107666
-
csak eredeti játékkal lehet online játszani igaz? -
mostmár tökéletes csak lekellett szedni a régi drivert mert igy két driver volt fent és gondolom blokkolták egymást ennél a játéknál. mind 1 azért köszi -
más játékot próbáltál? -
nem rég tettem fel egy új drivert a VGA-m hoz és az lenne a problémám hogy amikor elindítom a tdu-t akkor egy feketeképernyőnél lefagy de teljesen, és csak resettel lehet ujrainditani a gépet... PLS HELP, FONTOS LENNE. előre is kösz 

-
ha köv hónapban lesz akkor megyek a 12fps-emmel:D(remélem fater nem haggya otthon a dfp-t mert akkor nagyon ideges leszek) -
Hangulatos képek ismételten!
Persze az 1000km-es túrára bárki jöhet HC-ben vagy anélkül.Én biztos hogy egy RUF Rturbóval teszem ezt a távot meg mert abba gyűlytöm a kilómétereket.
Viszont nem tudom hogy mikor tudom megtartani mivel jelenleg lövésem sincs hogy lesz-e idén VGA-n.Nah jó biztos lesz.Ne fessük a falra az ördögöt.Pontos tájékoztatást időben megkapjátok.
Azért azt szeretném hogy lámpánál megáljunk továbbá balról előzzünk ah meg hogy ne állandó vezető legyen.1000km-ről van szó belegondoltatok 1 szigetkör kb 340km.Az én útvonalamon persze.Nah majd késöbb adok infót helyet időpontot.Kocsit azt magatok választjátok kinek mi kedves a szívének.Tekintettel leszünk a gyengébb kocsik soförjeire is.Mindig is bevártuk egymást ezután is elvárom
-
Húha drága lesz :D Még a füvet is kitaposta :O -
teljes mértékben egyetértek minden szavddal
-
Köszi ToMeE, kurv@ jól éreztem magam! Holnap valszeg nem jó, de pénteken biztos! Addig vigyázz magadra, és ez mindenkinek szól!
-
Egyetértek Tomi, nagyon jól éreztem magam én is. Aztán az utolsó gyönyörű képeddel annyira ne vagánykodj mert ahol az készült az magántulajdon (természetesen az enyém:PP). De amúgy el kell ismerni nagyon szép fotó kár hogy lemaradtam a képről:( -
Tök zsír votl ma este! Grabowszkival nyomtunk egy szigetkört D kattal. Aztán Rikimennel + 2 (normális) külföldivel mégegyet! És a képek:
Ez meg csak úgy, mert szerintem egy gyönyörű kép lett:
-
XD -
Neoncsoves #56609 legalább normálisabb szerót kaptunk -
inforgams is le.... minket mint az atari -
Nekem nem tetszik, én a Diablot várom hátha egyszer megjelenik az utolsó xbox pack is pcre, bár erre szerintem nem sok esély van:( -
nyomjátok le a gumball-t. ahogy előzgetek néha hosszabb utakon a küldetésekben néha olyan érzésem van mintha én ülnék a kocsiba amit a gumball videókba mutatnak. legalábbis a lambo-ba ilyen érzés. feltettem a drivert, kormány progjamját, de a vezetés továbbá is egy kalap szar amúgy, már ha a reálishoz nézem. egészen sajátos, nem tudom megszokni. nagy sebességnél egyszerűen lehetetlen úgy menni 10-20km-t hogy ne fékezzek, mert nem lehet olyan sebességnél kikerülni egy kocsit se...
-
Uh nem tudok választani :S
Legyen egy 1001 pacis Bugatti Veyron -
lesz ma még vmi hosszab kruz? kéne vmi sziget körüli de nem verseny teljesen független kategória csak egy jó kis autókázás meg röhögés a másikon mikor nekihesszel egy fának (ahogy cicai szokott 

)
-
golf 1 mutatósabb lenne,én biztos h azzal és csakis azzal mennék:D -
Mint valami ürhajó xD .. -
Ez a kocsi mutatós lenne a jatekban --> Lamborghini Reventon vagy nem? -
Az nem porsche hanem egy RUF. És megveszed a megapackot, úgy:) -
sehogy?! :O
akkor ez?: #56553
?? -
igen újra kell kezdeni -
Mosquitoo #56597 Fitti, ToMeE, Alyra, ferrarifan jó volt a mai G-s krúz! A képeket most nem tudom feltenni, mert valami nem jó a nettel és nem hozza be az oldalt. -
jah, értem
és ha vki offline nekikezd, akkor nem mehet át online-ba, sehogyse? újra kell kezdeni? -
Ha nem kell HC akkor az 1000km-es buliban benne lennék, de még nem tudom milyen verdával:) -
csak a játék szerverén lehet amire automatikusan csatlakozik a játék inditásánál. mindenki azon van -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Csináljátok ti ezeket a talikat, és szeretném tudni, hogy ez saját szervereken teszitek, vagy a játék hivatalos szerverén (szerverein)? És hogy is működik ez? Ám lassan én is be fogom szerezni, és SLR-rel száguldozok majd ;) -
Én ma játszottam először HC módban természetesen felraktam a kormányt aztán jött egy kis driver frissítés az jót tett neki, de a játékban volt egy gond, hogy akkor is ment a kocsim mikor én a gázt sem nyomtam neki, bár már ez is megoldódott, természtesen teccik a mód és a kormány bevetésre készen áll.
-
Sehogy. -
Sziasztok!
A kérdésen annyi lenne, hogy offline maximum hány %-ot lehet elérni? Jelenleg én 88%-on vagyok és elméletileg nincs több offline race.
Előre köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Varee -
én jövök:) természetesen Hc -
Jövök egy sörrel a Maserati miatt! :-)) -
hogy kell porche-t berakni a játékba? előre is kösz
-
Neoncsoves #56586 bevállalom! De HC nélkül XD -
Rendben! 
Örülök, hogy csatlakozol, esetleg mégvalakinek lesz kedve velünk jönni? -
Ha szólsz, mikor, hol, akkor HC-ben veled tartok az 1000Km-es buliban, egy Viperrel... -
hát...én ha nem muszáj nem eröltetem a HC-t... :) Néha jó, de általában nem preferálom -
Klassz képek lette! 
Ohh anyám és én ezekből maradok ki.Kezdem úgyérezni mintha most jött volna ki a játék és mindenki happy.Érdekes pedig nem mindig volt ez így.A lényeg hogy most nyár van és töben is ráérnek.Kezdtem megszokni az egyedüli autókázást valami szomorkás zenével a háttérben.Gyerekek esküszöm anyám apám életére ha meglesz a VGA-m TDU-val nyitom a napomat és egybe lehúzok 1000KM-t.
Most az újjaktól kérdezem hogy kinek jött be a HC?Ismerwek olyan emberet aki billen játsza HC-ben a játékot és olyat is aki az istenért nem szokna rá.
Szóval?