107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • hunLeslieG
    Én ottvagyok..
  • WalkBen
    Na akkor Volkswagen szalon előtt?
  • HUNPalika
    Ok ott leszek!
  • hunLeslieG
    Végre megvan a CarPack, erre állandóan ledobál a szerver. =:(
    Remélem azért ott tudok lenni a talin.
  • SDani007
    hogyan lehet a motorral duragtatni??
  • WalkBen
    350Z NISMO sárga
  • trogerzsiger
    21:45-kor lesz, akkor jó csak nekem.
  • HUNMemphis
    Én is mennék!Lejött a Jucied 2 azt tesztelem de a 9 óra után nekem megfelel.
  • trogerzsiger
    Jó meg arra vigyázzunk hogy ne legyen két ugyanolyan autó, ja és ha nem leszünk 8-an sessionben fogunk kocsikázni.
  • HUNPalika
    Ja és egy Audi TT-vel mennék
  • HUNPalika
    Legyen mondjuk 21.15.
  • WalkBen
    Na mostmár semmi gond és tudok jönni este :) :O

E kategóriás lesz? Hm... Majd figyelek hátha valami változás lesz.
  • trogerzsiger
    No akkor legyen f és e kategória! Ma este itthon töltöm estéim szóval mondjatok időpontot!
    A polákok miatt már nem a ford islandon lesz a tali hanem a golf szalonnál. Uticél a csillagvizsgáló északon, majd tovább a sziget körül. Majd valaki vezesse a csoportot mert rájöttem hogy úgy azt nem szeretem :-)
  • Dante73
    Bocsi az eltünésért srácok!
    nem tudtam visszacsatizni rátok, fater nekiállt letölteni a másik gépről. Jó ötlet volt meghívót küldeni neki...
    Olyan 1 óra múlva tudok menni ismét a szigetre.... De fennt leszek!
  • V43 1105
    xD ismerős, kedvencem mikor Saleennel tépek, erre jön S6os Audi leleőz simán, utána satufék és borogat :|
  • trogerzsiger
    oks ^^
  • rikimen

"Szegény" Audi-s kikezdett a magyarokkal.
  • V43 1105
    Benn a házban, news menüpont alatt megtudod nézni (:
  • Cápafogxy
    Nálam van server.

Még mindig áll a kérdésem hogy a champ fokozathoz miből mennyit kell teljesíteni. Mi szükséges hozzá?
  • WalkBen
    őőő jó meg minden de mikor belekezdenék a karrierbe kiírja hogy "TDU server not available at this time. Please try again later." nálatok sincs szerver?
  • Nathan66
    Hát 220 al egy Enzoval szerintem igencsak egyszerű kanyarodni. de én nem vitatkozni akarok ezen. nekem meggyőződésem, hogy a hc mód a hangsúlyozom a normál módnak a hardosabb verziója, ami valakinek tetszik és aztmondja rá, hogy jobb mint a normális valakinek meg nem, mert szeri a dolgokat normálisan használni.
  • WalkBen
    1- 2- 3!!!!!!!!!!! MúúúúúúúköööödiiiiiikkkK!!!! :PP:P:P:PP :D:D:D
  • Dante73
    Igen.
  • WalkBen
    exe-t nem bántottam, az 1.66 patch ingyenes?
  • HUNMemphis
    Toyota Supra
    Én most mászok a szigetre keresek pár arcot aztán csapódok a krúzokhoz HA lesz egyáltalán .
  • Dante73
    Exe-t tedd vissza az eredetit, és szedd le az 1,66A paccsot, és telepítsd, vagy a kárpekket. Ha utána is kéri, akkor router...
  • WalkBen
    kis help kéne. ma megvettem a játékot. minden jó csak a DVD olvasom nem. nem olvassa be. kipróbáltam hogy a régi warez verzióba írom be a mostani kódot, de ígyis ugyan azt írja ki: a játéknak megjelent egy újabb verziója, és muszáj letöltenem ahhoz hogy csatlakozni tudjak. szoval akkor a DVD-t muszály beolvasatnom? vagy a router miatt írhatja ki?
  • Neoncsoves
    este? mikor? hol? hány óra?:D bookmark pliz, ty!1!11!11!!!1!!
  • Digitman
    Én általában non HC-ben, DA OFF-al megyek. Nekem ez jobban bejön. Kipróbáltam a HC-t, igazából tetszett, hamar meg lehet kedvelni, ha rájössz, hogyan kell vezetni (szerintem sokat számít a fék-gáz játék), de egy valamiért nem tetszik és nem is használom: amikor a domb tetejéről érintőlegesen elindulok a Hold irányába. Ezt inkább egy külön opcióban jobb lenne állítani.
  • Roger6
    Eszemben sincs kötekedni Uram! :-)) Én sem játszom egyelőre HC-ben, még el kell érnem a Champion szintet. De utána... HC! :-))
  • Dante73
    Én is arra gondoltam... Annyi módosítással, hogy utcaira korlátozzunk, ne F-re. Akkor mustang is belefér, stb... és az sem a sebességről híres!
    Apropopó... hol, mikor?
  • trogerzsiger
    Csatlakozz este hozzánk.
  • trogerzsiger
    mi így játszunk így élvezzük, te úgy nem kötünk beléd, te se köss léccives
  • Dante73
    A HC szim irányba tolja el a fizikát. (NEM! Nem lesz tőle szim!) Csak bizonyos dolgok reálisabbak lesznek. Pl; 220-al nem lehet kanyarodni, ahogy az életben sem. Igen vannak hibái, és még mindig távol áll a realítástól. Egyszerüen annyit csinál, hogy 10 000 helyett 1000Kg-al számolja ki a fizikát, ami a játékban van.

Egyébként délután csapathatnánk egyet utcai kocsikkal, tehát olyanokkal, amikkel lehet találkozni az utcán. (TT, Nissan, etc...)
  • Gaben17
    én a hc off tól okádom el magam. nevetségesen megy az autó sztem, hc nélkül nem lehet vezetni
  • Roger6
    Hát szerintem reálisabb az, hogy kanyar előtt 220-ról le kell fékezni, nem pedig 290-el bevenni... És ha fizikát akarsz, próbáld ki a Live for Speed-et, abban vannak a legélethûbb fizikai hatások, és ezt nem én mondom, hanem a nagyok.
  • HUNPalika
    HC módért annyira én sem vagyok oda. Olyan, mintha jégen menne az ember.
  • HUNPalika
    No igen, van, akinek a száguldás tetszik, van, akinek az öreguras autókázás.
  • Nathan66
    1x próbáltam, e majdnem eokádtam magam... Nemtudom mit lehet abban a módban szeretni? Mi jó van abban, hogy semmi fizikai hatás nem éri az auót, alig lehet vezetni,alulkormányzott stb stb.Ebben ha valaki elmondja nekem, h mi a lényeg megaz értelem annak rendkívül örülni fogok.
  • Roger6
    Szerintem te még nem próbáltad a HC módot, akkor nem mondanád ezt. Próbálj 220-al HC-ban kanyarodni...