107666
-
Véleményt lehet nyilvánítani egy témáról kultúrált módon.Én sem mondom azt Hamiltonra hogy "büdös niger jólbeszoptad bazdmeg."
Így mondom: Szerencsétlen volt.
Fórumon is úgy illik megnyílvánulni mint társaságban.Tök mindegy hogy szemébe nézel-e vagy sem ha ide írsz valami undorítót vagy csesztetsz másokat ugyanott vagy mintha társaságban lennél.Elkönyvelnek bunkó parasztnak.Beskatujáznak és lehúznak a wc. Csak tanács volt
-
De nem fogom szótlanul hagyni!
-
Itt annyit offolsz amennyit akarsz, senki sem töröl semmit! -
LOL
-
Psszt! De az!
-
Hát rohadtul nem király
-
Most olvasom én is! Nagyon király!
-
Szemét FIA!!! 

Persze mikor a BUZY ferrari rol van szó akkor csak pénzbüntetés!
-
ha vt-ket akarok látni akkor inkább digimods.e-visionit.co.uk -t nézem -
Hamilton kapott 25 másodperc büntetést, és csak 3. lett így !!!!!!! 
Éjjeeen xD. Legalább úgylenne mint tavaly hogy Kimi megnyerné 1 ponttal. Jhaj de örülnék én 
-
ZFD #61083 Szerintem vinni fogja :D -
Hát de attól minket is érdekelnek az autók, tudom el tudjuk mi is olvasni a VT topikba de hát ha egyszer már ittvan, nincs vele semmi problema... -
7600GS-em volt, nyugodtan megveheted, ment az szépen, nemkell aggódni. -
de van VT topik... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warez verziót szedek.Nem fogom megvenni mert örülök hogyha minimum grafon elviszi valahogy a 7600GT-m
-
ZFD #61078 OFF:/
Szia! Nyomod multiban a Crysis-el?
-
Jah jó lenne egyet krúzolni.Viszont az a baj hogy szülők kitalálták hogy elvisznek nagyfaterhoz gépet szerelni.Valmiért beszart és nem tudja mit kell csinálni.Szal valszeg újrateszem neki a Wint.Ezért lehet kések és az is lehet hogy oda sem érek a találkozóra.Kár hogy így alakult mert a Crysist kipróbáltam és játszanék még vele.Nah ennyit az én szerencsémről.
-
Memph már szervezett, 7-tól, de rájöttem hogy Cobra 11 lesz épp akkor, úgyhogy nemfogok menni, mert hát sorozatfüggő vagyok
-
ma este egy találkozó? Kéne valami normálisat nyomni!
A sziget bel oldalán lévő világító torony parkolójában leszek 18:30-tól 18:40-ig jöjjön aki szeretne. -
A gyengébb neteseknek ajánlom hogy kapcsoják ki a képek betőltését a weblapon.Gyorsabb lesz a net és nem várnak fél órát semmire.
-
nekem8 csak gondoltam gondoljunk a a gyengébb netesekre is, mert azért nekik egy nagyobb képet mint pl. ez :#61065 nem 1-2 perc betölteni. De végülis felőlem mehetnek képbe is o.O -
Miért sztem autókról van szó és ide nagyon kevés olyan ember van aki utálja az autókat.A módosítást meg érdemes megnézni.
Akinek nem tetszik az vagy lefikázza vagy csöndbe marad.
Mellesleg feldobja egy kicsit a topikot. -
tessék :) Tudom nem hibátlan de ennyire futotta :D.
Ja és javaslom hogyha VT-t rakunk be akkor linkbe rakjuk, hogy aki nem akarja megnézni annak ne kelljen ;) -
Én is thx, tényleg jóvolt, most "tanulok" de a düh az bennem van. -
Na! Kicsit sikerült a traumát kiheverni! Jót krúzoltunk Somdavval! Thx érte! Este lehet, hogy meglátogatlak titeket! -
Szabi1991 #61068 én mindig azzal kezdek, hogy átfestem a kocsit, utána jönnek a módosítások :) -
mi lesz már azzal a corsával?
-
ráraksz minden kacatot aztán összerakod a rétegeket és utána színezel :) -
Off: Én ezt tavaly nyáron csináltam, első ,és talán utolsó vt autóm.
Eredeti: 350z -
ki ez a Karmen? -
ENNYI!!!
Hajj nem folytatom a Subarut.Nincs még elég skillem hozzá.Azt azért árúlják már el a prok hogy hogy oldják meg azt hogy amikor a kocsit színezni akarom akkor a meghosszíbott átrakott szélesített cuccokra is érvényes legyen? VAAAGY először színezzem át és csak utána kezdjek nek ia szpoilerezésnek?
Ötletem az van szal a kevés tudás az akadály.
-
kivagyte? -
Nekem eléggé álszent, de nem utálom csak nekem se annyira szimpi -
Karmen #61060 ez nem cset kössz -
Karmen #61059
-
Túl beképzelt. -
Pedig kéne.Hát Kimi ma jól nyomta.Aztán fordult a kocka és mégegyszer és újra.Ki utálja Hamiltont? Sztem a világon nagyon sokan.Hogy miért azt nem nagyont tudom de maga a megjelenése a kisugárzása nem tetszik.Nem azért mert néger nem.Nem tudom valahogy nem szimpi. -
uhh de állat volt a vége az f1-nek köcsög burde lerendezte trullit
pedig milyen szépet rajtolt :)
-
majd lesz -
Kajari82 #61054 Még jó,hogy a TDU-ban nincs eső.