107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dustman
    Ne haragúdj csak megijedtem! :P
    Köszi a segítséget!
  • milk41
    először is nem így kérünk segítséget:NA MOST MI A FASZT CSINÁLJAK?

megoldás:kitörlöd az addon.txt a tdu mappából
  • Dustman
    NA MOST MI A FASZT CSINÁLJAK?
    A haverom letöltötte a CAR PACK-ot és én meg telepítettem, kérte a serial-t bepötyögtem és azóta nem tudok Online-on zúzni. Single-ben bent vannak a kocsik de online nem megy. LEtöröltem a TDU-t aztán újra telepítettem car pack nélkül, és most sem megy online-on! Valaki HELP PLEASE
  • MegaHarcos
    Köszi de nem kell :) Egyelőre mindenem megvan ami kell csak veresenyeznem kell és nemsokára megvan a 45% :)
  • Pepsi Twist
    feketén? ne fossálmár :D tudod jól hogy nincs sok időm TDUzni
  • HUNMemphis
    Hát Dani te is eltüntél.Nem akarok szemétkedni de aki nem képes ottlenni a talikon az mit akar egy klubban?
    Persze lehetsz tag ismerlek tudsz driftelni és ésszel vezetni is.Viszont elvárom hogy egy D&D-s legyen ott a klubalin.
    Pepsi én azt nem csinálom hogy feketén vagy tag.Vagy eljössz és csatlakozól vagy nincs miről beszélnünk.
    Mega ha kell pénz adok szívesen a zsaruk nem húztak annyira le.
  • MegaHarcos
    Igen-igen :) Hála a tönkrement mentésemnek -.- Pár hete kezdtem újbol,aztán most szenvedek a Hc módért :D
  • milk41
    héééé szevaaa!te kb akkor fejezted a tdu-zást mikor én alig voltam 1-2hónapos:)
  • daneszbaby
    Hadd lépjek be egy klubba.
    Uncsi már egyedül.
  • MegaHarcos
    Ez így igaz! Ha van időd figyeld a fórumot és írj ha mennél.Nekem 2 nap alatt kb 10 magyar lett a friends listámon...
    Tudom most eltüntem kicsit de mostmár valószínű több időm lesz TDU-ra,bár kezdődik nemsokára suli :S A lényeg énis többet leszek mostantól:)
  • Pepsi Twist
    dehogy... unlockerrel mindent meg lehet oldani...
  • jofer
    Dehát az offline profil nem csak 89%-os lehet?
  • jofer
    Nem összetartók a magyar játékosok??? Ezt én nem vettem észre eddig...

Ajánlom Neked, hogy kövesd nyomon a fórumot! Figyeld, hogy mikor szerveznek krúzt, jellezz vissza, hogy mennél! Nyugi nem fognak elküldeni, vagy kidobni! Csináld a küldetéseket, versenyeket! Fedezd fel az utakat! Magyarán legyél sokat a szigeten! Hidd el, pár nap és rengeteg barátod lesz!

Az én személyes tapasztalatom az, hogy a szervezett krúzoknál, csak a spontán krúzok a jobbak! Az az igazi élmény!

• Pepsi Twist
    nem poénkodok valami gyökér kitalálta hogy lehet 100%-os offline profilt onlinevá csinálni :D
  • Pepsi Twist
    hát az elmúlt pár héten többen is krúzoltak velem :)

de akkor egyezünk meg abban hogy nem veszel be de mégis tag leszek ok? :P
  • HUNMemphis
    Szia Pepsi!Felőlem lehetsz de veled az elmúlt 4 hónapban nem találkoztam.Valyon mi lehet ennek az oka?Csak akkor veszlek be ha ott tudsz lenni a kora esti krúzokon klubtalikon.
    Jakab és Krisztián.:Csak annyi lenne a feltétel hogy a klubtalikon és krúzokon 1 választott autóval gyertek.
    Pro driftereket és dragereket nevelünk, szívesen látjuk a vállalkozókat .

