107666
-
Gondolom valami BETA driver-t tettél fel.
Tegyél fel 1 régebit ha lehetséges! -
1. Rakjál fel egy régebbi driver-t.
2. Lehet hogy a radialeng is bezavar egy kicsit, azt is töröld! -
Sziasztok!
Nvidia 8800 gts em van és az lenne a kérdésem hogy miért csinálja azt a játék hogyha bekapcsolom a vga beállításain belűl az elsimítást és a játékot elindítom akkor elkezd homokórázni és nem tölt semmit tovább, utánna csak a reset segít a gépen. Azóta ilyen mióta driver frissítettem de az nem lehetgond nem? :S PLS HELP -
én csak hc-ban megyek és általában kivan kapcsolva minden szal játszani kell a gázzal:) kuplung stb
én benne vagyok a hc krúzokban^^ -
Majd valameik nap nyomhatunk, de DA: OFF legyen :) -
Hát csak akkor van eredeti dvd-d, kiskönyv, doboz. Érted :) -
gratula,nem semmi:))) én még csak 7500nál járok a murcimmal
-
Dustman #59399 Na csak rájöttem! Köszi srácok jóéjt! -
Dustman #59398 -
Dustman #59397 Dustman -
Dustman #59396 Kössz de most azt fogják hinni hogy te voltál az az állat aki egész nap csak egy kocsit hajtott! -
tess
-
vass17 #59394 ahhh, tőled se vennék autót:D
amugy grat hozzá, nem semmi teljesítmény egy kocsiban:) -
Dustman #59393 MIt kell bemásolni hova hogy jó legyen? Mármint képet akarok feltölteni! -
Dustman #59392 http://kepfeltolto.hu/i/?199690&t=img -
Sziasztok!
Összeállítottam egy Sound packot, azokból amiket én használok. Mindenféle oldalakról vannak összeszedve, tartalmazza a Szabi-féle Dixie hornt a Chargerhez. :)
Van amelyik csak Turbo-modos hang! Ugyanaz, mint a gyári, de van a váltásnál turbófüttyögés.
Sound Pack -
vass17 #59390 A könyvjelzőnek melyik része kell ahhoz, hogy az másnál is működjön?:) sry az amatőr kérdésért, de még nem foglalkoztam vele soha és jó lenne tudni.
előre is thx -
Az miért van hogy a térképen minden "útszéli lányt" :) elvitem, tehát zöld az összes és még mindig mutatja hogy van még 5 ami nincs kész? -
Megbeszéljük MSN-en.
-
legközelebb szólj és megyek én is :P -
Én most fejeztem be a magányos merengős kocsikázásomat.Jött valami idegen ember nem tom milyen nemzetiségü lehetett nem is izgat.Jó volt neki a 120-160-as tempó.Hiába a 800LE tud az LM menni 140-el is nyugiba.
Jó fej volt ésszel vezette a Ferrariát.Balról előzés követési távolságto betartotta nem lihegett rajtam aztán ha megunta akkor odapörkölt max 180-ig

Jah Ő nem HC-ba volt de ügyesen vezetett.Bár látszott hogy bille tólja elismerésem neki.
Nah megyek lefekszem mára elég.
Jah és sikerült eltévednem!
Komolyan mondom eltévedtem pedig GPS mutatta hól vagyok de nem akartam kimenni térképre így 40 percet kerestem azt az utat ami visszavisz a városba.Élveztem.
Nah jó8 All! -

-
pedig azt hittem hogy 4in1 XD -
Hát majdnem.
Németországban élő etióp bevándorló. A másik kettő meg egy norvég és egy ukrán volt. Tehát 3 ember, és nem 4in1 :D
-
elösszőr azt olvastam hogy német aki etióp és norvég meg ukrán :D -
Ki hitte volna hogy vannak még rendes külföldiek? 1 óráig krúzoltam egy némettel, aki etióp, egy norvéggal és egy ukránnal. 
Ui: aki azt hitte hogy SpeedyBaba csaj (többek közt én is) azoknak mondom hogy nem. -
Sajna , mivel ma hosszú-hosszú kihagyás után egész du+este nyomultam /csapatban/egyedül/, én passzolnám; de mivel eme nemes gém ránckisimító hatását megintcsak felfedeztem
, megkérdezném: esetleg HC krúzok vannak-é? Mivel normál sporttársaimmal szemben a hc állapot elég komoly hendikepp, én viszont imádom, hogy birkoznom kell a vassal (najó DA: hyperben, me' hülye azé' nem vagyok, viszont ezzel még engedi a leszabályzás a gázzal vett kanyarokat - amit persze lehet újból begyakorolni
).
So, hc krúz, vlki, vlmikor? -
vass17 #59379 +krúzolni (ez az angol bill...
:)
-
Jó de ha rendeled és gond van vele akkor mehet a levél írás meg az egyeszkedés itt meg visza viszed a plok ot és adják az újat! -
vass17 #59377 Most kérdezem meg, ne legyen túl késő: nem akar valaki krózolni egyet még este? olyan 22:50-től gondoltam. És jó lenne itt valami visszajelzés, hogy van-e vállalkozó rá:D -
$20 meg 3200 forint... -
Vagy itt van ez Lehet hogy ez jó lesz, próbáld ki ! -
Itt egy driver . Elvileg nemjó Vista-hoz, de próbáld ki, ha meg nem megy akkor dobd vissza az xp-t !! -
Vedd meg boltban, ottcsak 4k, ennyit erröl -
Hát amikor a pack kijött amcsiban és európában még nem, akkor azt mondták az Atarisok hogy ne vegyük meg, de ha jól tudom csak akkor van szopás ha valami nem jó és a supporthoz kell fordulni...de nem 100% szerint néz utánna más fórumokon
Mondjuk azt a 30 eurót nem értem, nállunk a boltban is csak 4k Ft... -
Nem tudja vki, hogy van-e érdemi különbség az us és az eu változat között, van-e egyáltalán különbség.
Gondolkodok rajta hogy megveszem (azaz letöltöm) az eredetit a netplay miatt, a fenti linken lévő 30 euró helyett jobban tetszik az atari.com us változatán lévő $19.99. Vagy csak az amcsiknak olcsóbb, mert csak?!
Csak így nehogy olyan gond legyen, hogy csak us szerverre csatlakozik. Vette már vki így a játékot?
Köszi. -
Valaki megveszi a chrysler firepowerem vagy mim? 6,5 millio -
Sziasztok.KOrmányal szeretnék játszani de nem ismeri fel a kormányt a gépem...:S
Vista van rajta.
Kormány neve:
Genius Speed Wheel force feedback kinek van még ilyen kormánya? -
Jön valaki KRUZ olni az új csilli villi McLarenemel? :) -
Szivesen