107666
-
Én ottvagyok.. -
Na akkor Volkswagen szalon előtt? -
HUNPalika #55998 Ok ott leszek! -
Végre megvan a CarPack, erre állandóan ledobál a szerver. =:(
Remélem azért ott tudok lenni a talin. -
SDani007 #55996 hogyan lehet a motorral duragtatni??
-
350Z NISMO sárga -
21:45-kor lesz, akkor jó csak nekem.
-
Én is mennék!Lejött a Jucied 2 azt tesztelem de a 9 óra után nekem megfelel. -
Jó meg arra vigyázzunk hogy ne legyen két ugyanolyan autó, ja és ha nem leszünk 8-an sessionben fogunk kocsikázni. -
HUNPalika #55991 Ja és egy Audi TT-vel mennék -
HUNPalika #55990 Legyen mondjuk 21.15. -
Na mostmár semmi gond és tudok jönni este :) :O
E kategóriás lesz? Hm... Majd figyelek hátha valami változás lesz. -
No akkor legyen f és e kategória! Ma este itthon töltöm estéim szóval mondjatok időpontot!
A polákok miatt már nem a ford islandon lesz a tali hanem a golf szalonnál. Uticél a csillagvizsgáló északon, majd tovább a sziget körül. Majd valaki vezesse a csoportot mert rájöttem hogy úgy azt nem szeretem :-) -
Bocsi az eltünésért srácok!
nem tudtam visszacsatizni rátok, fater nekiállt letölteni a másik gépről. Jó ötlet volt meghívót küldeni neki...
Olyan 1 óra múlva tudok menni ismét a szigetre.... De fennt leszek! -
xD ismerős, kedvencem mikor Saleennel tépek, erre jön S6os Audi leleőz simán, utána satufék és borogat :| -
oks ^^ -
"Szegény" Audi-s kikezdett a magyarokkal.
-
Benn a házban, news menüpont alatt megtudod nézni (: -
Nálam van server.
Még mindig áll a kérdésem hogy a champ fokozathoz miből mennyit kell teljesíteni. Mi szükséges hozzá? -
őőő jó meg minden de mikor belekezdenék a karrierbe kiírja hogy "TDU server not available at this time. Please try again later." nálatok sincs szerver? -
Hát 220 al egy Enzoval szerintem igencsak egyszerű kanyarodni. de én nem vitatkozni akarok ezen. nekem meggyőződésem, hogy a hc mód a hangsúlyozom a normál módnak a hardosabb verziója, ami valakinek tetszik és aztmondja rá, hogy jobb mint a normális valakinek meg nem, mert szeri a dolgokat normálisan használni. -
1- 2- 3!!!!!!!!!!! MúúúúúúúköööödiiiiiikkkK!!!! :PP:P:P:PP :D:D:D -
Igen. -
exe-t nem bántottam, az 1.66 patch ingyenes? -
Toyota Supra 
Én most mászok a szigetre keresek pár arcot aztán csapódok a krúzokhoz HA lesz egyáltalán . -
Exe-t tedd vissza az eredetit, és szedd le az 1,66A paccsot, és telepítsd, vagy a kárpekket. Ha utána is kéri, akkor router... -
kis help kéne. ma megvettem a játékot. minden jó csak a DVD olvasom nem. nem olvassa be. kipróbáltam hogy a régi warez verzióba írom be a mostani kódot, de ígyis ugyan azt írja ki: a játéknak megjelent egy újabb verziója, és muszáj letöltenem ahhoz hogy csatlakozni tudjak. szoval akkor a DVD-t muszály beolvasatnom? vagy a router miatt írhatja ki? -
Neoncsoves #55973 este? mikor? hol? hány óra?:D bookmark pliz, ty!1!11!11!!!1!! -
Digitman #55972 Én általában non HC-ben, DA OFF-al megyek. Nekem ez jobban bejön. Kipróbáltam a HC-t, igazából tetszett, hamar meg lehet kedvelni, ha rájössz, hogyan kell vezetni (szerintem sokat számít a fék-gáz játék), de egy valamiért nem tetszik és nem is használom: amikor a domb tetejéről érintőlegesen elindulok a Hold irányába. Ezt inkább egy külön opcióban jobb lenne állítani.
-
Eszemben sincs kötekedni Uram! :-)) Én sem játszom egyelőre HC-ben, még el kell érnem a Champion szintet. De utána... HC! :-)) -
Én is arra gondoltam...
Annyi módosítással, hogy utcaira korlátozzunk, ne F-re. Akkor mustang is belefér, stb... és az sem a sebességről híres!
Apropopó... hol, mikor? -
Csatlakozz este hozzánk. -
mi így játszunk így élvezzük, te úgy nem kötünk beléd, te se köss léccives
-
A HC szim irányba tolja el a fizikát. (NEM! Nem lesz tőle szim!) Csak bizonyos dolgok reálisabbak lesznek. Pl; 220-al nem lehet kanyarodni, ahogy az életben sem. Igen vannak hibái, és még mindig távol áll a realítástól. Egyszerüen annyit csinál, hogy 10 000 helyett 1000Kg-al számolja ki a fizikát, ami a játékban van.
Egyébként délután csapathatnánk egyet utcai kocsikkal, tehát olyanokkal, amikkel lehet találkozni az utcán. (TT, Nissan, etc...) -
én a hc off tól okádom el magam
. nevetségesen megy az autó sztem, hc nélkül nem lehet vezetni
-
Hát szerintem reálisabb az, hogy kanyar előtt 220-ról le kell fékezni, nem pedig 290-el bevenni... És ha fizikát akarsz, próbáld ki a Live for Speed-et, abban vannak a legélethûbb fizikai hatások, és ezt nem én mondom, hanem a nagyok. -
HUNPalika #55964 HC módért annyira én sem vagyok oda. Olyan, mintha jégen menne az ember. -
HUNPalika #55963 No igen, van, akinek a száguldás tetszik, van, akinek az öreguras autókázás. -
1x próbáltam, e majdnem eokádtam magam... Nemtudom mit lehet abban a módban szeretni? Mi jó van abban, hogy semmi fizikai hatás nem éri az auót, alig lehet vezetni,alulkormányzott stb stb.Ebben ha valaki elmondja nekem, h mi a lényeg megaz értelem annak rendkívül örülni fogok. -
Szerintem te még nem próbáltad a HC módot, akkor nem mondanád ezt. Próbálj 220-al HC-ban kanyarodni...