107666
-
Audi A6 -
bigbigle #60770 kössz ezért is güriztem:) mért mondj egy autót ami olcsó és jó! -
gyűjts pénzt -
bigbigle #60768 de a másik se rossz nem ?mert azért 34000-ből mi mást vegyek?mert a jobbak 80000-től vannak -
nem -
bigbigle #60766 és amelyik kocsinak lehajtható a teteje azt le lehet hajtani? -
mustang -
bigbigle #60764 Hali kezdő vagyok még de az elején nagyon megtetszet két olcsó autó az egyig a Ford Mustang GT azt meg is vettem a másik Saturn sky azt most fogom megvenni.szerintetek melyik a jobb? -
nekem 1 hét szünet van még, de ez már egyetem XD -
OFF Hajj de jó volt ma megint találkozni az osztálytársakkal, basszus az órarendem viszont egy szar csak 6 és 7 órák van olyan nap mikor 3 angolom is van. :(( -
Jó volt!
Imádok a sulimba járni buli az egész.Még a tanulás is olyan hogy hát leülök 3 óra alatt megvan.Vártam már ezt a napot.
Sasa kérdezte hogy mikor lesz krúz.Válasz neki.MA!Ma megint megyünk krúzólni azt még ne mtom hova majd megszülöm.Az időpont sztem 20:00 jó lenne.Tali a teraszon :) -
Ez nyilván nem rajtam múlik, de ha lesz üresedés, te lesze az első, akinek szólok!
-
majdnem mindennap hét órám lesz, de legalább a könyvek nincsek, mert nem jött meg mind -
tőleg legalább elvárja valaki, én meg itthon ülök és túrom az álláshirdetéseket
Nem kell egy segédgépész Grabowszki úr? :) -
hosszú -
Nekem meg a hülye főnökom elvárja, hogy minden nap dolgozzak (kivéve hétvége). A kecije!
-
lesz 4-5németünk és magyar/matek,majd megnézem -
háháháááá :DDDD -
hááát:D dili oföm az bitos:D
holnap 6óránk lesz és már tanulni fogunk:D -
:D
na milyen volt az isi gyerekek? :D -
free track weboldalán annyi videó van az összeszerelésről hogy az csak na... -
lassan ráfér egy olajcsere a gépre :) -
Dustman #60749 Hogy ti mennyit alszotok! :) -
Dustman #60748 Van még valaki a szigeten?
Ha igen, és van kedve krúzolni az szóljon! Most cigiszünetet tartok, megtaláltok a világítótoronynál fön észak-nyugaton! -
Dustman #60747 -
Sajnos minden krúznak egyszer vége szakad, de ennek tényleg nagy kár :(
Viszont a képek prímán sikerültek hála Memphisnek és Fittinek :D
Milyen nagy az autóm:D
Amerikai Foci büntetőrúgás:
"Szinkronúszás" a levegőben Memphissel xD
Mindenkinek köszönöm ezt a kiváló nyarat záró klubtalit!! -
vki tud linket adni, ahonnan már össze lehetne rakni egy ilyet? -
Szabi1991 #60744 off:
én a 2 F430-as verseny után mentem át a Gold Tribünbe... :D
utána jött az utcai autók versenye.. az is jó volt :D
(599,612,288,F50, 512 stbstb..) -
Mi is a Gold Tribünön űltün.Végignéztük a Clientiket az öregeket az F1-es csodákat és a SHELL Kupát.Jó volt nagyon.Isteni hangok voltak. Áh felejthetetlen élmény.
Vége a krúznak:D Jó volt nagyon lazán nyomtuk.80-140 km/h.
Készült pár jópofa kép is.
Első helyen a "Madaras" kép.Szerencsétlen állat majdnem lefejelt minket.
Utána pörögtünk:
Fitti méregdrága McLarene sem hagyhatta ki ezt a lehetőséget.Csúszós fű FUN
És végül az én "Tűzpiros Villámom"
Gyönyörű nyárzáró nap volt ez a mai.Jó is hogy kezdődik a suli :D -
Szabi1991 #60742 na és merrefelé voltál ? :D
én főként a Gold4-be :) -
Egyelőre sima egy ledes megoldás van nekem is! Amikor itt a fórumon megkérdezted, hogy működik-e, akkor kezdtem utánaolvasni a dolognak! Mivel bevásárolni még nem tudtam hozzá, csak otthoni dolgokból tettem össze (bicaj rossz lámpájából kiesztergált led, amit két ceruzaelemmel hajtok meg)! Egyébként annyira bejött a dolog, hogy gondolkodom valami komolyabb dolgon is! Tényleg csak jobbra - balra, fel és le lehet vele nézni! De nagyon király az útkereszteződésnél szétnézni mielőtt kihajtasz!
Szóval kössz a tippet!
-
képet a felszerelésedről!én most azon gondolkodok hogy 1ledes megoldást újra megcsinálom(mert a 3fölösleges,nem lehet közelíteni csak balra jobbra fel le lehet nézni) -
pepsivel tervezzük(<-már vagy 1hónapja) egyszer majdnem lett is valami,de a megbeszélt időpontban senkinek nem volt jó(én városban volt haverral,pepsinek meg a nete szált el) -
Én voltam 
Felejthetetlen élmény volt.Érezni, szagolni, látni, hallani különböző Ferrarikat.
Ma 20:00-tól klubtalálkozó!Aki ráér jöjjön már el egy nyárzáró krúzra
-
Szabi1991 #60737 ki volt ma Hungaroringen ? :D
annyi Ferrárit láttam, hogy egy életre meguntam őket
(na jó, csak vicceltem... de még mindig dübörög a fülem, főleg a sok F1-es Ferkától..) -
most akkor online lehetek 100% vagy csak 99%?most 78%on vok. -
hangacsi #60735 Úgy látom, nem lesz már itt új FAQ!

-
Küldtem a linket! Kérdezz bátran privátban, ha elakadsz! Én meg megígérem, hogy belejövök a FreeTrack-es vezetésbe!
-
krisz88 #60733 Rajtam nem múlik!:D
Kár hogy nem láttam a Paganit!!!:S:
Na mindegy, majd intézkedem amit beszéltünk!
-
Nyomtunk Krisz88-al (aka magyarsrác) egy hatalmas krúzt! Remélem, hogy lesz ismétlés a közeljövőben... bár kezdődik a suli...