107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Régen tdu-ztam!
    Hétvégén majd lesz krúz mert arra mennék?
    Valami nagyra!
  • gilbert93
    Hello!
    Az miért van, hogy ha be akarok lépni a játékba lefagy?
  • Misi az ezredes
    oks én ott leszek azzal jössz amivel akarsz a É-NY-inál
  • Penge88
    Üdv. Melyik kilátónál leszel? Lehet odamegyek, de még nekem elég szegényes az autópark, most vettem "használtan" egy A6 4.2 quattro-t 36e-é. Remélem végzek addig a dolgommal...
  • Misi az ezredes
    Valaki jön krúz 18:30-kor a kilátóhoz? én ott leszek
  • CopyKing92
    Teee ez rímelt :D
  • Pepsi Twist
    még 1 ilyen humor és fejeden a dudor
  • milk41
    nyugszik
  • ChuckyHUN
    Akkor üzenem Rocconak hogy keresse meg a szájbaszeKSZuált SERIALT BAZDMMEG!!!
  • gagyenkov
    Sziget közepe könig szalon!
    Onnan a hegyekbe!
  • gagyenkov
    Már van!!
  • drot
    XD jóvan mintha eddig nem lett volna offolás :) na jóvan mind1 lesz ma vmi krúz?
  • Pepsi Twist
    ja mert off volt vazze -.-

de mostantól semmilyen off nem megengedett a tápigban!
    Kemény korszak következik!
  • drot
    na megint kitöröltél egy üzenetet pf ez de szar
  • akyyy
    régen játszottammár, nem várható vmikor krúz?:D
  • hangacsi
    THX
  • Pepsi Twist
    tess
  • Pepsi Twist
    izé... youtube... beírod TDU Default car orrvérzésig nézheted a videókat
  • hangacsi
    Nem akarok azzal menni, csak kíváncsi vagyok, hogy néz ki elölről, oldalról, hátulról.
  • Pepsi Twist
    má nemazé de sztem az eredeti jobb :D
  • Pepsi Twist
    bocs, ha töröltem azt nem akartam de a default carral ne foglalkozz mert ha azzal akarsz menni annak nincs belseje és kidob a játék...
  • Pepsi Twist
    milyen off? ezen az oldalon alig van off HSZ...
  • Roger6
    Pepsi b+! Te nem vagy egy gyenge ember! Az offokat benthagyod, ami meg arról szól, hogy off, azt törlöd. Ez igen, le a kalappal! De most komolyan: téged ki választott házigazdának? Ha már az vagy, akkor lásd el rendesen a feladatot, vagy legalább próbáld meg. Mondjuk már az is fura volt nekem, hogy egyszer töröltél valami hsz-emet, hogy tied legyen a poén, meg azért törölték, hogy TÉK-elj (ami nem lenne gond, ha mondjuk az adatlapodon az életkornál 14 alatt szerepel)... Mint az oviban. Ez nem sértegetés, félre ne értsd, ez komolyan így van. Többen átmentek a PH-ra miattad. Én speciel nem vagyok sértődős fajta, de néha megértem ezeket az embereket.

U.i.: el ne feletsd ám ezt a postot is törölni!
  • [HUN]FaTaL
    a hangmodok simán működnek az eredeti játékkal is (a videót most nem néztem meg)
  • hangacsi
    Miért törölted a hozzászólásomat?
    Jobban mondva kérdésemet?
    Mi a baj azzal, ha érdekel a default car?
    Sajnos a megapackot a megjelenésekor megvettem, és nem találkoztam ilyennel.....
  • redbull0304
    Videó

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hangok az eredeti játékba is olyan szépek mint a fenti videóba? Vagy ez egy "Sound Mods" aki csak a warez játékhoz kiegészítés, azaz az eredeti játék nem le ilyen szép hangzású? Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,
    Kristóf
  • Misi az ezredes
    nm
  • IvanovicsTech
    Jah akkor ok.Thx a segítséget!
  • Misi az ezredes
    őőő én elmentem boltba megvettem és hazajöttem és a gamespy-re regiztem beütöttem gameba a nevet e-mailt és pw-t és már nyomtam is :)
  • IvanovicsTech
    Jah a játék már holnap megjöm csak a TDU community-t nem tudom elérni.SZóval muszáj ott regelni ahoz hogy tudjak online játszani?
  • Misi az ezredes
    őőő elmész boltba megveszed :D
  • IvanovicsTech
    Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az játékot,akkor ahoz hogy tudjak játszani regelnem kellene a TDU community-in,amit persze nem lehet elérni.Ijenkor mit lehet csinálni?
  • Misi az ezredes
    oda szervezem és nem kell sokszor próbálkozni h lásson :D 10 percig ott leszünk még h legyen az h lemarad valaki vagy 5 :D
  • Jakab66
    Szerintem ne oda szervezd, mert ott mindig nagyon sokan vannak, és kicsi a valószínűsége, hogy egy layerba tesz... ;)
  • Misi az ezredes
    Valaki nem szeretne venni tölem egy alfa romeot 10 millióért? :) ezzel támogatva engem :)

Ja készítettem egy szobát egy TS-en ha jön valaki krúzra akkor jöjjön fel ha van kedve!

ip.: www.valodi.hu:8789
    Nevano-t keressétek ;)

Ja a krúz úgy 18:00-fele megfelel nektek? É-NY-i világító toronynál.
  • Penge88
    Na csáó! Megvettem a gamet eredetiben, kérdésem a következő... Ha 2 gépre teszem fel a játékot (ugyanazzal a kóddal, stb.) , akkor bármelyik gépen bármikor tudok online játszani Mertmost albiban van nálam egy laptop és már nagyon jáccanék vele :D Igaz itt csak billel tudnék nyomulni...
  • Misi az ezredes
    Siettünk ezért elkapkodtam sry...

• Misi az ezredes
    Frenky87_HUN és társai köszönöm a lálytos krúzt igaz a 370-380 nem lálytos nekem :D
  • Roger6
    Állat volt a repülős rész! :DD Köszi a krúzt!
  • orszagtom
    Grabowszki, Misa, ToMeE

Grabowszkival repülünk!!!!