107666
-
Jakab66 #60371 Akinek lenne kedve Drift-krúzhoz (csak olyannak szól aki tud driftelni) az jelezzen. Normális tempóval, 100-150km/h -val szépen menni párszáz km-t és driftelgetni. Remélem nem csak nekem van drift beütésem...
-
Viccet félretéve, látom, sokaknak nem épp a kedvence a HC mód. (Én csak és kizárólag abban repesztek, mióta megcsináltam minden versenyt, és élvezem, mert eltalált valami) Ezért gondolom jó lenne, ha HC helyett SIM mód-ot tennének bele!
Gondoljátok el, végre nem egy versenypályán, versenyautóval kellene (ill lehetne) szimulátorozni, hanem egy trópusi szigeten, hagyományos, és kevésbé hagyományos utcai autókkal....
-
Jakab66 #60369 Én analógos gamepad-al (ps2 joy) nyomom, és HC - DA: Sport, és Nissan 350Z Nismo R-Tune POWER vagy mi, és olyanokat driftelek, hogy beszarás. Csak a drift-el foglalkozom, tegnap óta... de ahoz képest, hogy csak tegnap óta, nagyon megy. Ma egy orosz sráccal 300 Km-et lehajtottunk drift-ben. Persze nem folyamatos drift csak a kanyarokban. Előszőr a HC, nekem nagyon furcsa volt, mert jobban csúszott az autó mint előtte, de a végén, olyan kanyarkombinációkon drifteltünk át, amit simán HC-nélkül bevenni nem tudtam volna. Tehát hajrá DRIFT-erek!!! 

-
HUNPalika #60368 Általában én is ilyen beállítással megyek, néha próbaképp hc-ben, de talán ahhoz kormány kellene. -
Én meg ma döntöttel el, hogy hanyagolom a HC-t! Sajnos nem tudom tartani a lépést a non-HC-sekkel! És elég kellemetlen, hogy mindenki rám vár! Meg van pár dolog, ami idegesít! Pl. az antigravitáció, és, hogy nem fordul be...! Inkább normál üzemmód, DA: sportos...
-
HUNPalika #60366 Nekem nem jelzett, hogy próbálkoztál volna. Remélem, összefutunk még, akkor majd én is hc-ben megyek. -
ez érdekes,AI-kat látok,térképen meg online emberkéket... -
2008 March:D
Ez vicces:D -
vass17 #60363 

hmmm, már ha ezek belekerülnek, akkor is nagyon király lesz:)
-
Ja majd 4 év múlva lesz ott oldal!:D -
ha nem hiszed akkor írd be itt a címet...
"Visit AboutUs.org for more information about TESTDRIVEUNLIMITED2.COM
AboutUs: TESTDRIVEUNLIMITED2.COM
Registrant:
Atari, Inc.
417 Fifth Avenue
New York, NY 10016
US
Domain Name: TESTDRIVEUNLIMITED2.COM
------------------------------------------------------------------------
Promote your business to millions of viewers for only $1 a month
Learn how you can get an Enhanced Business Listing here for your domain name.
Learn more at http://www.NetworkSolutions.com/
------------------------------------------------------------------------
Administrative Contact, Technical Contact:
Atari, Inc.
417 Fifth Avenue
New York, NY 10016
US
212-726-6500
Record expires on 27-Feb-2014.
Record created on 27-Feb-2007.
Database last updated on 27-Aug-2008 08:22:38 EDT.
Domain servers in listed order:
ns93.worldnic.com 205.178.190.47
ns94.worldnic.com 205.178.144.47"
ha ezek után sem hiszed elakkor

