107666
-
Hát bakker a melót már lemondtam csütörtökre viszont a fodrász bekavar alaposan.Délután 4-re megyek hozzá.
Nah akkor erősen gondolkodok valami alternatíván.Mi lenne ha vasárnap vagy hétfőn ejtenénk meg a krúzt?
Olyan délután 2-kor találkozó.10 percet várunk és nyomás.Vagy jövőhéten.
Azok akik nem tudtak eljönni vagy nyaralnak mint Gaben, azoknak rendezek egy újabb 1000km-es krúzt.
Persze újfent jöhetnek azok akik az elsőn is résztvettek ha tetszett.
Szóval ötletek? -
Hát ezt nem értem! Miért veszik meg 10 milkáért a motorokat? Kinek jó ez? -
hangacsi #57511 Nekem a legjobb pénzszerzési lehetőségnek a motorbiznisz bizonyult.
Megvettem minden mociból egyet 3-as tuninggal, felraktam trade-re 9,999,999$-ért, és néhány npon belül elkelt mind.
Már mevettem minden házat, van 90 egynéhány kocsi, és még 50 millám, ami talán elég lesz ahhoz, hogy minden verdából begyűjtsek egyet. -
Neoncsoves #57510 Srácok, szombat nem lenne jó? Pénteken este nekem kupawarom van
-
Nekem meg kell tudnom, öcsém dolgozik-e pénteken. Ha nem, akkor 2-kor kel, addig hangfal kikapcs, úgy meg nem megy, de akkor 1/2 3 felé becsatizok, és megpróbálok kitartani végig. -
köszi srácok, de saját erőből kell ezzel megbírkóznom :D
SLR: 460ezer, tuning még 200ezer ha jól emlékszem
csinálok pl 6 perfect autóleszállítást, az 80ezer+bónusz 40ezer ez 6x az már 720ezer, ami bőven elég :D
de azért köszi nektek
péntek nekem jó sztem, de nem igérem h végig itt leszek, a netem is szarakodhat, meg én is kidőlhetek, vagy ki tudja :S -
a-a. Én nem tudok. De sztem félszavakból is megértjük majd egymást. (=D
Ti TS-ek nyugodtan csak engem ne nyomjatok ki gamén belül.Ha kinyomtok akkor nem látjátok mit írok.
-
Szabi1991 #57506 csak gyertek majd TSre....... -
Hát persze hogy jöhetsz.(=D
Megkérném akkor a fórumozókat hogy szóljanak ki akar,tud jönni.
Eddig akiket tudok hogy jönnek.:Szabi,Dante,Gaben,Sordoran,Lunatic,Somdav. -
Az nem kék volt:D Rózsaszin :))) -
Szabi1991 #57503 elméletileg nekem jó.. :D
(ha mehetek én is...:p) -
Nekem is ő inditótta az utamat egy kék lambóval:)))
Meg pár millával:D -
Ahha szóval utazol.Akkor előrébb hozom.Szerintem csütörtökön jó lesz.Vagyis.......húha az 31-e.Hajvágás és meló.Akkor legyen Péntek.Kinek jó a péntek? -
Szabi1991 #57500
-
Kedves gesztus!
Igen ez a jó ha segíteünk a kezdőknek.Egy álmot valóra váltani.Jó nem viszek el 30 kisgyerkőcöt a Balcsiar nyarlni de 1-nek adok egy SLR-t.
-
mikor lesz az 1000km es krúz?:) én a lambommal jövök hc on^^ a héten? én szombaton elrepülök 1 hétre.
sordoran veszünk neked egy 3as tuningos SLR-t:) vagyis veszel egy TT-t és eladod nekem 9.9999.999999999...... ért (: megveszem,aztán abból már vehetsz bármit -
mondj egy szint, vásárolok neked egy SLR-t, 3-as tuninggal óccsóé 10.000$ a tiéd lesz :) -
Az jó lenne! Az SLR asszem olyan 600 ezer dodó fölött van szóval ha szerencsés vagy és reggelre meghozza a srác neked akkor délutánra lehet hogy már ha még tuning nélkül de lesz egy SLR-ed.A Tuning ammm sztem olyan 250 ezerbe fájhat.Jah meg az egyedi festés is olyan 50 ezerzöldhasú.
