107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Atti12
    photoshop.... -.-'
  • Pepsi Twist
    te bolond vagy :D
  • Dustman
    Így nem olyan sok ha csak egy kocsid van!
  • Dustman
    Szeretem de jobban szeretnék egy FORD FOCUS-t a játékba, és ha legalább ilyen jól menne!
    Amúgy ez az egy kocsim van de ezt már sokan tudják, mostmár te is!
    Szép estét mindenkinek!
  • Dustman
  • Shongi
    Hát ez nem semmi, nagyon szeretheted ezt az autót:D
  • Jakab66
    Bocsi mindenkinek a kellemetlenségekért. Hátulról lökdösnek, elöttem fékezgetnek, + akkora lagg, hogy alig látsz valamit. Nah, hajrá vezess normálisan.... eddig 20 autót szállítottam a játékban és mind sértetlenül került vissza a gazdájához.... csak a lagg

remélem a következő jobb lesz
    Jakab66
  • Tibiajax
    mert letiltott..
    vagy csak nem jön fel sosem
  • Digitman
    Sajna mostanában én sem nagyon voltam fent, inkább csak a fórumot olvasgatom. Elég sok minden összejött a nyárra+szeptemberre (főleg meló), de 1-2 krúzban szívesen benne lennék, úgy estefelé.
  • Merlin0724
    Én itt vagyok a kruzz tali hejen de senki nincs ittt!!
  • Sordoran
    az 11111.1 km lesz zsép :D
  • Dustman
  • IJIazz
    Nem, köszi már nem kell.
    milan: Tényleg fel kellene éleszteni egy kicsit a klubéletet, már Ragát is nagyon rég láttam meg a keresőben se látok már senkit.
  • karipapa
    ha lenne eredeti serialom én mennék versenyeznide sajna nincs:(majd a jövő hónapban:(
  • Atti12
    szerintem emgy úgy is hogy törtjáték+eredeti serial.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudok jönni mégsem, bocs srácok :(
  • HUNsnoop
    haligali emberek!

nyár vége van. elövenném a dvd-t h felrakjam de történt vele egy kis baleset. rommá karcolodott. felraktam képfájlból de nem indul el. használom ezt a yasut de nem oké neki.
    szal amugy megoldhato a online jatek ha tsak serialod van(a megapackhoz is) és HOGY?
    pls segéljetek

köszi
  • Falkon
    Hello
    Kell még a fájl?
  • jofer
    Khmmm...
  • mrmilan
    Raga, Teddy!!!

Fel kéne éleszeteni egy kicsit a klubéletet! A többi Usa-Italy tagnak is szól eme kis szösszenet. Mostanában kevés időm van, de nem akarom hanyagolni a klubot! Jó lenne krúzolni valamelyik este egy jót.
    Üdv. Gyerekek!
  • rikimen
    Hmm elég komoly levelet írtál, ennek a fele sem tréfa miért nem írsz rá msnen?!
  • Tibiajax
    Nyílt levél.

Kedves Memphis,
    Látom, elég jól elvagy az új klubban, egész ügyesen otthagytad az addigit, meg engem is, többiekről nem is beszélve, feltéve persze, ha voltak egyáltalán még többiek.. Az átrakott írányítói poziciót megköszönve de ignorálom én is, söt, magát a klubbot is.
    Amikor pár hete a ph-t és vele a klubbot otthagytam, örültem, hogy visszatérhettem Hozzád, és olyan volt (az elején legalábbis) minden, mint a régi szép időkben. Most viszont hirtelen újra a nagy semmi van, magamra hagytál a fszba, szó nélkül.
    Nekem személy szerint ez a style annyira nem jött be, és igazából a dolog amiatt érintett talán az átlagosnál jóval mélyebben, mert Te vagy a legrégebbi, és talán a legjobb tdu-s imerősöm/kruzcimborám/Barátom.
    Kívánom, érezd jól magad az uj klubbodban, mert bár olyan híreket hallottam először, hogy visszavonulsz és ezmegaz, de látom, azért ez mégsem teljesen fedi az igazságot.

Na sok sikert, és sok -harkkóros- kruzt nektek.
    szivélyes üdvözlettel
    Tibiajax

• Merlin0724
    Én jönnék kruz ra van meg szabad hely?
  • Sordoran
    én inkább nem foglalok le helyet, mert egyrészt későn van, másrészt HC-ban sem vok jó, mivel nincs kormány :D
    max ha arra járok, csatlakozom ha lesz üres hely
    amúgy most happy vok 2000 kilométeres az SLR-em XD
  • milk41
    7/8
    -milk4
    -zulufaka
    -Jakab66
    -Aerianesc
    -Fatal
    -Jazz
    -Fundy

• Sleepy Bone
    én is jönnék, ha van elég hely ;)
  • IJIazz
    jönnék én is, ha van még hely
  • milk41
    mind1,
  • [HUN]FaTaL
    verda mindegy? lehet hogy jönnék :)
  • kabel15
  • bigbigle
    magyarul?
  • Szabi1991
    link
  • bigbigle
    mért nincs most itt f1?valahol a tv-n kívül van a neten?
  • rikimen
    Én is innen rendeltem meg.
  • karipapa
    riki irtam pm-et légyszi nézd meg!kösz
  • milk41
    itt,szerintem ez az egyik legmegbízhatóbb,HA nem a legmegbízhatóbb cég.mi általában elmegyünk a játékokért személyesen,(megbizonyosodhatunk arról hogy minden oké;))
  • rikimen
    Vedd meg a teljes játékot én a nyár lején vettem meg 5000 FT-ért kiszállítással meg minden, amúgy én is így kezdtem itt jelentkeztem ebben a topikban először hogy segítsenek vmiben. aztán átzavartak az OFF topikba.
  • karipapa
    és ha azt akarom hogy teljes legyen akkor az egész játékot vagy csak a kódot kell megvennem?légyszi segítsetek hogy hol kell és mit kell megvennem!köszi
  • karipapa
    aha
    köcce és bocs a zavarásért
  • Shongi
    Azzal nem fog menni, nem is tudom mi alaján gondolja bárki is, Warez=offline az esetek 99,9%-ban.