107666
-
jaj :D -
Halli! Szervez valaki találkozót? És ha igen mikor és hol? -
Akkor ideje befejezni már fáj a fejem tőletek.Nincs valami értelmesebb téma?
-
igen, ugyan ezt irtam ;) -
te nem érted... ha nincs net egyáltalán akkor el sem indul az online profil még offline ba se... még az elején kivág mielött betöltené a profilt.... -
te nem érted, ha nincs online kapcsolat (álá kivan huzva a kábe' :D) akkor netes profilt nem tudsz elinditani. kidob olyan hibával hogy nincs internetkapcsolat. -
Passy #57467 Hali!
Csak nekem nem csatlakozik fel a serverre vagy másnak is vannak gondjai? -
lál "gyökér" nem szép ez egy "házigazdától", ha poénnak szántad az #57426-os hsz-t akkor sry, nekem nem így jött le.....
de visszatérve, nemtom mit nem értetek azon amit írtam, ha net nélkül indítod el a játékot akkor offline lesz és ha offline módban adja el az autókat, akkor nincs 'élő' szerver ami ledobná ->ez nem járható út?
-
Sztem hanyagold ezt. LGA 775 kell neked. Ha a lapodba nem olyan tokozású vegyél újat, azok a procik nem a legjobbak. -
Sziasztok!
8765 hozzászólás! :D Lemaradtam 1 picit! Látom vannak új verdák sirály nagyon! Vki lenne olyan kedves és pár mondatban összefoglalná az uj dolgokat? Pl. hogy jutok az uj verdákhoz meg ilyesmi!
Előre is köszönöm!!! -
Nesztea #57463 meg egy ts is kéne ahol vagytok.. -
he hm? nemtom :D -
Nesztea #57461 nah most lenne kedvem kicsit kocsikázni, valaki nemtart vele? -
Multkor leszállÍtottam egy gr1 est 1 pont levonással.: C -
Nekem a Merci 300SL leszállításánál szállt el az agyam többször is. Akár gyorsan, akár lassan mentem, azon a kanargós, hegyi úton mindig levont. mikor meguntam, kerestem vmi alternatív útvonalat. Iagz 2x olyan hosszú volt az út, de sikerült megcsinálni hibátlanul. =:) -
Én autószállítósnál futottam bele. Már láttam a sárga "felfestést" erre Server currently not available.... Kicsin múlt, hogy egyben maradt a moncsim.... -
én is belefuttottam,remek volt, aaa ki is léptem
-
hát ez cumi :S
na mind1, tegnap csináltam egy SLR promo videót, meg lehet nézni XD még csak 600 km van benne, azé nem a legjobb a vezetésem :p (összesen vhol 1300 km) -
Online profillal sehogy sem tudsz offline lenni. Megszakad, azonnal leáll a verda. Ez pl szigetkörös versenyen isteni, 2 Km-el a cél előtt lost contact... Páran innen is belefutottak.
Ez a csalások elkerülése miatt van, bár sajnos annyit ér, mint halottnak a csók.... -
Ja de csak TT-m meg Skyline-om van mer ez a hülye winfos behalt....azt újrakellett kezdenem -.- -
Én 1 óra múlva érnék rá :S -
A versenypályán leszek 14.20-ig. Utána mehetünk vmerre. Aki akar jöjjön! -
Valaki krúz? -
Azért az szép :) -
Hogy válaszoljak a kérdésedre, nekem a szigetkör (amire gondolsz) 47 perc 3 másodperc, rendőri kíséret nélkül. =:)
De így is voltak koccanásaim. Szóval még lehetne ezen is mit javítanom. -
ha nincs net kapcsolat akkor nem lehet játszani online karriert? :O
és ha megszakad? akkor kidob? már előre félek akkor... -
fight on! :D -
te gyökér... nem láttad a smilet? -.-
amúgy meg hiába ha nincs net a gépen egyáltalán tehát a játék nem tud csatlakozni akkor be sem engedi a garázsba...... -
Faszom kidobott a játék hibaüzenettel 

-
add el gyorsan minden packos kocsidat -
haliii 
régen krúzoltunk már :D -
de pedig 6 / 8 bol :/ probáld lehet várni kel 1-2 percet még betölt minket :D -
áhhh, megőrjít ez a GameSpy, nem tudok senkire rácsatlakozni 
lehet, hogy az új routerem miatt van, de más játékokban se szereti a GS-t
ha mégis sikerül vkire rácsatlakozni, akkor laggolnak mint állat, úgyh sztem most hagyjuk ezt a krúzt -
ok!
Én Ford gt-t -
Nesztea #57439 nah felraktam a gyönyörűséget:D izé van egykis problémám, ugye van egy HD4850em, és ugye felraktam fullra, minden high, hdr, 4xes antiszar de a 4xes antival nem igazán tűntek el a görbevonalak:)) vvalaki tud segíteni? -
[J]azz.hu
Falkon: én Noble M12-őt hozok -
üü Jazz neked mi TDU ban a neved? :O
-
én jövök! krúzolni :D HC ben jövök jó elszálni -
Hello!
Én elmegyek!
Milyen autókkal? -
Sztem Pepsi csak viccelt a smiley-ból ítélve, nem kell mellre szívni