107666
-
Mit talátam :D
ViperGTS V1.0
CLK-GTR Road Car
TVR Cerbera Speed 12
Enzo
Koenigsegg CC
And finally: Noble M14
-
-
Dante után szabadon: NE TŐCCSÉ LE! -

-
jól aludtál? 
-
lelehet tölteni, de ne mond el senkinek! ccccsss
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=15&jeu=TDU&affilie=AtariUK
amúgy pedig... éppen megvolt :D:D
-

-
MI itt 2020-ban még csak várjuk a TDU5-öt.
Tavaly előtt nagy siker volt a 4. A Britt szigetek teljesen bejárhatók, de sajnos csupa jobbkormányos verda, Bár az, hogy India visszacsatolásának 5. évfordulója alkalmából, lemodellezték azt is, nagy ötlet! Igazi élmény száguldozni az Indiai terepen a Lamborghini új terepjárójával, és az sem volt rossz ötlet, hogy 10£ jár minden elütött bennszülöttért. Mondjuk az gáz, hogy egy elütött tehén 100£ minusz... Pedig az csak áll egyhelyben, míg a benszülött menekül, keményen... Mind az 1300 autó gyönyörüen van lemodellezve, hetente érkeznek kárpekkek, 2-3 új verdával.
Ja igen, mint mindenki tudja, a layerek 64 fősek, de az első autó szélárnyéka csak a 8. autóig terjed, ezért írtam annyit.
A G75-öm teljesen jól müködik, az xBox 1080 tulajok irígykednek rá, rendesen, mert a logitech nem támogatja. A holokivetítő is teljesen rendben van, bár nehezen szokom meg az orvosi kezelést, minden ütközés után.
Egyenlőre ennyi, ha kíváncsiak vagytok, kérdezzetek bátran! -
Te Pepsi, úgy kellett volna írni neki a jövőből, hogy már konkrét játékélményeit mesélné. 
Ne pátoszokba beszéljen, hogy milyen lenne ha...
Tényleg Dante, milyen a játék 2020-ban?
-
LOL -
jah hogy te a jövőböl írtál? mondtam én gumikacsának hogy ez 1 IDŐGÉP FÓRUM -
Akkor már minimum 40 ember 1 layerben. Ekkora területen csak nem zavarjuk egymást nagyon :D
Az 1 hetes szigetkör meg aljas. Az összes bejárható út felfedezéséért meg rendesen pénzdíjat kéne osztani :D -
Amit a TDU5-től várok;
Hatalmas bejárható terület; Mondjuk az észak-amerikai kontinens. Olyan szinten kidolgozva mint most O'ahu. A sivatagban hosszú egyenesekkel, Ahol 8 ember összeállhat, hogy a szélárnyékot kihasználva gyorsuljon egy kicsit. Olyan pár száz km hosszú egyenesekre gondolok, Ahol fél óráig nem kell a kormányhoz nyúlni.... 100 000 km bejárható szakasz, (vagy 1 000 000) 1 hetes szigetkőr, stb... Ja és legyenek kamionok. repterek, hogy ne kelljen ugrálni, egyik helyről a másikra. Részletes tuning.
Alacsony gépigény, mondjuk C16D proci, 1 Terra ram, Nv 88000GTX vidkari, dx12-vel, pixel shader 9-el...
Nem volna rossz!
2020. XI. 04.
Dante. -
Énmeg holnap mék haza és énis kruzolnák má. -
Semmi akadálya, majd itt írnak helyszíneket, és majd elkell menni egy krúzra :) -
Sziasztok!
Nekem most lett uj gépem ami elviszi a TDU-t.
Most csinálom a versenyeket és ha lehetne majd krúzolni is szeretnék
-
NICÉ!
-
Ez még beleférne a játékba. :D -
elég ha vistát rak rá aztán már megy rá az XP -
hangacsi #56261 Hogy áll az új FAQ?
Kb. mikorra lesz kész?
Már alig várom, hogy lássam!!! -
Biosban tedd a SATAt IDE emulationra. Ha nem tudja akkor cumi, drivert kell szerválnod. -
trimo #56259 E3 játék listájában így konkrétan nincs benne TDU2, bár ez nem jelent semmit, remélem azért mondanak róla valamit, vagy egy videó is jóljönne.
milk4 nyugi te is. ;] -
Így van, a sebességérzet lehetne jobb is. No meg a realisztikus üzemanyag felhasználás, index, ablaktörlő, használható fényszóró. Az egyszerre 30 ember online kicsit túlzás, ez a mostani 8-as rendszer szerintem jó így.
Mi a vélemény egy esetleges nem várt defekt lehetőségéről, ha már a gumikopás szóba jött? -
IFA-val mennél Audi Q7 ellen xD Tuti győzelem ha kettézúzod :D -
akkor ennyi :D -
igen,de már megvan a megoldás(hardware/segitség topikban) -
talán mert SATA? -
trimo,kezdesz egyre idegesitőbb lenni... -
trimo #56252 Vicces lenne egy IFA benne. :D
milk4 ez itt nem a cset ahol folyamatosan offolni kell, főleg, hogy állandóan káromkodsz. -
Nekem jöhet a krúz mikor hol? -
valaki nem tudja h azt h miért nem lehet feltenni erre a tetves laptopra az xp-t?azt irja ki h nemlátja a HDD-t...már a fszom is kivan azzal h minden héten legalább egy recoveryt kell csinálnom... -
Ideiglenes Forgalmi Akadály? -
IFA-.- legjobb , oroszütő :DD -
hahóóóó Aston Martin Krúz? -
ámem mind azokra amit elmodntatok :D nekem csak SUV kéne meg ENDURO, tőlem akár maradhatna ezzel a graffal fizikával is meg buggal így ahogy van csak elgyen enduro meg suv... -
vass17 #56245 szerintem annyira nem üt el az Unlimited stilusától:)
amugy jó, hogy végre találkoztam sg-ekkel, ráadásul teljesen véletlenül:D
-
én azt szeretném ha E3-on jelentenék be h nemsokára jön a bétateszt:P -
off
Mathi baba,létszives nyomj egy virusirtást mert MSN-en kapom tőled rendesen a virusos linkeket!addig tiltottalak,köszi cuppmupp szercsi
on -
gaben, mi is szeretnénk xD Imádkozok hogy E3-mon legyen valami kis ízelítő :) -
center betűtipusa nem illik oda