107666
-
zsolesz0 #57073 Nincs krekkelve! CSak simán fel van telepítve. -
Szabi1991 #57072 ne krekkeld fel... -
Szabi1991 #57071 ott leszek
-
zsolesz0 #57070 Sziasztok! Hogyan tudok neten játszani?? Eredeti a játékom. Mindig azt írja ki hogy frissítsem:( -
csábítóan hangzik, ki is bírnám addig hogy ne kelljen kunyiznom, de tesómnak most lesz névnapja, tartozik 12ezerrel nekem, kiverek belőle 1500-at h meglegyen :D
de ha mégse tom megszerezni addig, várom a pénzt, ha megszerzem, küld a sört
-
Jó napot Club főnök Úr!
Magának majdnemhogy kötelező a részvétel!
Addig maradsz, amíg jól érzed magad, én szívesen látlak mindig!
Chucky: Később is tudsz majd csatlakozni, nem zárjuk le a layert (terveim szerint). Meg szerintem olyan túl sokan nem leszünk.
Sordoran: Rohadjak meg, ha jövő hónap elejéig nem veszed meg a játékot, elküldöm postán a hiányzó összeget! (majd pár sörrel kevesebbet iszok...
)
-
és mit kapok akkor ha megcsinálom?:D -
Sajna nem tudok menni, 7ig kresztanfolyam :( -
Jónapot Uram!
Én is ott leszek, de csak 8-ig érek sajna rá. De addig is boldogítalak bennetek. :)
-
Elbasztam, szóval "E" kategóriával megyek... sry -
jajj, én is mennék ha meglenne már 
na majd ha meglesz megyek, "F" kategóriás SLR-rel
már a GTA-ban is csináltam olyat h szépen, szabályokat betartva... -
Tiszteletem Uraim!
Estére tervezek egy csapatást, aki ráér, és van kedve, az jöjjön. Szóval:
Helyszín: Észak-keleti világítótorony (térképen piros nyíllal jelölve)
Gyülekező: 19:00
Kategória: "F" kategóriás kocsi (de mindegy mivel jössz, én Skyline-al)
Indulás: 19:15 -ezt szeretném betartani tényleg (hacsak nem valaki külön jelzi, hogy várjuk meg, mert csak 19:20-ra ér oda...)
Cél: Na igen! Ez nem lesz, illetve a cél nem kevesebb, mint 350 km megtétele!
Teljesen mindegy, merre megyünk, nekem az is mindegy, ki vezet, a töbiek mennek utána. Mivel 350 km-ről van szó, így nem várom el, hogy minden kresz szabályt betartsunk, de a max. sebességet 230 km/h-ban limitálnám. Szebb helyeken fotózás, majd valahogy útba ejtjük ezeket is, talán belefér.
Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor szívesen várlak!
-
Neo92 #57061 jaja, mindjárt, csak még összepakoljuk a windows-t:D -
Akkor jöhetsz játszani =:) -
Neo92 #57059 na sikerült, ujra raktam a gépet, és jó, Köszi szépen -
Hibanapló mit ír?
Milyen a konfigod? -
Nah én megyek Szigetelni.
Neo...próbálgassad, nekem sem mindig sikerült elsőre... -
Neo92 #57056 bocsi, hogy kétszer irtam, igen próbáltam rendszergazdaként -
Neo92 #57055 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? olyan problémám van, hogy megvettem a TDU-t felraktam, patcheltem, és mikor elinditom azt írja, hogy a TDU működése leáll....
Vistát használok, és a gép is birja
Valaki segitsen, előre is köszi! -
Peti..legközelebb ha találkozunk, felveszlek a listámra. Kerestelek én is de nem találtalak..(lehet én voltam a balf@$z [és ez nem kizárt]) =:) Aztán dolgom volt és már nem tudtam visszamenni..csak este, egy rövidke krúzra.
Amúgy én is köszönön...jó volt! =:) -
Kösz a tegnapi 600 km-es krúzt Leslie G !
Sorry h eltűntem, 15 percig kerestelek Makiki Heights-en , de nem találtalak, térkép nem mutatta, lehet mégse jöttél oda, vagy nemtom. Azért kösz.
Üdv. all ! -
Rendszergazdaként próbálod futtatni? Vista alatt mindent úgy kell, ami irni akar(hat) a rendszer-vinyóra! Egyébként behal... -
kiváncsi vagyok láttatok-e már ilyet...
Alapítottam egy klubot, még vmikor márciusban asszem, és láss csodát, nem vagyok a tagja! Erre varrjatok gombot...
Elég vicces a "ToMeE Racing" klub ToMeE nélkül
-
Szokott ilyen nekem is lenni. Volt hogy csak 6. próbálkozásra idult el. Mikor lett telepítve a Vistád? Me nekem egy reinstall segített. -
Neo92 #57049 Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy megvan a test drive eredeti, felraktam, patcheltem, a radialeng-et is megpróbáltam, és mikor elindítom a játékot, azt irja hogy működése leál!
Vistát használok, a gép teljesítménye meg bőven megvan!
Valaki segítsen, előre is köszi! -
pár mostani kép hc lambo krúz:) Enjoyyal és vmi lengyellel^^
-
hát már arra nincs idő, héten kiderül hova vesznek fel ha felvesznek, aztán már ott kell intézni szállást, meg egyéb hasonló dolgokat, bankkártya, a sulit megnézni, megnézni milyen tantárgyak stb.
a sima kétkezi munka meg nem az én műfajom, nem vagyok olyan erős testalkatú, sztem fél óra alatt kifeküdnék XD
lehet 7végén megyünk Tesco-ba, ha ott megtalálom megvetetem, ráadásul 600 Ft-ot spórolok
addig meg gyakorlás offline -
de felőlem lehet a pepsi legalább reklámozol XD -
Szabi1991 #57045 az új jelszó.. sg.hu.... -
MILK41
EZENNEL FELSZÓLÍTOM ÖNT HOGY EZEN A HÉTEN PÉNTEK 25.-ig FEJEZZE BE AZT A K*RVA F.A.Q.-t
Előre is köszönjöm!
ui.: Fuck You!

-
Me szeret téged! =;) -
Szabi1991 #57042 me' te vagy a házigazda, és me' épp pepsit ittam xD -
amikor játék közben nekiállok olvasni és írni....akkor ált.. a fák között állok meg.=:)
utoljára TS-t a Flight Simulatorhoz használtam amikor öcsémmel neten repültem.=:) -
de mé az én nevem a jelszó? :D -
Szabi1991 #57039 aha :))
régebben szervezgettem pár krúzt, akkor TS en fent voltunk 8an, azt dumáltunk.. sokkal jobb mint írni, meg olvasgatni az apró betűket játszás közben :D -
Szabi1991 #57038 pl.
-
Bocsi a nagyon hülye kérdést...TS=Team Speak? -
Szabi1991 #57036 esetleg TS-en is összegyűlhetnénk, úgy 1000000x jobb krúzolni..... -
Részemről oké! Ott leszek. -
Szabi1991 #57034 2 től 4 ig kb ? :)))
pl.:
rajt: Ford Sziget 14:00 (max 14:15 ig várunk..)
útvonal: 1db. szigetkőr, szabályosan !!!
autó: F kategória
cél.: "Japán házak" :)