107666
-
Srácok, sajnálatos okok miatt asszem vége a tdus pályafutásomnak :SSSS -
bocs grab, úgy tűnik kések vagy lehet h nem is megyek. behányt a TDU, profil helló... valahonnan keresnem kell egy régebbi mentést...
Sorry -
bucsher #57191 persze, mivel a miokban igo van ;)
(a legújabbakban már nem) -
MIO-ban is ezvan,IGO és MIO szinte ugyanaz csak a nevük más -
Ok ToMeE!
Ducatti szalon 8-kor! -
n3whous3 #57188 storno -
Grab, megyek!!! Sztem egy Z1000-el :) Összefutunk valahol (MV Augusta / Ducati szalon? ) -
így igaz, IGo-ban "útbaejt" címszó alatt lehet megadni több köztes uticélt is -
Na? 8 körül valami kocsikázás? Lehet, hogy motor lesz belőle nálam, most MV Agustával nyomulok, és eléggé bejön. -
n3whous3 #57184 Valaki tudna adni egy linket az EU 1.66a patchhez? Komolyan nem találom azon az oldalon, ahol lehet rendelni és kifagy sajnos a game, ha ő akarja leszedni. -
Bízok benne.Különben meg valóban fura dolog.A Mai GPS-ek be sztem lehet ilyet csinálni.Igaz nem vagyok benne biztos mi még nem próbáltuk.Mindig A-ból B-be adtuk meg az adatokat. -
Hát ezt azért megoldhatták volna. Talán majd a második részben. -
Nem!Tudom már miért van az hogy miért nem lehet több útvonalat megadni.Azért nem mert akkor nem lépnél ki térképre hogy lemensd az eddig megtett, felismert útakat.Ha több célpontot lőnénk be akkor mega végére hagyná azt a több száz kilóméteres adatot.Így hát egy cél van A-ból B-be. -
Nem tudunk róla.Sztem szedjél egy térképet azt nyomtasd ki és rajzold be.Nagytót ajánlok hozzá,ó.Különben jó ötlet lenne. -
Tudom, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de hátha... Szóval nem létezik a TDU-hoz valamiféle útvonal tervező mod, vagy valami ilyen? Szóval hogy a gps-nek több pontot is megadhatok, nem csak a végleges úticélt, mint egyfajta "waypoint"-ot. -
meg játék irányitási részlegében a rádiónal van egy kis cseh szöveg,pl.:
+ na numerickej klávesnici ............................................. Rádió bekapcs / Hangerő növelése -
Hát a tartalomjegyzék szerint a "Telepítés" az 56. oldalon van...valójában a 44. oldalon =:))
A "Lakóhelyed" a 48. oldalon. =:DDDD -
igen,észrevettem már rég,pl ami a 66. oldalon lenne az az 55.-en van -
Szabi1991 #57175 ?? -
olvasom itt a kézikönyvet unalmamba, és meglepetésemre a magyar leírás fele hiányzik:O szinte a teljes "utikalauz" rész nincs benne, pl a lakóhelyek részt 60. oldalra teszi ahol már a készítőket irja, :S másnak is ilyen vagy csak nekem? -
úgy emlékszem talán vmi megoldás volt, hogy fusson rendesen, de már fogalmam sincs, hogy hol láttam anno...csak azt tudom ajánlani, hogy keresgélj, nézz utána
sosem volt oda az arcade irányításért, de a TDU-t vhogy nemtom megunni-abbahagyni, de lehet ha nem lenne ez a HC mód (és ha nem lenne benne '68-as Camaro), akkor nem indulna el minden nap a gépemen :) -
Jól van, én benne vagyok, addig veszek egy Saleen-t gyorsan! :-) A gyülekező helyszínét meg ha kialáltad, akkor oszd meg velünk. (Vagy a clubnál lesz a találkozó?) -
Szétfagyasztotta a vistát, ablakkezelőt ujra indítottam, de a torrentes ablakokon még mindig nem tudok katintni, fékpedált nem találta, de a kuplung megvolt...
Kipróbálok még valamit, aztán, ha nem megy uninstall, amit sajnálnék....
És nem, a HC nek sincs sok köze a valósághoz, mindössze kicsit közelebb tolja hozzá az irányítást. -
Szabi1991 #57170 Saleen találka esetleg :p -
Én is amondó vagyok, hogy össze kéne hoznunk vmit. Én Salenn S7 találkára gondoltam. Mit szóltok hozzá??? -
sztem hibátlan a fizikája nagyon közel áll a valósághoz, reálisabb játék akkoriban nem is nagyon volt (remélem a TDU-t senki nem hiszi reálisnak még HC-ban sem :P)
ON -
nekem sem ment anno XP-n, bár elindult, de mindig kifagyott vagy kilépett, viszont a kormánnyal nem volt parám.... -

Mind1, én azért próbálkozom, hátha sikerül összehozni! -
Most még melózom, fél hét fele érek csak haza, úgyhogy 7-kor lehetne is valami... -
próbáltad h átteszed a kompabilitást XP-re vagy 98-ra? -
Szabi1991 #57163 lehetne most is.. :D -
nem megy vele a G25 én próbáltam ám nem látszik rajta hogy 2000ben csinálták olyan mintha 2-3 éves játék lenne csak :D ám a fizikája nem olyan jó de azért jó -
OFF
Most van "beszerzés" alatt a Screamer 4x4, kipróbálom. Csak azért bátorkodom ezt ideírni, mert eszembe jutott róla a TDU2. Remélem, hasonlóképp eltalálják a fizikát, (ami emlékeim szerint nagyon jó, igaz, akkoriban, mikor +volt gamepad-al toltam) és hasonlóképp ütős lesz, mint anno a Screamer. Alig várom, hogy működik vele a G25, és egyáltalán elindul-e Vistán.... -
Hogy ne offoljunk annyit: este lesz valami kocsikázás? -
igen ideje lenne már mert 1 kis off megengedett a tápigba de ez azért már túl sok
-
Szabi1991 #57158 jah, és a további Redline-os hsz-ek, akár mehetnek a Redline topik-ba is :D -
Szabi1991 #57157 de van felírat is -.-" -
na töltöm fel holecsko jóvoltából az oldalára a Redline-t:) éjfél előtt még lehet hogy szedhető lesz teljes sávszéllel^^
a film teljesen angol,felirat nincs
de így is teljesen érthető.
Üdv -
jaja, ilyenbe simán benne lennék :D
de először a game kell, amit remélem jövőhéten megkapok, aztán gyorsan beszerzem az SLR-t :D
jah, és így természetesen nem matchboxokkal, hanem A, B és C-osztályos kocsikkal kell menni, ezek sztem az ilyen kategóriás autók -
igen úgy,meg még a kisebb versenyek amikor pl a diabló felszáll:D olyat hogy 2en indulnak,és vhol 2kört kell menni. többiek addig álna a célnál a leálló sávban. 2esével megyünk:)