107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • jofer
    Tragédia...
  • somdav95
    ÓÓÓÓÓ Ilyen a világon nincs Nemigaz, ekkora csapást, de miéééééééért? Pedig most éreztem Kimibe a tűzt, és tessék Legalább Vettel szépen vezetett, ügyes volt a kölyök.
  • Pepsi Twist
  • milk41
    oké,gumik nem elég szélesek,hátsó felni rossz szögben van benne,első lökháritó rossz szögben van,az árnyék rossz(vílágosabb a talaj,nem pedig sötétebb),lökháritó grill alatti része más színű és a "reflection" is hibás és teljesen más,ahoz képest hogy minden szürke ott virít a piros féktárcsa,a kék embléma

így hirtelen ennyi
  • Szabi1991
    *emlékeztek
  • Szabi1991
    emlékeztem még a 10 évvel ezelőtti Spai-versenyre ? :))
  • Szabi1991
    jöhet, de ott a hszembe a VT topik linkje, inkább oda írd :p
  • milk41
    soroljam a hibákat?:)
    mellesleg van vt totyik ha jól emléxem
  • Szabi1991
    eddig jó.. ;)

de van ám Virtual Tuning topik is....

nekem eddig ez a kedvenc VT-m :)
    nincs rajta sok tuning, mégis az összkép nagyon tetszik, szívesen hajtanám a valóságban :D

eredeti kép
  • somdav95
    Értettem
  • IJIazz
    van rajta, csak elég sötét, ezért alig látszik, de majd ka szebbet, nagyobbat...világosabbat
    am érdekelne a corsa :D
  • Atti12
    jah meg kéne rá egy kipufogó ha már tuning gép :D
  • Atti12
    eddig szép, de mondjuk én jobban szeretem az olyan VT-ket amin előlröl van fotózva az autó :). Érted több a lehetőség a változtatásra :D. nekem amúgy az előző projektem egy opel corsa B ha érdekel berakhatom :)
  • IJIazz
    A rendszámot nem akarom leszedni
  • somdav95
    Nemrossz, szerintem a rendszám mehet a picsába, meg még a hátsó jobb kerék kicsit fura. De én itt csak pofázok, VT-zni meg nemtudok . Amúgy eddig tetszik!
  • somdav95
    Jah, énis ugyanezt gondolom hogy nincs benne a tűz mostanába. Bezzeg mikor a Mclarennél volt akkor ment volna csak akkor a kocsi volt szar mindig. Hát végülis nyert már egy évet, szerintem ez volt a célja. A médiát utálja, és volt cikk hogy csak 2009ig van szerződése a Ferrari-nál. Szerintem 2010-be abba fogja hagyni. A krúzon szerintem ottleszek!
  • IJIazz
    Belekezdtem egy új projectbe, egy kicsit OFF, de citrus-kóla barátunk reméljük nem törli
    Még csak 2 órája kezdtem és még nem volt túl sok változtatás, de majd ha előrébb leszek, belinkelem megint.
    Alap:

VT:
  • ChuckyHUN
    Rocco légyszíves keresd már meg azt a kibaszott SERIALT....
  • HUNMemphis
    Jah jó lenne már kicsit összekapná magát a srác!Nem értem mi van vele mindig oylan nehezen lendül be.Igaz neki elég párszor villania de manapság nem igazán érzem a tüzet a szívében.
    Ma 19:00-tól krúz.Találkozó a Dél-nyugati Világítótoronynál.HC-seket várom
  • somdav95
    Az lesz Hátha tud nyerni, ha nem akkor sírok xD
  • jofer
    Drukkoljunk Kiminek!
  • somdav95
    Tudtam hogy valami d betűs a neved xD Majd még összefutunk, ma szerintem fentleszek sokat, úgyis vasárnap van. Jah Forma-1, azt nézni kell , tanulok vezetni :D
  • drot
    az a nagyon jófej gyerek én voltam:D egybkent kösz de te is jóarc voltál jó kis krúz volt:P
  • milk41
    nefoglalkozz vele,meghüjült szegény
  • Atti12
    és ebbe mi is a jó? :D
  • somdav95
    Próbáltam rátok csatlakozni vissza, de egyszerűen nem tudtam, nagyon sajnálom pedig jó kis krúzt volt. Ezért folytattam ( nemtudtam a nick nevét megjegyezni de kurva jó fej gyerek ) mással, akivel remélem még sokat fogunk krúzolni! Na jó8 mindenkinek.
  • jofer
    grat...
  • CopyKing92
    egykis biztatás hogy kibird jövöhétig neked ajánlöm ;) Moorale Boost
  • Penge88
    Na az zsíros, jövőhéten meg is veszem szerintem! Köszi még1x
  • milk41
    hé,ma szombat van!!!22:15-re szervezek egy krúzt,mindjá össze fotósoppolok valamit
  • bigbigle
    4000FT.és igen sokan
  • Penge88
    Csátok! Nem tudjátok, mennyibe került most a MediaMarkt-ban (vagy tecsó) a játék? Megfogott az online módja, remélem még sokan nyomjátok, mert meg szeretném venni eredetiben, csak a mőltkor a GT Legendset vettem meg, a TDU-ra meg akkor hirtelen nem futotta.Előre is thx
  • Pepsi Twist
    kérdezz
  • Szabi1991
    van 1.66 hoz is, de lusták vagyunk befejezni, ezért nincs kiadva se, mert csak fikáznátok
    (amúgy ami nincs befejezve, az azért nincs, mert ötletünk sincs hogyan fordítsuk le..)
  • Misi az ezredes
    értem akkor nem töltöm le mert 1.66-al nyomom multiban
  • drot
    www.magyaritasok.hu de ott is csak 1.45 ös peccses van méég szval csak szingliben nyomhatod peccs nélkül
  • Misi az ezredes
    honnan tudom letölteni a TDU magyarosítását? :) thx és bocsi a sok kérdésért.
  • Misi az ezredes
    áhh pár német csávóval crousoltam ma egy jót :) meg egy hun-nal az elött :)
  • Misi az ezredes
    na én ott leszek várok 10 percet ha nem jön senki elmegyek... Alfa rome-val leszek 155 a vége asszem szal ahoz hasonlóval jöjjön aki jön!
  • Misi az ezredes
    én mennék

de csak ma kezdtem szal olyan helyen ahol tudunk talizni pl.: kilátó! oks? 22:00-kor ott?