Emlékszem voltam egyszer egy Lambo talin.Bunkóztam mert Porschémat vittem.Fatal szervezte szóval nem gond balhé.
A lényeg hogy tök jó volt akkor, mert tudtam HC-ben tartani a tempót és versenyezgettünk 8-an.
Nah ez hiányzik már nekem.
-
nekem is van jó hírem, szerdán jön az original game 8 és 17 között XD
1 nap alatt megszerzem az SLR-t és talán én is részt veszek az 1000-esen, mégha nem is végig -
Nah jóhírem van!Úgy néz ki hogy szerdára (99%) megjön a VGA-m.Szerintem a hétvégére meg is tudom szervezni az 1000km-es találkozót.
Jó lenne! Már nagyon hiányzik a TDU. -
bisoban kell amúgy van valami progi de nem tom mi a neve -
nem a GHZ-ét növeled, hanem az órajelet és a feszültséget.... :DD
Ilyen progiról pedig még nem hallottam, a BIOS-ban kell átállítani az értékeket (órajel, feszültség, FSB...) -
a motorokat külön kell beállítani :-) -
Ja. Azt valaki megtudja mondani hogy tudom a gépem Ghz- jét növelni hallottam valami programról :D vagy halucináltam? :) XD 
-
Space Fel, Alt (Space töl Balra :D) Le Amugy Optionsba Mész és ottislevanriva.. -
truckfan #57488 Sziasztok Nem régóta játszom ezzel a játékkal ezért előre is bocs a láma kérdésemért.
Nem tudok váltani motorral :S Amikor mauálisra van állítva a váltó hogyan kell váltani vagy mivel? -
teee kis perverz :D
-
A tej nem alól jön ki hanem elölről:D -
mi lesz? há milka barátunkat jól tarkón b*szom :D -
na játék megrendelve ;) -
nemtudom de meglett hugyhogy hatalmas THENX -
hangacsi #57482 Ha jól emlékszem, leárt az általad szabott határidő az új FAQ-ról?
Mi hír róla? -
ja amugy a FAQ ban hogy meik a leggyorsabb autó tuning nélkül az a ME4-12 és nem 398 km/h -val megy :D hanem 410 km/h-val :D 

-
Maserati Gransport-tal tuti megy, próbáld ki! -
jobb lesz az tény, ez a proci ami most van neked pff sztem már múzeumban sincs :D -
nekem is ilyen procim van, elég jól vszi a TDU-t, de ha jön szembe valaki akkor beakad egy picit.
a celeronnál biztos hogy észrevehetően jobb lesz. -
van egy singe küldetés, 3:30 alatt kell d kategóriás kocsival végigmenni, valahol a sziget jobboldal közepén.
a kérdésem milyen kocsival kell megcsinálni mert akárhogy megyek, eddig csak 3:33-ra tudtam bemenni, pedig semminek se mentem neki, szinte hiba nélkül:O valszeg szar a kocsi (aston martin) -
hangacsi #57476 Tudom, hogy nem a legjobb, de új lapra nem telik, mert akkor már egy teljesen új gépet raknék össze, és most a kocsimat szeretném szépítgetni, ami viszi a casht.
Visszatérve a procira.
A jelenlegi procim:
Intel Celeron D325
-2,533 GHz
-533 Mhz FSB
-256 KB cahce
A kiszemelt:
Intel Pentium 4 3,0E
-3 GHz
-800 MHz FSB
-1 MB cache
A kérdés az az, hogy TDU-ban mennyivel lenne élvezhetőbb a játék ezzel, mint a jelenlegivel.
Bocs, hogy megint ezzel jövök, de kevés véleményt írtak, és hátha van valaki, akinek hasonló gépe van.
-
Köszi! mindenkinek a gurulást! Yutani, Ubi, Mood, mattix és a többiek.... -
Ismerőssel aki tartozik megvetetem a car packot: D
Faterja aszondta nem, azért megkérdi mutterját.: D
most izgulok, mert én nem akarom megkérni muterom: C