107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Neoncsoves
    regelve vok de semmi...
  • HUNMemphis
    Hmm csinos darab.Jó akkor mostmár tudom Shelby Mustang.
    Neoncsöves:Ahj én meg a Paypal hivatalos oldalán keresem a saját keresőjével de basszus baszik segíteni.
    Nah akkor az a helyzet, hogy most vacsi van de utána jövök vissza és akkor összehozzuk..
  • Misi az ezredes
    Regizni kell és a többi csak utánna fök előjönni ! Gondolom!
  • Neoncsoves
    Én ezt az oldalt találtam: Gamesplanet de itt nincs PayPal fizetési lehetőség. WTF?
  • Szabi1991
    Shelby Mustang GT500 :)

de egy GT-H jobb lenne :D
  • HUNMemphis
    Ácsi én úgytudtam hogy ez egy Shelby GT500.
    Nah mind1 gyere azzal amivel jólérzed magadat.
    Neoncsöves:Hát apám az a gáz hogy én sem tudom már kitől kaptam a linket.De keresem neked.
  • trogerzsiger
    dejó neked, én majdnem a fos t-online miatt buktam a packom. Otthagytam az emailcímemen, mikor keresem jő hol az a mail? huppsz nem volt meg:D még jó hogy leírtam a kódot.
  • HUNMemphis
    Én nem tudom hogy mi valójában a Paypal de azt tudom hogy ott a Megapack az E-Mailcímemen.Nekem ennyi elég is.
  • Szabi1991

de amúgy ma már láttad xD
  • trogerzsiger
    Fura én is steamen visaval vásárolok, electronnal és nem dombornyomttal :D a paypal egy virtuális bankszámla.
  • HUNMemphis
    Én nem TS-ek.
    Mustangodra kíváncsi lennék.
  • Neoncsoves
    és PayPal-lal hol vetted meg? Link plz .)
  • hunLeslieG
    Oké, rendben!
  • Szabi1991
    TS IP. van ? :D

A mustángot, vagy a GT40-et hozzam ? :)
  • HUNMemphis
    Ezz azz gyere te is!Hátha összeszedek 7 embert

LeslieG:Neoncsöves majd megmondja neki hól jó és akkor Én megkeresem Ti meg rám spawnoltok.
  • hunLeslieG
    Hol és mikor?=:)
  • Szabi1991
    én is - én is !!!! :)
  • HUNMemphis
    Szal nyomod nekem egy órán át és aztán talizunk.Addig veszel 2 Saturnt és én megveszem 9 9 milláért őket.
    Legyen kettö Saturn és akkor kecót is tudsz magadnak venni olyan styleosat.Mi SG-ek tartsunk már össze, mert játszani és száguldozni jó.
  • Neoncsoves
    nem tom hogy alakul a mai estém, de szerintem igen :) talán még haver is jönne, de most inditottam újat mert elveszett a mentésem szal...
  • HUNMemphis
    Hát igen jobb is hogyha elkerülöd azt az oldalt.Itt a Paypal azzal egyszerű és biztonságos.
    Kérdésem a következő hogyha sikerál mára beszerezni akkor jössz velem krúzolni?
    Ha kell elugrok veled bármelyik boltba kocsiért ÉS segítek pénzt szerezni.
  • Neoncsoves
    szüleimé a kártya majd megkérdem :)
    amúgy irtam az ügyfélszolgálatnak is hátha tesznek valamit mert szvsz nem csak én vagyok igy vele szerintem...
  • HUNMemphis
    Szia Neoncsöves!
    Nos én a Paypalon vettem és semmi gond nem volt vele.Tisztességes oldal nem valami leutánzott adócsaló lopós.........értitek.
    A Papalon egyszerűen és értelmesen lehet vásárolni.Miután kifizetted a Packot és nem tőlt be új oldalt akkor sincs baj mert már elküldték neked.Ergo az E-Mailkodra kapsz egy kódott meg a letőltés helyét.
  • Neoncsoves
    Srácok meg szeretném venni a MegaPackot de nem sikerül. Kiválasztom a VISA-t (Dombornyomott van, EURO-s kártya) STEAM-en tudok vele vásárolni csak azon a szar oldalon nem.... vki plz help ..
  • ladics
    mind1 megoldodott a probláma felkért minket a hs-team hogy együnk a cod2-es cb-s teamja:D:D:D nem semmi^^
  • Neoncsoves
    ^^ most kellett elölről kezdenem szal még nagyon az elején vok :D
  • V43 1105
    De, felteszel egy TT-t tradre 20millió én meg megveszem :DDD
  • Tibiajax
    Most olvasom csak, hogy volt tali. Fszom, pedig mentem volna szívesen, de épp vonaton ültem idefele..
    Mikor lesz kb next time? Már várom az öltönyös, kulturált összeröffenést
  • MerlinW
    [OFF]

A php-ban nem használsz html kódot?:) PHP szerver oldali, míg a html kliens oldali. Mindenképpen kell html vagy java, az meg oldalfüggő, hogy igényel-e szerver oldali funkciókat.
  • Neoncsoves
    Na srácok ujra felrakom a játékot :) Nem tudjátok hogyan lehet gyorsan sok pénzt szerezni? :D
  • ladics
    a hulladékok-amugy vágom....csak probálkozni szabad^^
  • Atti12
    ja ok :)
  • Atti12
    ez kinek ment?
  • milk41
    na szép,kitörölte vki a hsz-t amire épp válaszoltam...
  • milk41
    egyrészt,mint html ha ottvan a sokkal jobb php?másrészt ez spam és itt aligha hiszem hogy találsz szponzort,és szponzort is csak akkor kapnátok ha felismutatnátok valamit,az nem csak úgy jön,hogy kell egy szponzor és viszlát.harmadrészt,nem hiszem h a magyarosítás miatt van
  • Szabi1991

• trogerzsiger
    néha bumm feketeség, és visszajön a kép, majd kérdezi az ati hogy küldje-e el a hibát. baszok elküldeni, be kéne állítani az outlokot :D
  • Gaben17
  • hangacsi
    Nekem a 8.5-ös van fent. Mióta frissítettem a 8.3-asról, mintha jobban szaggatna a game.
    Bár ezen az őskövületen csoda, hogy fut!
    Amúgy valami konkrét problémád va a driverrel?
    Hátha tudok segíteni!
  • Merlin0724
    Valaki kruzz 8 és 9 között?
  • somdav95
    Nemvoltam egész nap gépnél, bocsi hogy nemtudtam menni :=(