kellene tennem, hogy kidobja a versenyeket? (Amúgy 485 pontnál járok).
Előre köszi a válaszokat.
Üdv.! -
raga #53916 Ja ok, kevertem a 2 hosszú versenyt. Bár mostanában idönként fura a forgalom.
-
Nincs forgalom a TOUR OF THE ISLANDon. -
raga #53914 A forgalom milyen sűrű volt?
-
Tibiajax #53913 Tibi bevadult..Tour
Ezzel a legjobb magyar vagyok (egyenlőre..) Csalo vagyok meg monjon le -
nem -
Szarjuk le, nah akkor meglehet oldani azt hogyha a féket nyomom, ne menjen hátrafele automata módban a kocsi?:) segítsettek pls -
nagyon sokat dolgozok az a baj de most megyek fel valahol meg fox találni :D -
3 hónap után láttalak este 23:00 körül.Valóban ritkajelenség vagy.Remélem azért nyáron több időd lesz ránk és a clubra
-
most asszed ezzel erős vagy? -
hát sajnos ezt nem lehet de valami vizsgát kéne tenni hogy csak akkor vehetsz gépet :D vagy nem tom de valamit bekéne vezetni :D újlenyomat ellnőrzéssel az IQt kimutatni vagy nem tom... -
olyan vagy mint 1 fogyatékos ugyan azokat szajkózod... -
Én IQ-hoz kötném az Internethasználatot is. Ilyen gyökeret PCközelébe nem engednék nem, hogy a netre
-
dzoli93 #53901 kuss.kuss.kuss.kuss.kuss -
Ennyit érsz dzoli93 fiam...
Ha tudnád kivagyok akkor nem beszélnél így, no meg nem vagyok kocka ha tudnád milyen keveset TDUzok kérdezd meg a TDUs közösséget atom noobiekám...
Amúgy te 14 éves vagy mert 93ba születtél gondolom az a "beszólsz meghasz" típusu 14 éves kemény arc vagy aki most fog ballagni valami tanyasi általános iskolából...
és mi az hogy nem warezolsz? ekkora barom hogy lehetsz? itt mondod hogy torrent istenem inkább húznál vissza anyádba és ott szopjad a köldökzsinórodat köcsög...
másik meg nem vagy tisztába mit jelent az hogy warez :D -
ennyit érsz fiam -
Halihó!
Lenne egy nagy kérdésem elsősorban a modderekhez.Van ez a kira kép.Nos nekem erről a képről a felni kéne TDU-ba.Esetleg tudtok mondani nekem olyan oldalakat ahhol rálelhetek GT felnikre?
Valószínüleg EZT nem találom meg de jó lenne ha valaki tudna egy picit segíteni. -
raga #53850 Hát ritka jó hangulatú krúz sikeredett csak spontán, én is nagyon élveztem, köszi mindenkinek, videóztam, ahogy lesz időm összerakom és felteszem.
Hétfőn este 9kor lenne a köv. hivatalos klubtali, de lehet az foci EB miatt elmarad.
-
és hogy lehet kimonyni ?:)
-
gonolom ki kell nyomni az auto hátramenetet ha taposod a féket ^^ amúgy nem tom G25 van de sosem használok automatát... -
RS4-et már énis eladtam 3 milláért :) Pepsi, te se tudod hogy hogyan lehet rendesen beállítani az autómata váltót, hogy ha a féket nyomom nem hátra menjen?? -
ez a maranello sztem istenjó :D szép gyors tapad gyorsul bár gyorsulni nem gyorsul annyira de jó :D az RS4-et állva hagyom :D -
Merlin0724 #53845 THX -
Merlin, menj el valami klubtalira vagy krúzra, és ha megfelelsz ( " tetszel" ) akkor majd felvesznek a klubba. Autóóómata vállltóóóról valaki valamit??? xDxD -
majd nyáron végre befejezem a H-váltóm,és megcsinálom a pedálokat is rendesen -
Merlin0724 #53842 Sziasztok. Nincs felvetel valameik club ban? -
Jah izé bocs :) De akkor nemtudja senki hogy hogyan lehet beállítani az autómatát?? :( -
Minden pillangóval ez van. Én ezért örültem nagyon a G25-nek. A régi kormányomon, ha mentem 300-al, 6.-ban, baleset, és tolatni kelett, beleőszültem, mire rükibe tettem...Most egy pillanat az egész. isteni! -
DFP-seknek:mikor gyorsan váltok vissszafelé,és elérem a N-t utána akármilyen gyorsam nyomom a leváltást nem vált,csak akkor amikor szépen lassan,finoman váltok.ez miért van? -
nem humornak szántam...ha lassítás után masszívan 0-n akarsz maradni,akkor kézifék(különben ha tovább nyoomod a féket rükvercbe rakja és elindul hátra...kivéve az E-type,néha 10 másodpercbe is belekerül mire tolatok vele:D) -
Nagyon humoros volt, de nem csak állva akarok maradni, hanem rendesen beállítani az autómata váltót, szóval valaki ha tuggya hogy hogyan lehet megcsinálni kérem írjon. -
ez nem szándékos szerintem, hanem szívből jött neki és őszintén komolyan írta:) -
daneszbaby #53824 Nah megjöttem skacok.
Nagy volt a Tábor. =D
Pia cigi stb... minden volt szondáztatás még a ráadás.
Nah mostmár ujra vok TDU-ba.
Memphis ha lessz ujra tali biztosan megyek mert hiányérzetem volt =) -
nem kell G25 a normális tempóhoz. az csak az élményt fokozza max de force ex el is tökéletesen lehet élvezni és vezetni az autót. (jövőhónapban, ha tényleg 45-50 körül van, ahogy mondják és sikerül eladom vkinek a force ex et akkor mindenkppen beruházok egybe én is mert az aláírom, hogy azzal kolosszális élmény lehet játszani..) -
hát,ha csak állva akarsz maradni,húzd a kéziféket. -
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet beállítani rendesen az automata váltót?? Hogy ha megnyomom a féket akkor nem hátra fele menjen?? Mint a rendes kocsiknál tudjátok
Jah Memphis, tegnap jól eltűntél 18-kor... Nah a váltóra visszatérve, lehetetlen beállítani vagy azért valahogy meglehet csinálni az automatát?