107666
-
Megtartottuk a dolgot, miaz hogy! Elején 8-an, aztán 5-en, majd a végére 3-an maradtunk.
Szóval: 346.5 km-t tettünk meg 2 óra 56 perc alatt. Ebben volt egy kis reptérezés, és egy kis versenypályázás is, valamint fényképezés. Én nagyon élveztem.
Hát Memphis, nem kis fejszébe vágtad a fejszéd az 1.000 km-es dologgal. Tudom, mi csak E kategóriás autókkal mentünk, sima úton 230-al, de autópályán 280-290 is téptünk, tehát azért nem voltunk olyan csigák. Ha ti betartjátok a kresz-t (piros lámpa, stop tábla, balról előzés), akkor simán egy fél napotok rámegy a kocsikázásra. Azért drukkolok nektek, de hogy is mondjam, nekem nincs ennyi időm, hog y megtegyem ez a távot egyszerre.
Köszönet mindenkinek, aki benézett, autózott a mai "extrém" hosszúságú krúzon, valamint külön köszönettel tartozom Ubi-nak, és Leslie-nek, akik a végéig kitartottak, pedig elzsibbadt a seggük, meg korgott a gyomruk, meg gurgulázott a szemük, meg elment az áram és... Hát úgy ennyi történt! :-) -
gurulgatunk?:) -
Nekem azt áruljátok el hogy mire jók a Klubbok, netán hogy lehet bekerülni, meg a kajáldáknál mit lehet csinálni, ezekre még nem jöttem rá. -
szedd le, megéri, fullos film, nekem bejött :D
ám nem tudjátok, van vmi Merci klub? :D
itt milyen klubbok vannak ám? -
RE""
Jé már máskor hallottam erről a Redline-rol, de most hogy megnéztem a trailert... Ez full ugyanolyan mint a TDU :D
asszemleszedem -
BeN556 #57108 CSÁ nem tudtok olyan honlapot ahonnan TDU hoz texturákat tudok leszednI? -
a fene, Lidl árúl PC-s játékokat? :D
mert oda münk, Tescoba nem...
na akkor marad a netes rendelés, de csak jövőhétre lesz zsém -
Jó ez csak sajnos szaggat mint állat :( -
Ezen a talin még részt vettem is volna, de úgy láttam, hogy nem nagyon voltunk, aztán elhúzott mindenki, majd én is. Meg lett tartva végülis? Mar csak azért is érdekel, hogy nem-e csak a netem miatt nem láttam senkit se, még a térképen se nagyon. -
A mi layerünkön 7-en vannak ugyanott, ahol ti! :-)) -
Szabi1991 #57103 3-an vagyunk ? :S
-
Nah úgy néz ki még 1 hétig nem leszek.Waaahhjjjjjjjnnyyahh csodás... -
Mondtam, azzal jössz, amivel akarsz! Én csak az ajánlott kategóriát írtam le (ami jelen esetben "E"), mert az ebbe tartozó autók tempójával fogunk kocsikázni. -
nah végre ezt elcsipem! én szeretnék menni, de nincs sztem olan kategoriás kocsim. nagy baj ha egy A-s lambóval mennék?
úgyse vettem mész részt rendes "talin", nagyon szeretnék:D -
Akkor teljes a siker?Rendesen beadta melléd.A lényege végülis annyi az egésznek hogy különböző layeren vagytok.Én dimenziónak hívom.Szóval van amikor véletlenül rád dob 4,5 embert.Lehet hogy a barátodat is :D -
OFF:
vagy ez a Redline-ból :D jó film, kár h nincs magyar, legalábbis még nem láttam hírét magyaron -
Ha lehet választani, mindkettő... És egyszerre. Na jó, jöhetnek egymás után is.
Alizee úgy látom implantot kapott cicibe. Kár, sokkal helyesebb volt természetesen! Pici, de hetyke. Most a két apróság a világűrt kémleli. Nagyon nem tetszik az implantos cucc. Valahogy olyan Annácskás lett tőle.... De azért így em zavarnám el. Senki sem hibátlan... -
Neem! Isten örizz hogy ezt tegyem veletek.Ha meglesz végre a kari akkor elöszőr visszaszokok a vezetéhez 1 nap és utána meadom a helyet az időpontot.Fontos az hogy nyugiban tudjunk felkészűlni rá.Lehet hogy fefújom deazért én még nem vezettem egyhuzamba 700km-nél többet,És arra is úgy emlékszem hogy:Húú bazzeg honnan volt ennyi energiám végig ülni?Szóvaltürelem még az em 100-as hogy mára mglesz.Jó lenne. :S -
Neo92 #57095 haza ment, utána, találkoztunk, máshol és láttam, köszi -
És a többieket beadja?Vagy senkit sem?Elvileg ha egy picit vársz egyből adogatnia kell befelé az embereket.Akár barátodat is.Szóval várj egy 2 percet aztán meglátjuk mi lesz.Én itt várok addig is. -
ha meglesz ma a kari akkor ma toljuk az 1000km ert?
am. yócsaj
-
Neo92 #57092 ott látom, de az autóját nem, hogy mellettem állna -
Póbáld meg azt hogy nyomsz egy "M" betüt.Ezzel a gombal kites nagytérképre.Ott van egy szűrő a bal felső sarokban.Azt lenyitod és beállítod hogy a srácokat miutassa a szalonok,boltok,kajáldák helyett. -
Neo92 #57090 Sziasztok, ma kezdtem a játékot, olyan kérdésem van, hogy az lehetséges, hogy ugyan ott állunk haverral, de nem látjuk egymást, és ha igen, akkor miért van ez? -
Huhúú nyitva maradt a szám!Jól riszálja a francia huncut csajszi.Nyertél.Bár nekem még mindig az arc az első aztán a többi khm igggen fontos testrész. :D -
Nekem teszik.Igéző a tekintete.Helyes az arca meg úgy olyan normális az alakja.Nem botoxgyurmaharcoskurva xD.
Nah de mutass valamit akkor kíváncsi vagyok milyenre gondolsz.
-
Neoncsoves #57087 OFF:
Akkor inkább ez .) -
nahát ez a csaj nem 1 fullos maca -
Hmm asszem én is jönnék.Ma apa beugrik a fazonhoz úgy is arórl jön.Szóval lehet hogy meglesz a kari de még ne kiabáljuk el.Ha kitalálja hogy még 2 hét én eldobom az agyamat az autópályára. Addig is ő kényesztet gyönyörű arcocskájával és csábos mozgásával. :DCsinibaba -
Bocs, elírtam a neved, szóval: Alyra! :-) -
Oké Alyira, téged is várlak!
Gyertek csak minél többen (illetve pont 8-an)! :-))) -
Tettél fel nem eredeti carpackot? -
ALYRA #57081 szia!
beugrom arra az idöre ha mást nem csak köszönni
-

-
JA!
Ma reggel megyek be dógozni aztán beállok 1 piros lada mellé tatával meg mammeral a kocsiba... nálam üvölt a zene sötét üvegek mögül látom hogy nagyon néznek, le engedem az ablakot rájuk nézek csúnyán és egyből előre fordultak XD aztán a papa versenyezni akart a 60LE-s ladájával XDXDXD nah mondom haggyá bákén aztán már a köv lámpánál nem láttam a tükörbe :D -
Ez a helyes hozzáállás!
-
csak 1et
-
zsolesz0 #57076 Mostmár azt írja hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez:(
Valaki tudja mi lehet a probléma?? -
Ha megcsinálja, nem kap két pofont 
-
kiteszem a neved a FAQ-hoz :D