107666
-
azt h a 8 kocsiból hetet választottok ti, és a 8al megyek én :D
oh, kár Flakon :S majd legközelebb akkor, ez most egy gyorsabb tempójú lesz, legközelebb lassabb autók, és ritkaságok is lesznek! most A, B, C és D katos kocsik lesznek
a kövire már lassabbakat szervezek, h G katosok is jöhessenek -
Bocsi törölve közbe jött családi program ! 

Majd ha egyszer lesz még ilyen azon leszek ! -
Szabi1991 #59084 "a 8 kocsiból bármely 7 eladó, és az utolsó az enyém!"
akkor ez mit jelent ? :DDDD -
Szabi1991 #59083 ide ne írd be senkinek :pp
inkább privibe hátha titokba marad.. :D -
tőlem nem vesztek semmit, magatoknak kell ellopni :D
de nem egetrengető az ára egyiknek se, hiszen mind 300ezer alatt van
ma este felfedem őket és hnapra beszerzitek meg gyakoroltok vele! -
na akkor most priviben küldjem külön mindenkinek, vagy este egyszerre itt? :p -
Szabi1991 #59080 ha jól értettem akkor holnap 2 kor kezdünk, szal 1:30-kor elküldi privibe az autó neveket, és azt vesszük meg tőle :p -
rendben, akkor aki megadja a 'nő' nevét priviben elköldöm az autóját! ;)
és hnap meglepi lesz :D -
Jah értem!
Abigail -- Szabi
Alice
Elvira
Felicia -- Falkon
Florencia
Isabella
Martha
Susan -
De honan fogjuk tudni hogy melyik név melyik autót takarja???
CSináld ugy hogy felirod és a résztvevőknek privátba elküldöd a kocsi nevet és a célba derül ki, ki mit kapott -
Szabi1991 #59077 Abigail -- Szabi
Alice
Elvira
Felicia
Florencia
Isabella
Martha
Susan -
Íme a lista:
Abigail
Alice
Elvira
Felicia
Florencia
Isabella
Martha
Susan
ők várják hogy ellopjátok :D Az autók összértéke 1.330.500 $, fejenkét nem éri el egyiksem a 300.000 $-t!
A végsebessége mindnek 275 fölött van! Így 200 km/h-ás átlaggal fogom számolni az úthoz az időlimitet majd! Remélem mindegyik kap gazdit! Én mivel tudom melyik autó melyik, ezrét az utolsónak hagyottat fogom megkapni, szóval a 8 kocsiból bármely 7 eladó, és az utolsó az enyém!
Várom a jelentkezőket, amint megvan minden autónak a gazdája, felfedem valódi kilétüket! -

-
Szabi1991 #59074 [center] ne szenvedj a listával :p
-
Ez jó ötlet
Az idő is megfelel !
De majd még irok evvel kapcsolatban -
Na megvettem
-
próbálom a legkülönlegesebb autókat összeszedni, amivel a hétköznapi emberek nem sokat találkoznak :D
szerintem kora délután kéne valamikor 2-3 óra tájban
részleteket majd később mondok, most összeszedem az autólistát, hogy a jelentkezők ellophassák addigra :D
ám nem lesz hosszú e tekintetben a krúz, keresztül a szigeten!
de ha leszállítottuk utána majd lehet szórakozni, menni tovább lassabb tempóban!
sőt, ha gondoljátok, legyen még izgisebb, és női neveket adok nekik, és az alapján választottok, így nem fogjátok tudni ki kit kapott :D zsákbamacska legyen? -
Na feltettem egy piros A3-ast $600,000 -ért -
najó hagyom a nagyokra, majd valahogy egyszer megtanulok xD -
Szabi1991 #59068
-
Nem lehet valahogy a Chargeremre egy General Lee feliratot varázsolni a tetejére?
-
Én benne vagyok!
És hány óra fele? -
A kocsik meik mappába vannak ? :) -
holnap valaki egy kis tolvajtempó játékban benne van? 
nagyon egyszerű a játék, megadok 8 autót (mivel ennyien lehetünk egy layeren) és mindenki választ egyet amit "elköt"
megadom 'A' és 'B' pontot, a lényeg 'A' pontból el kell jutni időre 'B' pontba mindenkinek!!!
hogy egyszerűbb legyen, mielőtt a layerre csatlakoztok GPS-be beadjátok a 'B' vagyis a cél állomást és így mindenki látja majd a legrövidebb utat!
nem kell bevárni egymást, de csak akkor lesz sikeres a küldetés ha mindenki beér időben!
autókat majd még összeszedem, meg a start és célállomást is, illetve az időlimitet!
nos, ki van benne? (azért nem ma, mert itt lassan vihar lesz, és gondolom máshol is van, így a net kapcsolat nem elég stabil) -
Amenyiért akarod rakd fel és ird le hogy tudjam melyikaz és te választhatod az árat $1000-$9.999.999 között -
Mert mért ne menne? Amúgy még nemmegy xD Hát de a többiek is megtanultak valahogy nemde? -
ZFD #59061 Erre én is kíváncsi lennék, hogy hogyan lehetne modellezni autókat . :D -
nem akarok pesszimista lenni, de szerintem nem fog menni :D De ha van időd akkor próbáld meg. -
300ezer? és az árát is én választom majd? -
Gondoltam hogy nemlesz egyszerű, de gyakorlás kérdése minden, remélem a legjobbakat xD -
na akkor csináld meg
Akkor mennyiért? -
Zmodeller, Maya stb. stb. Azt hiszem. De így hipp hopp nem fog menni, nem olyan egyszerü az. -
200.000 elég inkább -
Elég annyi? -
Én is adok pénzt ha kell!
Veszel egy a3 as audit pirosat 500 méterrel és felrakod a trade-re 9.999.999 ért
ok? -
Gunner volt olyan kedves hogy fejánlott egy kis pénzt de nem tudjuk, hogy tudná elküldeni
-
a Trade-en lehet vásárolni autót, ott vagy a házban és a Trade menüpont alatt lehet autót eladni, venni stb. -
Hogy lehet a kocsiknak a belsejét mod-dolni? Egyáltalán milyen 3d modellező progival lehet megcsinálni?
-
kocsit hogyan lehet egymástól venni?már ha lehet egyáltalán / bocs hogy sokat kérdezek de még csak egy hete TDU-zok -
Szabi1991 #59048 ez is hatalmas teljesítmény... legalább lehet végre moddolni....