107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pepsi Twist
    45 fokos a proci 50 meg a vga? lol nekem terhelten 1 10essel kevesebb :D sőt a VGA 30 fokos szokott lenni :D
  • CopyKing92
    Bágger.. szar a gépem ki tisztiottam a VGA-t de mindig lefagy a gépm ha CSS ze kazimotölvan? help :/
    ésa Vga csak 50°C os a proci meg 45°C se
  • Shongi
    Most már komolyan kezdek gondolkodni, hogy nálam nincs rendbe valami, mióta megvan a TDU egyszer nem szakadtam le és összesen egyszer volt hogy nem tudtam felmenni, az is akkor amikor a Pack miatt volt a galiba....
  • Shongi
    Hát sztem ez még jobb:D Kifizeted neten, és kapod is a linnket meg a serialt. Kb fél óra és már játszhatsz is:D
  • Pepsi Twist
    50km? 10 perc se
  • Sordoran
    oké, jelentkezzen aki átveszi Feliciat!
  • jofer
    He-he! Állandóan ezzel közlekedem! (Kukkants rá a km számlálóra...)
  • Pepsi Twist
    sajnos nem tudok menni a tolvajtempós mizére... valakinek átadom a kocsim! (Felicia)
  • Pepsi Twist
    golFOS?
  • jofer
    SzaboDaviddal kicsit kihúzattuk a Golfot:

Dávid! Lefagyott ez a sz*r! Azt hiszem le kell szednem egy korábbi full Nvidia drivert... azóta fagy a gém, mióta feltettem egy bétát, amit itt ajánlott vki!
  • LeWyTy
    20óta otvagyok!
    lemarattam?
  • Sordoran
    én megpróbálom majd beszerezni, a baj csak annyi h ezt nem lehet simán boltból venni
    az alap játékot megrendeltem netről, 2 nap múlva jött
    de ezt nem tom h kell :S
  • Pepsi Twist
    hát ha az neked néha akkor neked fogalmi zavaraid vannak :D
  • Shongi
    :D:D:D
  • Pepsi Twist
    néha? naponta 1x tuti :D
  • Shongi
    Az ok hogy a server szarakodik néha, de basszus 4k forintról beszélünk...a mai világban ez még egy skótnak sem sok.(na persze ha bulira kell:D)
  • Gunner
    odaértünk :) erre mindenki eltünt -.-
  • Gunner
    hmm, beugrom én is
  • Pepsi Twist
    ott vok
  • Gunner
    házigazdának van esze és nem basz ki még 4 ezret azért h atari örüljön a fejének h sok pénzért a szervert se képes rendben tartani
  • Szabi1991
    mármint most, 10:15 kor -.-"
  • Szabi1991
    11:15 ford sziget, parkoló :p
  • Pepsi Twist
    jóvanna :D nincs pézem packra...
  • Falkon
    Hello
    Nekem van egy ha kell de csak délután tudom eladni
  • szabod
  • Szabi1991
    amúgy meg elég gáz hogy a házigazdának nincs meg a teljes játék
  • Szabi1991
    már írta hogy nem.....
  • Pepsi Twist
    te figymár ugye ezek nem Packos verdák?
  • Smicy2
    msot jöttem le :P
  • vass17
    Nincs fent vki? jó lenne most kruzolni egyet, lehet hc vagy anélkül is:)
  • orszagtom
    ha lenne packom, lehet h én is a CCR-el száguldanék, de így marad a CC8S, én is imádom, teljesen szerelmes vagyok... :)
  • Smicy2
    haló...
    vkinek van eladó f430 ezeröccázé?
  • Shongi
    Majd el felejtettem, sokat kellett várni rá, de végre megszületett az A-katos kedvencem. Az összes többi már megvolt, de A-ban valahogy nem találtam semmit ami jobban tetszene mint a többi. Szerettem az Enzo-t az irányíthatóságáért, a McLaren-eket a sebességükért, a Saleen az eszméletlen gyorsulásáért, a Zondat a formájáért és még sorolhatnám, de mindeddig nem volt abszolút favoritom. Érdekes hogy eddig nem nagyon kedveltem ezt a márkát, valahogy nem jött be a kocsi (pedig IRL nagyon imádtam az alakját), igaz csak Pack előttit teszteltem, de tegnap éjszaka valami fura szándéktól vezérelve vettem egy Koenigsegg CCR-t...és kész rögtön beleestem...tuning után pedig egyszerűen nem tudtam nem száguldozni vele, annyira gyönyörű, és a hangja...szóval mostmár az aláírásomban nem lesz üres az A-kat. helye:D (bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de elragadott a hév:D)

CCR
  • szabod
    Hát elég ez maszek módszere a reptérre bejutásnak
  • kabel15
    Thx!
  • orszagtom
    jobb katt térképen
  • kabel15
    azt hogy kell megcsinálni hogy ha rákatintok ne rakjon oda rögtön? :P
  • Sordoran
    hát nem kötelező a GPS-t követni, de az mutatja a leggyorsabb útvonalat :p
    ha vki arra adja fejét h ő tud rövidebb utat és azon megy, tegye, de ha elbukjuk miatta, dühösek leszünk :p
  • Atti12
    hallod ez rohadt nagy ötlet :D Akár gyorsabb útvonalat is lehet keresni. zseni vagy
  • Sordoran
    Holnap Tolvajtempó autóleszállítás! 14:00-kor gyülekező az északi autóskajáldánál:

Indulás 14:15-kor, legfeljebb 20 percünk lesz leszállítani az autókat, tehát 14:35-re oda kell érnünk! A GPS-t kapcsoljátok be, célállomásnak a Ford Island közepén lévő autóparkolót! Íme:

Ha jól csináltátok 56.7 km-et fog mutatni nektek! Ezután indulunk egyszerre a jelemre! Mindenki magának mérje az időt, én nézem a teljes csapat idejét, vagyis hogy az utolsó ember mikor ér be! Be lehet várni egymást ha akarjátok, de mindenki érjen oda 20 percen belül a start után! Ezután onnan mehetünk tovább krúzra ha akartok, majd megbezséljük ott!