107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    C:\programdata\test drive unlimited\cdkey.txt
  • Fitti83
    Bevehetlek. De nekem nem szóltál nem? Vagy elfelejtettem volna???
    12.30 körül megyek TDU-ra akkor meghívlak. :)
  • WalkBen
    Fitti, miért nem veszel be a Team-edbe? :S:(
  • Fitti83
    Szerintem törölj le mindent, ami a TDU-val kapcsolatos és telepítsd újra az eredeti lemezről. A crackelt változat-nak lehet vmi része megmarad és azért megy, ha a crack-el indítod. Nekem bejött, amikor megvettem. De fontos, hogy a rejtett könyvtárakat is nézd, mert ott is van. Ha nem megy szólj és segítünk. Nekem is Vistám van és tökéletesen megy.
  • gabesz012
    Próbáld meg mini image + legújabb daemon tools kombóval indítani. Lehet tényleg a securom szarakszik...
  • trimo #56323
    Megvette ő, de nem indul el, csak ha krekkeli.
  • milk41
    ha crackeled nem fog menni...
  • Neoncsoves
    vedd meg
  • Rockdeme
    Érdekes, 1.66a-m van ott virít a képernyő közepén és azt mondja van új
  • Rockdeme
    A legújjabb patch az 1.66a? mert az van fennt és azt mondja, hogy van új patch
  • Atti12
    ééén aztán neem :D. Kicsit olyan érzésem van, mintha valamelyik falusi nekiált volna egy flexel tetővel jobb :P
  • cicai
    irigykedsz:P
  • Atti12
    olyan fura ez a corvette tető nélkül :-/
  • Gaben17
    ya,meglehet
  • cicai
    LOL:D
  • Norbi1990
    Biztos elment szabadságra a fotósa és magának kellett fotóznia
  • Gaben17
    nem,csak fotómodban ki lehet venni az embert (:
  • Pepsi Twist
    ghost rider
  • Máté94
    SZELLEM!?
  • cicai

• ATi0021
    Igen nálam is megcrackelve jó volt és ezért gyanakodtam a securomra. De a végén teljesen levettem a játékba a grafikát, majd töröltem a drivert. Majd futattam egy driver cleanert és utána tettem újra a legfrissebb drivert. A driver cleaner után persze nem árt egy restart a gépnek.
  • ATi0021
    Vistában a cdkey it van: C:\ProgramData\Test Drive Unlimited

Bár én is kétlem, hogy ez lenne a baj. Akkor max azt írná, hogy érvénytelen cd-klucs. Amúgy a cdkey eléri útját szerintem elég sokszor kérdik, így úgy gondolom jó lenne beleírni a FAQ-ba is. + A FAQ-nak nem ártana egy frissítés.
    Egy példa: 8. Lehet add-on autókat berakni a játékba? Igen, lesznek letöltető autó/motor csomagok
    Nem lesznek hanem már van.
  • Norbi1990
    Gamedatában vagy Programdatában van a CDkey Vistán ha jól tudom.
    Pontosan nem tudom mi a neve :)
  • Rockdeme
    Hát mindenesetre érdekes, de ha megcrackelem akkor elindul szóval szerintem a securom miatt van(vga drivert frissítettem)
  • Pepsi Twist
    nem hiszem hogy az a baj de dante tudja vistában hol van a CD key
  • Rockdeme
    Az lehet, de akkor viszont, hogy lehet kiszedni, de szerintem nem az a baj mert odáig el se jut:D
  • somdav95
    Lehet bentmaradt a régi cd key. Vagy nem? xD Valami okos írjon már !!! Fatál !! =)
  • Rockdeme
    Nem tudom fontos-e de miután kiírja a hibaüzenetet többször el se indul csak restart után és feladatkezelőbe látok egy testdriveunlimited.exe nevű folyamatot amit nem lehet leaállítani, elég érdekes
  • Rockdeme
    Frissítettem VGA drivert, így is ugyan az a helyzet
  • Rockdeme
    De, hogy ha a warez verzió működik? Hogy ha megcrackelem akkor elindul ez is, csak azt mondja, hogy frissítsek mikor fenntvan az 1.66a
  • ATi0021
    Nekem is volt ilyen gondom már. Egyszer azt hittem, hogy a Securom miatt van, de végül kiderült, hogy a videókártya driver volt a rossz. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a parancsikon tulajdonságánál "-w" paraméterrel futattod a játékot. Elvileg ha megy ablakban akkor szerintem 99%, hogy VGA driver hiba.
  • Rockdeme
    A warez verzió simán ment, most megvettem és hát...
  • somdav95
    Nemtudom hogy mi lehet a probléma, nekem 2 hónapig volt Vista-m és ment rajta szépen ugyanúgy a játék, mint Xp-n. Lehet nem elég hozzá a géped. Rakd vissza az Xp-t és kész =)
  • Rockdeme
    Hali mindenki

Az lenne a gondom, hogy vista alatt nem tudom elindítani, rákattintok és mikor hozná be a képernyőt, kiírja, hogy hibát észlelt és leállt, nem tudom mitévő legyek
  • Pepsi Twist
    2020-ba a TDU ba van Repülő DeLorean? mert ha nem lesz akkor meg sem veszem :D
  • Dante73
    Túl jól sikerült a Krúzolós rész!
    Igazság szerint, sokkal nagyobb lenne a forgalom, az online versenyeken ha 3x-5x akkora pénzdíjak lennének mint az off versenyeken, és valami alacsony beugrót kellene fizetni. 1000-5000 közt, míg a pénzdíj 100000-1000000 $ közt lenne, hossztól függően. Tele lennének a szerverek, az tuti.
  • WalkBen
    Az online módban benne maradnak a régi single versenyek. mikor belemész a versenybe, te eltűmsz az online térképről. a missionok csak singleplayeresek, de a versenyek között nagyon sok multiplayeres van. (okkersárga vagy milyen színnű ikonok) a térképen kiírja hogy hány játék fut egy-egy pályán. a legtöbbnél egy sem :S
  • [HUN]FaTaL
    ha online vagy csak online emberek látszanak, de a single küldik elérhetőek (akkor AIval versenyzel természetesen)
  • AlieN911
    Halo!

MIkor online vagy akkor a pályán vannak AI-k vagy csak online emberek? Illetve ugyanigy ha online vagy, akkor csak multiplayeres missiok érhetőek el, vagy single és multi is egyszerre?
  • LeWyTy
    Ez nemjött ösze :(
    Ittvan