-
Jó vicc!:D -
készülő félben a weboldal
FR
Administrative Contact, Technical Contact:
EDEN GAMES
83-85 boulevard Vivier Merle
Lyon cedex 03, Rhone 69487
FR
+33-0-4-72-91-75-75
Record expires on 27-Feb-2012.
Record created on 27-Feb-2007.
Database last updated on 8-May-2007 15:53:37 EDT.
Domain servers in listed order:
NS93.WORLDNIC.COM 205.178.190.47
NS94.WORLDNIC.COM 205.178.189.47
Whois Server Version 2.0
Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.
Registrar: NETWORK SOLUTIONS, LLC.
Whois Server: whois.networksolutions.com
Referral URL: http://www.networksolutions.com
Name Server: NS93.WORLDNIC.COM
Name Server: NS94.WORLDNIC.COM
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 27-feb-2007
Creation Date: 27-feb-2007
Expiration Date: 27-feb-2012
>>> Last update of whois database: Tue, 08 May 2007 19:52:57 UTC <<<" -
"In development for PC and Xbox 360
According to GRY-OnLine, a sequel to Test Drive Unlimited is being developed for PC and Xbox 360 and is scheduled to be released in March 2008. Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car company’s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes." -
tdu2 lesz... -
Nem lesz!
Dante megint álmodott. -
bigbigle #60355 mér de lesz tdu2 -
"De szépet álmodtam...." -
bigbigle #60353 és mire jön ki?magyar oldal? -
Ez nem vicces, már tökre megörültem
-
KÉSZÜL A TDU:EUROPE!
A Játék az összes európai tagországot tartalmazza, (Így hazánkat is!) meglehetős részletességgel. A környező országok később érkeznek, letölthető csomagokként. A már jól megszokott versenytípusok lesznek megtalálhatók az Infogrames és Eden Games új üdvöskéjében, előreláthatólag (és a kiszivárgott információk szerint) 120 verseny lesz országonként, a különböző nagyvárosokban, és az ezeket összekötő utakon, autópályákon. Most is, akárcsak az előző részben, a játék teljes végigviteléhez be kell járnunk az összes utat, ami itt már több(!!!) mint 100 000KM!
A játékmenetet egy részletesebb tuning lehetőség teszi élvezetesebbé, valamint a valós mértékű üzemanyag fogyasztás. Így bizony, már tankolnunk is kell majd. Ezenkívül lesznek dinamikusan változó időjárási körülmények, és valós napszakok, amit a szerver irányít egységesen, az online versenyek miatt. Így senki nem kerül hátrányba, hogy éjszaka, viharban kelljen megtennie a pályát, amit a többiek nappal, napsütésben tesznek meg.
Ennyi derült ki a GamesConvention-on egyenlőre, a megjelenési dátum még homályos. Mi már várjuk!
(GamePlay.nor)
De szépet álmodtam.... -
Teendő: GameSpy arcade, letölt, installál, bejelenztezik --> Tádááám, ott a friend list
(mellesleg jelzni azt is hogy ki online éppen és ki nem) -
ja,gagyi is ezzel küzködött:D
(ha jól tom,ezért is csinált új profilt:D) -
ezdeszar -.- -
Tudom azért vettem meg!
Nincs mit! -
He-he! Azt a Jaguárt én tettem fel! Köszi szépen, hogy megvetted! Véletlenül kettőt vettem! 

-
ez azért van mert megtellik a friend list
teendő:bemész egy klubba,ott pedig csinálsz egy klubbot(ha van pénzed,vagy ha van akkor ezt kihagyhatod),bemész a meghíváshoz és ott tudsz törölni emberkéket -
Szeva!
Én ma voltam már fent mert vettem egy Jaguar XK Coupe-t $ 8.888.000-ért!

Nálam müködött! -
SZevasztok! Valaki próbált ma felmenni a szerverre?? Nekem disconnect vagy állandóan
-
Sajnos már volt így párszor ez a hiba! Ezen a reinstall nem segít!
-
tudom én
-
Jajjjajj kicsit Pepsi, tudo te miről beszélek...
-
most ez is a saját javamra lenne ha most kitörlöm nem?
-
nálam teljesen bebugosodott ez a barát dolog... senkit nem tudok felvenni barátnak... senkit... hiába nyomom ő nem látja hogy megjelenne az a kis ablak hogy elfogadom vagy nem.... és ha elfogadja akkor narancssárga lesz a neve ha meg nem akkor piros... nálam egyikse jelenik meg... ujra raktam már a játékot mindent de nem jó.... -
Pedig te nagy mester vagy a hsz-ek törlésében, nem? (Persze csakis a saját javadra
)
-
Nesztea #60336 hellósztok. kiszeretném próbálni a kormányt, ha valakinek lenne kedve valamikor kocsikázni egyet akkor szoljon.. :D -
Próbáltalak a krúz során többször is felvenni barátnak, de vagy nem működött az opció (volt már rá példa... sajnos), vagy nem fogadtad el... 
A krúzt pedig megismételhetnénk! Bár a HC-t még gyakorolnom kell (ez volt az első HC-s krúzom)! -
HUNPalika #60334 Ahhoz képest, hogy nem volt előre megtervezve, tényleg jó volt.
Én is köszi.
-
azért mert nem jelentkeztem be :D
-
Tényleg jót csapattunk! Remélem, hogy máskor is összejön!