107666
-
C:\programdata\test drive unlimited\cdkey.txt -
Bevehetlek. De nekem nem szóltál nem? Vagy elfelejtettem volna???
12.30 körül megyek TDU-ra akkor meghívlak. :) -
Fitti, miért nem veszel be a Team-edbe? :S:( -
Szerintem törölj le mindent, ami a TDU-val kapcsolatos és telepítsd újra az eredeti lemezről. A crackelt változat-nak lehet vmi része megmarad és azért megy, ha a crack-el indítod. Nekem bejött, amikor megvettem. De fontos, hogy a rejtett könyvtárakat is nézd, mert ott is van. Ha nem megy szólj és segítünk. Nekem is Vistám van és tökéletesen megy. -
gabesz012 #56324 Próbáld meg mini image + legújabb daemon tools kombóval indítani. Lehet tényleg a securom szarakszik... -
trimo #56323 Megvette ő, de nem indul el, csak ha krekkeli. -
ha crackeled nem fog menni... -
Neoncsoves #56321 vedd meg -
Rockdeme #56320 Érdekes, 1.66a-m van ott virít a képernyő közepén és azt mondja van új -
Rockdeme #56319 A legújjabb patch az 1.66a? mert az van fennt és azt mondja, hogy van új patch
-
ééén aztán neem :D. Kicsit olyan érzésem van, mintha valamelyik falusi nekiált volna egy flexel
tetővel jobb :P
-
irigykedsz:P -
olyan fura ez a corvette tető nélkül :-/ -
ya,meglehet
-
LOL:D -
Biztos elment szabadságra a fotósa és magának kellett fotóznia
-
nem,csak fotómodban ki lehet venni az embert (: -
ghost rider -
SZELLEM!?
-
-
ATi0021 #56308 Igen nálam is megcrackelve jó volt és ezért gyanakodtam a securomra. De a végén teljesen levettem a játékba a grafikát, majd töröltem a drivert. Majd futattam egy driver cleanert és utána tettem újra a legfrissebb drivert. A driver cleaner után persze nem árt egy restart a gépnek. -
ATi0021 #56307 Vistában a cdkey it van: C:\ProgramData\Test Drive Unlimited
Bár én is kétlem, hogy ez lenne a baj. Akkor max azt írná, hogy érvénytelen cd-klucs. Amúgy a cdkey eléri útját szerintem elég sokszor kérdik, így úgy gondolom jó lenne beleírni a FAQ-ba is. + A FAQ-nak nem ártana egy frissítés.
Egy példa: 8. Lehet add-on autókat berakni a játékba? Igen, lesznek letöltető autó/motor csomagok
Nem lesznek hanem már van.
-
Gamedatában vagy Programdatában van a CDkey Vistán ha jól tudom.
Pontosan nem tudom mi a neve :) -
Rockdeme #56305 Hát mindenesetre érdekes, de ha megcrackelem akkor elindul szóval szerintem a securom miatt van(vga drivert frissítettem) -
nem hiszem hogy az a baj de dante tudja vistában hol van a CD key -
Rockdeme #56303 Az lehet, de akkor viszont, hogy lehet kiszedni, de szerintem nem az a baj mert odáig el se jut:D -
Lehet bentmaradt a régi cd key. Vagy nem? xD Valami okos írjon már !!! Fatál !! =) -
Rockdeme #56301 Nem tudom fontos-e de miután kiírja a hibaüzenetet többször el se indul csak restart után és feladatkezelőbe látok egy testdriveunlimited.exe nevű folyamatot amit nem lehet leaállítani, elég érdekes -
Rockdeme #56300 Frissítettem VGA drivert, így is ugyan az a helyzet -
Rockdeme #56299 De, hogy ha a warez verzió működik? Hogy ha megcrackelem akkor elindul ez is, csak azt mondja, hogy frissítsek mikor fenntvan az 1.66a -
ATi0021 #56298 Nekem is volt ilyen gondom már. Egyszer azt hittem, hogy a Securom miatt van, de végül kiderült, hogy a videókártya driver volt a rossz. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a parancsikon tulajdonságánál "-w" paraméterrel futattod a játékot. Elvileg ha megy ablakban akkor szerintem 99%, hogy VGA driver hiba. -
Rockdeme #56297 A warez verzió simán ment, most megvettem és hát... -
Nemtudom hogy mi lehet a probléma, nekem 2 hónapig volt Vista-m és ment rajta szépen ugyanúgy a játék, mint Xp-n. Lehet nem elég hozzá a géped. Rakd vissza az Xp-t és kész =) -
Rockdeme #56295 Hali mindenki
Az lenne a gondom, hogy vista alatt nem tudom elindítani, rákattintok és mikor hozná be a képernyőt, kiírja, hogy hibát észlelt és leállt, nem tudom mitévő legyek -
2020-ba a TDU ba van Repülő DeLorean? mert ha nem lesz akkor meg sem veszem :D -
Túl jól sikerült a Krúzolós rész!
Igazság szerint, sokkal nagyobb lenne a forgalom, az online versenyeken ha 3x-5x akkora pénzdíjak lennének mint az off versenyeken, és valami alacsony beugrót kellene fizetni. 1000-5000 közt, míg a pénzdíj 100000-1000000 $ közt lenne, hossztól függően. Tele lennének a szerverek, az tuti. -
Az online módban benne maradnak a régi single versenyek. mikor belemész a versenybe, te eltűmsz az online térképről. a missionok csak singleplayeresek, de a versenyek között nagyon sok multiplayeres van. (okkersárga vagy milyen színnű ikonok) a térképen kiírja hogy hány játék fut egy-egy pályán. a legtöbbnél egy sem :S -
ha online vagy csak online emberek látszanak, de a single küldik elérhetőek (akkor AIval versenyzel természetesen) -
Halo!
MIkor online vagy akkor a pályán vannak AI-k vagy csak online emberek? Illetve ugyanigy ha online vagy, akkor csak multiplayeres missiok érhetőek el, vagy single és multi is egyszerre?
-
Ez nemjött ösze :(
Ittvan