107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • zsolesz0
    Nincs krekkelve! CSak simán fel van telepítve.
  • Szabi1991
    ne krekkeld fel...
  • Szabi1991
    ott leszek
  • zsolesz0
    Sziasztok! Hogyan tudok neten játszani?? Eredeti a játékom. Mindig azt írja ki hogy frissítsem:(
  • Sordoran
    csábítóan hangzik, ki is bírnám addig hogy ne kelljen kunyiznom, de tesómnak most lesz névnapja, tartozik 12ezerrel nekem, kiverek belőle 1500-at h meglegyen :D
    de ha mégse tom megszerezni addig, várom a pénzt, ha megszerzem, küld a sört
  • Roger6
    Jó napot Club főnök Úr!

Magának majdnemhogy kötelező a részvétel! Addig maradsz, amíg jól érzed magad, én szívesen látlak mindig!

Chucky: Később is tudsz majd csatlakozni, nem zárjuk le a layert (terveim szerint). Meg szerintem olyan túl sokan nem leszünk.

Sordoran: Rohadjak meg, ha jövő hónap elejéig nem veszed meg a játékot, elküldöm postán a hiányzó összeget! (majd pár sörrel kevesebbet iszok... )
  • milk41
    és mit kapok akkor ha megcsinálom?:D
  • ChuckyHUN
    Sajna nem tudok menni, 7ig kresztanfolyam :(
  • Fitti83
    Jónapot Uram!
    Én is ott leszek, de csak 8-ig érek sajna rá. De addig is boldogítalak bennetek. :)
  • Roger6
    Elbasztam, szóval "E" kategóriával megyek... sry
  • Sordoran
    jajj, én is mennék ha meglenne már
    na majd ha meglesz megyek, "F" kategóriás SLR-rel
    már a GTA-ban is csináltam olyat h szépen, szabályokat betartva...
  • Roger6
    Tiszteletem Uraim!

Estére tervezek egy csapatást, aki ráér, és van kedve, az jöjjön. Szóval:

Helyszín: Észak-keleti világítótorony (térképen piros nyíllal jelölve)
    Gyülekező: 19:00
    Kategória: "F" kategóriás kocsi (de mindegy mivel jössz, én Skyline-al)
    Indulás: 19:15 -ezt szeretném betartani tényleg (hacsak nem valaki külön jelzi, hogy várjuk meg, mert csak 19:20-ra ér oda...)
    Cél: Na igen! Ez nem lesz, illetve a cél nem kevesebb, mint 350 km megtétele!
    Teljesen mindegy, merre megyünk, nekem az is mindegy, ki vezet, a töbiek mennek utána. Mivel 350 km-ről van szó, így nem várom el, hogy minden kresz szabályt betartsunk, de a max. sebességet 230 km/h-ban limitálnám. Szebb helyeken fotózás, majd valahogy útba ejtjük ezeket is, talán belefér.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor szívesen várlak!

