107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Jakab66
    áh csak kicsit körbe szidtalak meg ilyesmi.... semmi komoly XD
  • Pepsi Twist
    mert mivolt? nem figyeltem csak töröltem mint 1 robot :D az utolsó 50 hszt kb
  • Jakab66
    szerintem törölgetsd azokat is ahol szidod a japán autókat....
  • Jakab66
    és még a hsz-em is törli....
  • milk41
    photoshopnál is kérnek műszakit?:O:D

ui.:elöbb rosszúl írtam a nevét
  • Mc Dirty
    hello! Kérnék egy kis segítséget! eredeti játékom van, és mikoor online akarok játszani folyton hibát ir ki a játék és arra kér hogy ellenőrizzem az internetem...ezt már megcsináltam egy csomoszor de még mindig nemcsatlakozik..tudtok segiteni? pls
  • Pepsi Twist
    erre már sajnos nem kapna műszakit :D
  • milk41
    jah lol,most nézem h ott van jobb oldalt robii neve:D
    tipikusan az ő stílusában csinálta ezt:D mellesleg ő magyar és nemzetközileg is elismert
  • milk41
    ezt VT-nek hívják,talán még a készítője nevét is tudom csak nem vagyok benne biztos
  • Pepsi Twist
    ez olyan ritka ronda mint a szar.... úgy néz ki mint 1 karácsonyfa meg úgy is világít...
  • Szabi1991
    én betettem démonba a nodvd képfájlt, az eredeti lemez még nem is volt a gépemben.. :DD
  • milk41
    +1

• Gunner
    és veszel másik meghajtót amibe rakod a többit
  • Roger6
    Én találtam egy full jó megoldást, hogy ne karcolódjon a DVD. Nem veszem ki a gépből!
  • milk41
    ámen
  • Gunner
    na az már te problémád :D de olvasgass neten :)
  • HUNsnoop
    probáltam iso és yasu de nem szerette...kéne pedig megoldást találnom mert a dvd iszony karcos és ezáltal használhatatlan....
  • Gunner
    én feldobtam no dvd crack-et, de akkor meg azt mondja frissítsem a játékot...
  • HUNsnoop
    szva gagyi! has megtom oldani h müködjön a jatek dvd nélkül mewghyek én is. még itt van ötsém dvd-je szal néha majd felnézek :)
  • gagyenkov
    Hé játékosok! Látom még zajlik az élet Ősztől indulnak a péntek esti versenyek!!
  • Roger6
    Köszöntük, hogy itt jártál, és értelmes hozzászólásokkal színesítetted ezt a topicot. Egy élmény volt, viszlát... (3.900 Ft egy játékért, ami hónapokon, akár több száz órán keresztül szórakoztat. És te még gondolkodsz azon, hogy megvedd-e, mert szögletes az út. Azért neked is lehet egy "L" betû a homlokodon vaze! Gratulálok...
  • crazyclone
    Te már megszoktad ergó nem tűnik fel de én feltettem egy w***t próbáljam ki megérné-e megvenni ....
    De hááát ez picit elveszi a kedvem hogy amikor dombon van az út pattog az autó mert szögletes ...
    Egyébként egész jónak néz ki de ez nekem így nem megy ... :(
  • LeWyTy
    Az utak 80-90%normális...vagy csak már nem tűnik fel.
  • crazyclone
    Ha nem lenne ilyen szögletes az út akkor megvenném ezt a gammát :(
  • LeWyTy
  • Szabi1991
    ha jól tudom.... nem lehet akárhány polys model a játékban.. csak emennyi az eredeti is :(
  • Jakab66
    mostpedig jóéjt Skyline:
  • Jakab66
    és az új:
  • Jakab66
    az első skyline:
  • Jakab66
    csak azért mert a skyline is legenda.... 83-ban már dobálták piacra a Nissan Skyline Gt-ket gyári tuningal...
  • Pepsi Twist
    94
  • Jakab66
    mikori gyártású a vento amiről szó van?
  • Pepsi Twist
    mindet utcára*
  • Pepsi Twist
    nekem akkor sem kéne... sem mitsubishi sem, toyota... ha minden utcára használod ugyan úgy szét fog esni mint 1 fos suzuki és utána foldozgatni toldozgatni kell... az igazi autók a német autók.... sokkal nagyobb státusz szimbólum 1 Német csoda gépben ülni mint 1 kínaiban... vagy japánban...
  • Jakab66
    annyiban igazad van, hogy japán autók terén, a suzuki az fos. nem a motorja miatt hanem maga az autó. 2 évesen szétakar esni... de szerintem ha egy japán hogyis mondtad "himihumi" fost, hozzád akarnának vágni nem nagyon ellenkeznél... Pl.: Toyota Supra, Mitsubishi Lancer Evo 9 vagy 10(de nekem egy 4 is tökéletesen jó lenne)

na szerinted márkátlan szarok?
  • Jakab66
    Egy 2001-es Toyota Celica Veilside-al simán kibékülnék...
    Még a garázsban is elférne...
  • Pepsi Twist
    jól mondja a srác... a vento 1 legenda a többi ilyen fos tuningszar japán istentelen himihumi márka szarok azok télleg szarok...
  • Jakab66
    talán ízlés ficamod van?
  • Pepsi Twist
    pontosan
  • milk41
    vento egy legenda,celica és crx egy divat szar lett(ami a halálos iramban bennevolt autó azt mind utálom)