107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0blueman
    amúgy meg ha az az 1 hónap versenyzés neked csak kínlódás, akkor nem hiszem hogy ezzel a játékkal kell játszanod (és nem utálok senkit)
  • 0blueman
    már írtam, hogy nem utálok senkit
  • peachman
    Csak az nem mindegy, hogy 1 hónapot tökölök vele, hogy a hardcore módot megkapjam és szimulátorosabban lehessen használni, vagy ha van egy üres órája az embernek munka után esténként a családot betéve a tv elé, kicsit kikapcsolódhasson. Nem mindenki ugyanúgy él! Ezt el kell fogadnod. Ha emellett úgy érzed utálod a csítereket szíved joga. De lehet hogy nekik is megvan a véleményük a napokat gép előtt töltő fiatalokról.
  • 0blueman
    ha Photosoppal csináltad a blur-t is, akkor nem
  • 0blueman
    Gyönyörű, de az a Motion Blur árulkodik valamiről...
  • 0blueman
    A játéknak a versenyzés a lényege, kocsit pedig azért veszel, hogy versenyezhess. Szerintem
  • peachman
    Szerintem az, hogy valaki pénzt nyom a játékba nem zavarja a te játékodat ugyebár. Az, hogy versenyeket csítel, hülye időket csesz bele az megint más! Sztem!
  • peachman
    Mondjuk azért, ha már így megkérded, hogy a lehető legkevesebb küldetés végigtökölésével lehessen eljutni arra a szintre, hogy hardcore modban lehessen vezetni. Na ehhez mit szólsz! Egyébként neked nem tök mind1, hogy kinek miért jó ha sok pénze van? Jáccá' oszt legyé' bódog!
  • Dustman
  • Shongi
    /clap
    Teljesen egyetértek, a csítelés nem más mint szánalmas módja a balfaszság rejtegetésének...
  • Atti12
    jól van látom még maradtak normális emberek is ;)
  • 0blueman
    Egyetértek, de ettől még nem utálok senkit!
  • Atti12
    mert a valóságban ha nincs pénzed egy kocsira akkor bankot rabolsz ugye? ugyan már.. Ha nincs időd játszani ne játszál.. -.-' Innen a következő lépés már a versenyeken való csalás.. Emlékszem már amikor énjátszottam akkor is tele volt az összes verseny rankingja ilyen 1 ezredmásodperces időkkel.. Lehet hogy maradi vagyok, de én jobban szeretem élvezni a játékot és nem pedig elbaszni az egész játékélményt egy csíttel.. Mert végülis az egész játék lényege hogy pénzt gyűjts és legyen minél jobb kocsid, nagyobb házad. Tényleg így aztán sok értelme van játszani ahogy te/ti csináljátok..
  • Shongi
    És mégis mi a f...nak kell 10csillió pénz, ha nem játszol? Nem gyenge ellentmondás...mert az hogy néha belépsz és elalélsz attól hogy milyen sok pénzed van és milyen sok autód....hát az minden csak nem játék
  • 0blueman
    én meg nem
  • Synit HUN
    Óbazmeg!
  • peachman
    Nem kell utálni. Nincs mindenkinek ideje hónapokat játszani egyfolytában.
  • peachman
    Ment!
  • Atti12
    de utálom a csítereket -.-'
  • Gaben17
    igen átkonvertáltam 1 100%os mentést,csíteltem meg minden...gratulapont olyan vagyok
  • Gunner
    én is szívesen használnék egy g25öt, de se pénzem már arra, se helyem az asztalon, mert én még egy 5-6 éves 19es CRT moncsit használok ami elfoglalja az asztal 4/5-ét :D
  • kabel15
    Hogy lehet pénzt csinálni?
    Valaki írja már meg nekem PÜ-ben
  • peachman
    Ha meglesz a G25 akkorm eg lehet gyűjteni kivetítőre meg ülésre. Tipikusan az a játék amiért megéri összeépíteni egy cockpit-et
  • 0blueman
    Megvan a Ford GT. Úgy gyorsul, hogy beszrsz
  • dragon11
    Már várom hogy megvegyem a configom, aztán gémelek veletek^^ de aztán még gyűjteni 1 logitech g25-re is..:S
  • peachman
    pénzt bárki tud csinálni magának, nem kell tudomány hozzá. van egy cheat vagy spy vagy minek hívják
  • Szabi1991
    télleg, mit kapsz ha eléred a100%-ot ? :O
  • Gunner
    ez a srác is leszedett vmi 100%os savet és átkonvertálta online-ra... és/vagy még csinált magának 1 milliárdot :)
  • cicai
    csíter geci:D
  • bevizzoli125
    Hogy van nektek ennyi pézetek?
  • Falkon
    Nincs egy eladód ??
  • Shongi
    Nem értem minek annyi, nekem 1 típusból 1 bőven elég....
  • Gaben17
    felnéztem trade-re volt vagy 10 eladó...
  • Gunner
    klubhoz a klubhelyiségben ;)
  • Gunner
    én memphis klubbjába jelentkeztem még 1 hete talán... aztán múltkor néztem kinek van klubbja barátlistán, akkor nem jelzett semmit, aztán tegnap este közölte h felvettek a klubba :) aztán vagy még 4 levél jött, most vidéken vagyok, majd otthon megnézem :P
  • kabel15
    Hogy tok csatlakozni KLUB hoz?
    Csak mert elvileg tegnap kaptam meghívót de nem találom
  • Attila889
    Magyar TDU listába én miért nem vok benne? :D XD
  • Pepsi Twist
    64 bit van
  • 0blueman
    attól függ hogy honnan van az a wmp 11, vagy hogy mi van Registryben
    DE MÁR TÉNYLEG NE OFFOLJUNK!!
  • Gunner
    ha lejár a gari én nem vinném be nekik, mert azok se értenek mindig hozzá annyira mint a normál felhasználók, jobb ha magad csinálok, egyátalán nem nehéz megtanulni. ha ők rontják el mondjuk akkor se lesz garancia sz'al érted... ha nem fog futni tdu akkor .... nem kell mondanom