Jah igen majd készítek képet a klubról hogy odataláljatok
  • Krisztian77
    :) Teljesen igazad van Jakab!
    Egyszer már én is írtam ide, jelezve hogy új vagyok, de le sem szart senki. Tegnap éjjel (#60628) újra írtam. De mintha meg sem tettem volna, pedig már azóta nézegették egy páran a topicot. Miért kell figyelmen kívül hagyni az újakat? Így teljesen elmegy az ember kedve attól hogy magyarokat keressen a játékhoz. A német vagy lengyel játékosok sokkal udvariasabbak, összetartóbbak. Mi magyarok miért nem lehetünk azok? Tök jó hogy összeverbuválódik egy két nagyobb csoport, de ők csak egymással kommunikálnak, az újakat teljesen figyelmen kívül hagyják. Pedig pont az lenne az érdekes, ha minél többen összejövünk a játékban. Vagy nem jól látom??
    további szép játékot.
  • Jakab66
    Szeretnék beilleszkedni. Amennyiben nem sikerül, akkor áttérek másik fórumba és kész. Csak rajtatok múlik.
  • Jakab66
    Szóval... ezt úgy értettem, hogy nem vagyok olyan rég óta TDU-s, hogy mindenki ismerjen. De nem értem, hogy ha újj vagyok akkor miért nem kell figyelembe venni?! Sokan mondták már, hogy jól vezetek, meg hogy jól driftelek, de akárhányszor írtam nektek akármilyen ügyben, csak a kritikát kaptam. De miért??
  • Jakab66
    Hamár itt járunk, én sem aludtam az éjjel :) A kérdésem: Én is csatlakozhatnék a D&D-be? Próbáltam drift krúzokat szervezni de mivel nem volt jelentkező... szerintem magától érthetődő, hogy a friendjeim közt miért van több Német meg Angol mint Magyar.... Milk4-n kívül meg Enjoy-on kívül egy Canadai sráccal vagyok a legjobban. De azért driftelni "tudok" (legalábbis szeretek) jah és hc-ben persze. És szeretnék minél több magyarral ismerkedni krúzolgatni. Az utolsó krúzomon egy német srác így búcsúzott: "You are a driver of genius, and very good drift man." Várom a hozzászólásokat...
  • drot
    miazhogy nincs élet fél 4 kor jóvanna nemtok aludni:D
  • drot
    most akk mivan?
  • Dante73
    Ne szivass ember!
    Értem én a viccet, csak nem szeretem....
  • Krisztian77
    Üdv Mindenkinek!
    Krisztián vagyok Debrecenből. Kb 4 napja vettem meg a gyári TDU-t, bár előtte játszottam korábban is a játékkal. Kérdésem a következő: -rettenetesen érdekelnének kisebb-nagyobb krúzok, nem túl agresszivv formában. Hol lehet ezekre "jelentkezni"? Ki az aki leginkább szervezgeti ezeket?
    Remélem hamarosan csatlakozhatok csoportokhoz, hogy keresztbe kasul bejárhassam a szigetet.
    Várom a válaszokat :)
    üdv. Krisz77[HUN]
  • Pepsi Twist
    már lehet 100%-ot
  • drot
    látok olyan embereket akiknek teljesen kivan a korona az 100% vagy99%? me ugy tom 100%ot nem lehet csinálni vki segítsen.
  • Pepsi Twist
    a házigazdagnak van még 1 hely a klubban? :)
  • HUNMemphis
    Értetek bármit!
  • IJIazz
    Tényleg jók lettek, mester
  • HUNMemphis
    Köszi szépen Páran mondták már.Örülök hogy ismét alkothattam :)
    Kövi találkozón is lesz fotózás
  • rikimen
    Memphis! Ezek nagyszerű képek látom van érzéked ezekhez a dolgokhoz :D
  • HUNMemphis
    Persze van még hely! A drift miatt meg ne fájjon a fejed.Eljössz talikra és belerázódsz hip hop. =D
  • milk41
    ha még van hely a klánban akkor itt vagyok,bár a driftelni szinte teljesen elfelejtettem,de sikerült belejönnöm valamennyire már csak a kijövetelt kell gyakorolnom
  • HUNMemphis
    Én is élvezetem a találkozót!Köszönöm hogy voltatok.(Riki,Gaben,Jazz,Szabi)
    Két új taggal bővűltünk aminek örülök. (Jazz és Szabi)
    Itt van pár kép amit kicsit hangulatosabbá tettem.
    Jóészakát mindenkinek =)
  • Nathan66

csináld már meg hibátlanra úgy, hogy 1000 mérföld hosszú legyen...
  • milk41
    nem,sosem tetszett ez a küldj egy emailt dolog.inkább digimods.e-visionit.co.uk -t használtam,de a régi accomat törölték és vele együt az összes vt-met ami fenn volt,most accal meg csak félkész fosok vannak fenn
  • IJIazz
    Köszi a krúzt srácok(Memphis, Riki, Gaben), nagyon jó volt...majd Memphis nyomja a képeket.
  • IJIazz
    fenn voltál hvtm-en?
  • milk41
    már visszavonultam:)(össze donor,psd fájl elvesztése kényszerített erre)
  • IJIazz
    Ismét egy VT-s kollégához van szerencsém, milka?