107666
-
Neoncsoves #54298 regelve vok de semmi... -
Hmm csinos darab.Jó akkor mostmár tudom Shelby Mustang.
Neoncsöves:Ahj én meg a Paypal hivatalos oldalán keresem a saját keresőjével de basszus baszik segíteni.
Nah akkor az a helyzet, hogy most vacsi van de utána jövök vissza és akkor összehozzuk..
-
Regizni kell és a többi csak utánna fök előjönni ! Gondolom! -
Neoncsoves #54295 Én ezt az oldalt találtam: Gamesplanet de itt nincs PayPal fizetési lehetőség. WTF? -
Szabi1991 #54294 Shelby Mustang GT500 :)
de egy GT-H jobb lenne :D -
Ácsi én úgytudtam hogy ez egy Shelby GT500.
Nah mind1 gyere azzal amivel jólérzed magadat.
Neoncsöves:Hát apám az a gáz hogy én sem tudom már kitől kaptam a linket.De keresem neked.
-
dejó neked, én majdnem a fos t-online miatt buktam a packom. Otthagytam az emailcímemen, mikor keresem jő hol az a mail? huppsz nem volt meg:D még jó hogy leírtam a kódot. -
Én nem tudom hogy mi valójában a Paypal de azt tudom hogy ott a Megapack az E-Mailcímemen.Nekem ennyi elég is.
-
Szabi1991 #54290 #54264
de amúgy ma már láttad xD
-
Fura én is steamen visaval vásárolok, electronnal és nem dombornyomttal :D a paypal egy virtuális bankszámla. -
Én nem TS-ek.
Mustangodra kíváncsi lennék. -
Neoncsoves #54287 és PayPal-lal hol vetted meg? Link plz .) -
Oké, rendben! -
Szabi1991 #54285 TS IP. van ? :D
A mustángot, vagy a GT40-et hozzam ? :) -
Ezz azz gyere te is!Hátha összeszedek 7 embert 
LeslieG:Neoncsöves majd megmondja neki hól jó és akkor Én megkeresem Ti meg rám spawnoltok. -
Hol és mikor?=:) -
Szabi1991 #54282 én is - én is !!!! :) -
Szal nyomod nekem egy órán át és aztán talizunk.Addig veszel 2 Saturnt és én megveszem 9 9 milláért őket.
Legyen kettö Saturn és akkor kecót is tudsz magadnak venni olyan styleosat.Mi SG-ek tartsunk már össze, mert játszani és száguldozni jó.
-
Neoncsoves #54280 nem tom hogy alakul a mai estém, de szerintem igen :) talán még haver is jönne, de most inditottam újat mert elveszett a mentésem szal... -
Hát igen jobb is hogyha elkerülöd azt az oldalt.Itt a Paypal azzal egyszerű és biztonságos.
Kérdésem a következő hogyha sikerál mára beszerezni akkor jössz velem krúzolni?
Ha kell elugrok veled bármelyik boltba kocsiért ÉS segítek pénzt szerezni. -
Neoncsoves #54278 szüleimé a kártya majd megkérdem :)
amúgy irtam az ügyfélszolgálatnak is hátha tesznek valamit mert szvsz nem csak én vagyok igy vele szerintem... -
Szia Neoncsöves!
Nos én a Paypalon vettem és semmi gond nem volt vele.Tisztességes oldal nem valami leutánzott adócsaló lopós.........értitek.
A Papalon egyszerűen és értelmesen lehet vásárolni.Miután kifizetted a Packot és nem tőlt be új oldalt akkor sincs baj mert már elküldték neked.Ergo az E-Mailkodra kapsz egy kódott meg a letőltés helyét. -
Neoncsoves #54276 Srácok meg szeretném venni a MegaPackot de nem sikerül. Kiválasztom a VISA-t (Dombornyomott van, EURO-s kártya) STEAM-en tudok vele vásárolni csak azon a szar oldalon nem.... vki plz help .. -
mind1 megoldodott a probláma felkért minket a hs-team hogy együnk a cod2-es cb-s teamja:D:D:D nem semmi^^ -
Neoncsoves #54274 ^^ most kellett elölről kezdenem szal még nagyon az elején vok :D -
De, felteszel egy TT-t tradre 20millió én meg megveszem :DDD -
Tibiajax #54272 Most olvasom csak, hogy volt tali. Fszom, pedig mentem volna szívesen, de épp vonaton ültem idefele..
Mikor lesz kb next time? Már várom az öltönyös, kulturált összeröffenést -
[OFF]
A php-ban nem használsz html kódot?:) PHP szerver oldali, míg a html kliens oldali. Mindenképpen kell html vagy java, az meg oldalfüggő, hogy igényel-e szerver oldali funkciókat. -
Neoncsoves #54270 Na srácok ujra felrakom a játékot :) Nem tudjátok hogyan lehet gyorsan sok pénzt szerezni? :D -
a hulladékok-amugy vágom....csak probálkozni szabad^^ -
ja ok :) -
ez kinek ment? -
na szép,kitörölte vki a hsz-t amire épp válaszoltam... -
egyrészt,mint html ha ottvan a sokkal jobb php?másrészt ez spam és itt aligha hiszem hogy találsz szponzort,és szponzort is csak akkor kapnátok ha felismutatnátok valamit,az nem csak úgy jön,hogy kell egy szponzor és viszlát.harmadrészt,nem hiszem h a magyarosítás miatt van -
Szabi1991 #54264
-
néha bumm feketeség, és visszajön a kép, majd kérdezi az ati hogy küldje-e el a hibát. baszok elküldeni, be kéne állítani az outlokot :D -
-
hangacsi #54260 Nekem a 8.5-ös van fent. Mióta frissítettem a 8.3-asról, mintha jobban szaggatna a game.
Bár ezen az őskövületen csoda, hogy fut!
Amúgy valami konkrét problémád va a driverrel?
Hátha tudok segíteni! -
Merlin0724 #54259 Valaki kruzz 8 és 9 között? -
Nemvoltam egész nap gépnél, bocsi hogy nemtudtam menni :=(