• Neo92
    jaja, mindjárt, csak még összepakoljuk a windows-t:D
  • hunLeslieG
    Akkor jöhetsz játszani =:)
  • Neo92
    na sikerült, ujra raktam a gépet, és jó, Köszi szépen
  • Dante73
    Hibanapló mit ír?
    Milyen a konfigod?
  • hunLeslieG
    Nah én megyek Szigetelni.
    Neo...próbálgassad, nekem sem mindig sikerült elsőre...
  • Neo92
    bocsi, hogy kétszer irtam, igen próbáltam rendszergazdaként
  • Neo92
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni? olyan problémám van, hogy megvettem a TDU-t felraktam, patcheltem, és mikor elinditom azt írja, hogy a TDU működése leáll....
    Vistát használok, és a gép is birja
    Valaki segitsen, előre is köszi!
  • hunLeslieG
    Peti..legközelebb ha találkozunk, felveszlek a listámra. Kerestelek én is de nem találtalak..(lehet én voltam a balf@$z [és ez nem kizárt]) =:) Aztán dolgom volt és már nem tudtam visszamenni..csak este, egy rövidke krúzra.
    Amúgy én is köszönön...jó volt! =:)
  • PsyPeti
    Kösz a tegnapi 600 km-es krúzt Leslie G !
    Sorry h eltűntem, 15 percig kerestelek Makiki Heights-en , de nem találtalak, térkép nem mutatta, lehet mégse jöttél oda, vagy nemtom. Azért kösz.
    Üdv. all !
  • Dante73
    Rendszergazdaként próbálod futtatni? Vista alatt mindent úgy kell, ami irni akar(hat) a rendszer-vinyóra! Egyébként behal...
  • orszagtom
    kiváncsi vagyok láttatok-e már ilyet...
    Alapítottam egy klubot, még vmikor márciusban asszem, és láss csodát, nem vagyok a tagja! Erre varrjatok gombot...
    Elég vicces a "ToMeE Racing" klub ToMeE nélkül
  • hunLeslieG
    Szokott ilyen nekem is lenni. Volt hogy csak 6. próbálkozásra idult el. Mikor lett telepítve a Vistád? Me nekem egy reinstall segített.
  • Neo92
    Sziasztok!
    Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy megvan a test drive eredeti, felraktam, patcheltem, a radialeng-et is megpróbáltam, és mikor elindítom a játékot, azt irja hogy működése leál!
    Vistát használok, a gép teljesítménye meg bőven megvan!
    Valaki segítsen, előre is köszi!
  • Gaben17
    pár mostani kép hc lambo krúz:) Enjoyyal és vmi lengyellel^^

• Sordoran
    hát már arra nincs idő, héten kiderül hova vesznek fel ha felvesznek, aztán már ott kell intézni szállást, meg egyéb hasonló dolgokat, bankkártya, a sulit megnézni, megnézni milyen tantárgyak stb.
    a sima kétkezi munka meg nem az én műfajom, nem vagyok olyan erős testalkatú, sztem fél óra alatt kifeküdnék XD
    lehet 7végén megyünk Tesco-ba, ha ott megtalálom megvetetem, ráadásul 600 Ft-ot spórolok
    addig meg gyakorlás offline
  • Pepsi Twist
    de felőlem lehet a pepsi legalább reklámozol XD
  • Szabi1991
    az új jelszó.. sg.hu....
  • Pepsi Twist
    MILK41

EZENNEL FELSZÓLÍTOM ÖNT HOGY EZEN A HÉTEN PÉNTEK 25.-ig FEJEZZE BE AZT A K*RVA F.A.Q.-t

Előre is köszönjöm!

ui.: Fuck You!
  • hunLeslieG
    Me szeret téged! =;)
  • Szabi1991
    me' te vagy a házigazda, és me' épp pepsit ittam xD
  • hunLeslieG
    amikor játék közben nekiállok olvasni és írni....akkor ált.. a fák között állok meg.=:)
    utoljára TS-t a Flight Simulatorhoz használtam amikor öcsémmel neten repültem.=:)
  • Pepsi Twist
    de mé az én nevem a jelszó? :D
  • Szabi1991
    aha :))

régebben szervezgettem pár krúzt, akkor TS en fent voltunk 8an, azt dumáltunk.. sokkal jobb mint írni, meg olvasgatni az apró betűket játszás közben :D
  • Szabi1991
    pl.
  • hunLeslieG
    Bocsi a nagyon hülye kérdést...TS=Team Speak?
  • Szabi1991
    esetleg TS-en is összegyűlhetnénk, úgy 1000000x jobb krúzolni.....
  • hunLeslieG
    Részemről oké! Ott leszek.
  • Szabi1991
    2 től 4 ig kb ? :)))

pl.:
    rajt: Ford Sziget 14:00 (max 14:15 ig várunk..)
    útvonal: 1db. szigetkőr, szabályosan !!!
    autó: F kategória
    cél.: "Japán házak" :)