107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pepsi Twist
    jaj :D
  • kabel15
    Halli! Szervez valaki találkozót? És ha igen mikor és hol?
  • HUNMemphis
    Akkor ideje befejezni már fáj a fejem tőletek.Nincs valami értelmesebb téma?
  • Atti12
    igen, ugyan ezt irtam ;)
  • Pepsi Twist
    te nem érted... ha nincs net egyáltalán akkor el sem indul az online profil még offline ba se... még az elején kivág mielött betöltené a profilt....
  • Atti12
    te nem érted, ha nincs online kapcsolat (álá kivan huzva a kábe' :D) akkor netes profilt nem tudsz elinditani. kidob olyan hibával hogy nincs internetkapcsolat.
  • Passy
    Hali!

Csak nekem nem csatlakozik fel a serverre vagy másnak is vannak gondjai?
  • Varenga
    lál "gyökér" nem szép ez egy "házigazdától", ha poénnak szántad az #57426-os hsz-t akkor sry, nekem nem így jött le.....

de visszatérve, nemtom mit nem értetek azon amit írtam, ha net nélkül indítod el a játékot akkor offline lesz és ha offline módban adja el az autókat, akkor nincs 'élő' szerver ami ledobná ->ez nem járható út?
  • dragon11
    Sztem hanyagold ezt. LGA 775 kell neked. Ha a lapodba nem olyan tokozású vegyél újat, azok a procik nem a legjobbak.
  • Béla9248
    Sziasztok!
    8765 hozzászólás! :D Lemaradtam 1 picit! Látom vannak új verdák sirály nagyon! Vki lenne olyan kedves és pár mondatban összefoglalná az uj dolgokat? Pl. hogy jutok az uj verdákhoz meg ilyesmi!
    Előre is köszönöm!!!
  • Nesztea
    meg egy ts is kéne ahol vagytok..
  • CopyKing92
    he hm? nemtom :D
  • Nesztea
    nah most lenne kedvem kicsit kocsikázni, valaki nemtart vele?
  • solo
    Multkor leszállÍtottam egy gr1 est 1 pont levonással.: C
  • hunLeslieG
    Nekem a Merci 300SL leszállításánál szállt el az agyam többször is. Akár gyorsan, akár lassan mentem, azon a kanargós, hegyi úton mindig levont. mikor meguntam, kerestem vmi alternatív útvonalat. Iagz 2x olyan hosszú volt az út, de sikerült megcsinálni hibátlanul. =:)
  • Dante73
    Én autószállítósnál futottam bele. Már láttam a sárga "felfestést" erre Server currently not available.... Kicsin múlt, hogy egyben maradt a moncsim....
  • Gaben17
    én is belefuttottam,remek volt, aaa ki is léptem
  • Sordoran
    hát ez cumi :S
    na mind1, tegnap csináltam egy SLR promo videót, meg lehet nézni XD még csak 600 km van benne, azé nem a legjobb a vezetésem :p (összesen vhol 1300 km)
  • Dante73
    Online profillal sehogy sem tudsz offline lenni. Megszakad, azonnal leáll a verda. Ez pl szigetkörös versenyen isteni, 2 Km-el a cél előtt lost contact... Páran innen is belefutottak.
    Ez a csalások elkerülése miatt van, bár sajnos annyit ér, mint halottnak a csók....
  • DoGi 2
    Ja de csak TT-m meg Skyline-om van mer ez a hülye winfos behalt....azt újrakellett kezdenem -.-
  • DoGi 2
    Én 1 óra múlva érnék rá :S
  • Fitti83
    A versenypályán leszek 14.20-ig. Utána mehetünk vmerre. Aki akar jöjjön!
  • Fitti83
    Valaki krúz?
  • DoGi 2
    Azért az szép :)
  • hunLeslieG
    Hogy válaszoljak a kérdésedre, nekem a szigetkör (amire gondolsz) 47 perc 3 másodperc, rendőri kíséret nélkül. =:)
    De így is voltak koccanásaim. Szóval még lehetne ezen is mit javítanom.
  • Sordoran
    ha nincs net kapcsolat akkor nem lehet játszani online karriert? :O
    és ha megszakad? akkor kidob? már előre félek akkor...
  • Atti12
    fight on! :D
  • Pepsi Twist
    te gyökér... nem láttad a smilet? -.-

amúgy meg hiába ha nincs net a gépen egyáltalán tehát a játék nem tud csatlakozni akkor be sem engedi a garázsba......
  • bevizzoli125
    Faszom kidobott a játék hibaüzenettel
  • milk41
    add el gyorsan minden packos kocsidat
  • Gaben17
    haliii
    régen krúzoltunk már :D
  • CopyKing92
    de pedig 6 / 8 bol :/ probáld lehet várni kel 1-2 percet még betölt minket :D
  • IJIazz
    áhhh, megőrjít ez a GameSpy, nem tudok senkire rácsatlakozni
    lehet, hogy az új routerem miatt van, de más játékokban se szereti a GS-t
    ha mégis sikerül vkire rácsatlakozni, akkor laggolnak mint állat, úgyh sztem most hagyjuk ezt a krúzt
  • Falkon
    ok!
    Én Ford gt-t
  • Nesztea
    nah felraktam a gyönyörűséget:D izé van egykis problémám, ugye van egy HD4850em, és ugye felraktam fullra, minden high, hdr, 4xes antiszar de a 4xes antival nem igazán tűntek el a görbevonalak:)) vvalaki tud segíteni?
  • IJIazz
    [J]azz.hu

Falkon: én Noble M12-őt hozok
  • CopyKing92
    üü Jazz neked mi TDU ban a neved? :O
  • CopyKing92
    én jövök! krúzolni :D HC ben jövök jó elszálni
  • Falkon
    Hello!
    Én elmegyek!
    Milyen autókkal?
  • IJIazz