Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Most venném meg de az államnak mit kell beírni?
Mert magyarországon nincs állam?
Ezt hogy?
THX ATARI!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Tört verziók nem hinném, hogy mennek majd neten, mert saját kulcsuk van és szerintem kell a legális kulcs a csatlakozáshoz.
Offline-ra lehet, hogy lesz hack, de online nem hinném.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nekem eddig mindig tudott csatlakozni most már nem tud.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
1; valaki adna egy hivatalos linket? Tudom, nem nagy meló megkeresni, de mégis...
2, akinek megvan, irja már le, hogy mi a menet, kerül egy exe a gépre, kell-e sorozatszámmal bajlódni telepítésnél, etc...
http://www.freetvmaci.info/
XDDD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Jah és hogy kell kitölteni ezt a Billing Information lapot?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB