107666
-
Régen tdu-ztam!
Hétvégén majd lesz krúz mert arra mennék?
Valami nagyra!
-
gilbert93 #61225 Hello!
Az miért van, hogy ha be akarok lépni a játékba lefagy? -
oks én ott leszek azzal jössz amivel akarsz a É-NY-inál -
Üdv. Melyik kilátónál leszel? Lehet odamegyek, de még nekem elég szegényes az autópark, most vettem "használtan" egy A6 4.2 quattro-t 36e-é. Remélem végzek addig a dolgommal... -
Valaki jön krúz 18:30-kor a kilátóhoz? én ott leszek -
Teee ez rímelt :D -
még 1 ilyen humor és fejeden a dudor -
nyugszik -
Akkor üzenem Rocconak hogy keresse meg a szájbaszeKSZuált SERIALT BAZDMMEG!!!
-
gagyenkov #61217 Sziget közepe könig szalon!
Onnan a hegyekbe!
-
gagyenkov #61216 Már van!!
-
XD jóvan mintha eddig nem lett volna offolás :) na jóvan mind1 lesz ma vmi krúz? -
ja mert off volt vazze -.-
de mostantól semmilyen off nem megengedett a tápigban!
Kemény korszak következik! -
na megint kitöröltél egy üzenetet pf ez de szar -
régen játszottammár, nem várható vmikor krúz?:D -
hangacsi #61211 THX -
tess -
izé... youtube... beírod TDU Default car orrvérzésig nézheted a videókat -
hangacsi #61208 Nem akarok azzal menni, csak kíváncsi vagyok, hogy néz ki elölről, oldalról, hátulról. -
má nemazé de sztem az eredeti jobb :D -
bocs, ha töröltem azt nem akartam de a default carral ne foglalkozz mert ha azzal akarsz menni annak nincs belseje és kidob a játék... -
milyen off? ezen az oldalon alig van off HSZ... -
Pepsi b+! Te nem vagy egy gyenge ember!
Az offokat benthagyod, ami meg arról szól, hogy off, azt törlöd. Ez igen, le a kalappal!
De most komolyan: téged ki választott házigazdának? Ha már az vagy, akkor lásd el rendesen a feladatot, vagy legalább próbáld meg. Mondjuk már az is fura volt nekem, hogy egyszer töröltél valami hsz-emet, hogy tied legyen a poén, meg azért törölték, hogy TÉK-elj (ami nem lenne gond, ha mondjuk az adatlapodon az életkornál 14 alatt szerepel)... Mint az oviban.
Ez nem sértegetés, félre ne értsd, ez komolyan így van. Többen átmentek a PH-ra miattad. Én speciel nem vagyok sértődős fajta, de néha megértem ezeket az embereket.
U.i.: el ne feletsd ám ezt a postot is törölni!
-
a hangmodok simán működnek az eredeti játékkal is (a videót most nem néztem meg) -
hangacsi #61200 Miért törölted a hozzászólásomat?
Jobban mondva kérdésemet?
Mi a baj azzal, ha érdekel a default car?
Sajnos a megapackot a megjelenésekor megvettem, és nem találkoztam ilyennel..... -
Videó
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hangok az eredeti játékba is olyan szépek mint a fenti videóba? Vagy ez egy "Sound Mods" aki csak a warez játékhoz kiegészítés, azaz az eredeti játék nem le ilyen szép hangzású? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Kristóf
-
nm -
Jah akkor ok.Thx a segítséget! -
őőő én elmentem boltba megvettem és hazajöttem és a gamespy-re regiztem beütöttem gameba a nevet e-mailt és pw-t és már nyomtam is :) -
Jah a játék már holnap megjöm csak a TDU community-t nem tudom elérni.SZóval muszáj ott regelni ahoz hogy tudjak online játszani? -
őőő elmész boltba megveszed :D -
Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az játékot,akkor ahoz hogy tudjak játszani regelnem kellene a TDU community-in,amit persze nem lehet elérni.Ijenkor mit lehet csinálni? -
oda szervezem és nem kell sokszor próbálkozni h lásson :D 10 percig ott leszünk még h legyen az h lemarad valaki vagy 5 :D -
Jakab66 #61182 Szerintem ne oda szervezd, mert ott mindig nagyon sokan vannak, és kicsi a valószínűsége, hogy egy layerba tesz... ;) -
Valaki nem szeretne venni tölem egy alfa romeot 10 millióért? :) ezzel támogatva engem :)
Ja készítettem egy szobát egy TS-en ha jön valaki krúzra akkor jöjjön fel ha van kedve!
ip.: www.valodi.hu:8789
Nevano-t keressétek ;)
Ja a krúz úgy 18:00-fele megfelel nektek? É-NY-i világító toronynál. -
Na csáó! Megvettem a gamet eredetiben, kérdésem a következő... Ha 2 gépre teszem fel a játékot (ugyanazzal a kóddal, stb.) , akkor bármelyik gépen bármikor tudok online játszani Mertmost albiban van nálam egy laptop és már nagyon jáccanék vele :D Igaz itt csak billel tudnék nyomulni... -
Siettünk ezért elkapkodtam sry...
-
Frenky87_HUN és társai köszönöm a lálytos krúzt igaz a 370-380 nem lálytos nekem :D -
Állat volt a repülős rész! :DD Köszi a krúzt! -
Grabowszki, Misa, ToMeE
Grabowszkival repülünk!!!!